Bokningsbar

Erik

  • Hane 4 år
  • Placering: Akuthem
  • Födelsedatum: 2020-01-01
  • Intro: Erik är en mysig katt som gillar att gosa, vill flytta med sin Kristina.

  • Läs mer om att adoptera katt

Erik bodde när han hittades i ett hål i en jordhög men har utvecklats väldigt bra när han fick komma till ett av föreningens akuthem.

I akuthemmet går han inte ihop med dess hankatt så det kan vara så att Erik vill vara med och bestämma vem han ska bo med - ett hett tips är kärestan Kristina. 

Erik gillar att gosa och kan göra det länge men lite på sina egna villkor, är även lite lekfull emellanåt fast gos är nog ändå bäst. Han gillar också att bli borstad (dock inte så mycket på magen).

Han behöver ett hem som kan ge mycket kärlek och även vilja fortsätta att utveckla honom för han är en mysig katt. Erik har en härlig personlighet och väljer sin favoritmänniska med omsorg, som han sedan skamlöst favoriserar framför andra. Om föralltid-hemmet dessutom har en innätad uteplats eller inglasning är livet sen perfekt. 

Faddrar

Ann-Charlotte Rosén

Eva Viberg

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter