Om oss

Föreningen Samvetet

Föreningen Samvetet är en ideell förening med bas i Uppsala som tar hand om och omplacerar hemlösa och avlivningshotade katter. I Uppsalaområdet finns cirka 2000 hemlösa katter, lågt räknat. Katter som har lämnats vind för våg av människor som har tröttnat på dem, men som ändå har rätt till ett drägligt liv. Det vi behöver hjälp med är att finna permanenta, kärleksfulla hem till katterna. 

Funderar du på att skaffa katt, hör av dig till oss och ge någon av våra katter en ny start i livet. Börja gärna med att kika runt här på hemsidan och läs om våra fina katter. Vi har både vuxna katter och kattungar som behöver komma till nya hem. Alla katter som omplaceras via oss är avmaskade, vaccinerade, id-märkta och, om de är gamla nog, kastrerade. 

Föreningen Samvetet samarbetar med veterinärer, privata företag, olika organisationer samt myndigheter. Intäkterna vi får går till foder, utrustning, veterinärvård och till att hjälpa fler katter. 

Är du intresserad av att hjälpa till i föreningen är du välkommen att höra av dig till oss via e-post till volontar@samvetet.com

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter