Bokningsbar

Tobbe

Tobbe är försiktig men börjar att tina upp lite hos oss på katthemmet, det är inte omöjligt att han har haft ett hem någon gång i livet. Han tycker att de måltider som serveras är toppen och de människor som då medföljer - ja, de kan accepteras. Han behöver komma till ett hem som hjälper honom bli helt trygg med människor igen.

Tobbe är upphittad vid gamla Pharmacia-området.


Faddrar

Försäkringsfadder: Stefan Strömvall

Ninni Andersen

Eva Halldén

Felicia Hedlöf

Celina Jakobsson

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter