Att hjälpa oss ekonomiskt

Bli fadder åt en katt!

Som fadder är du med och bidrar till alla utgifter som vi har för katterna som bor på katthemmet. Här kan du läsa mer om hur du bli fadder!

Bli Sponsor för ett kattrum!

Du/Ni eller ditt företag kan sponsra ett rum på vårt katthem, dvs ett av de rum som katterna bor i. Kostnaden är 2000 kronor/år för privatpersoner och 5000 kronor/år för företag. Som kattrumssponsor får du ditt/ditt företags namn på en skylt i rummet. Här kan du se vilka våra nuvarande sponsorer är.

Bli medlem i föreningen!

Ett sätt att regelbundet stödja verksamheten ekonomiskt är att bli medlem i föreningen. Här kan du läsa om hur du blir medlem!

Skänk en slant!

Du kan ge ett ekonomiskt bidrag genom att betala in valfritt belopp på vårt Plusgiro      21 06 13-6. Du kan självklart också betala med Swish - vårt mottagarnummer är 1232721694! Under "Stöd oss" hittar du också en QR-kod.

Gåva & kondoleans

Skänk en gåva i någon annans namn - det kan vara en födelsedagspresent, en julklapp eller en minnesgåva som kondoleans. Vi har fina kort och gåvobrev som skickas till gåvomottagaren.  Gör så här:

  • Sätt in pengar på vårt Plusgiro 21 06 13-6. Märk med ditt namn och e-postadress samt ange att det är en gåva
  • Skicka e-post till kassor@samvetet.com. Ange ditt namn samt mottagarens adress och eventuell text på gåvobrevet

Observera att inbetalningen bör göras minst en vecka före leveransdag för att vi ska hinna skicka kortet!

Andra sätt att stödja oss

Om du försäkrar din katt eller hund hos Agria, uppge Föreningen Samvetets ombudsnummer: 03134741. Föreningen får då en summa pengar från Agria för varje försäkring som tecknas!

Tjäna pengar på inköp i utvalda butiker samtidigt som du stödjer Uppsala Katthem. Bli medlem i Sponsorhuset.

Tack för ditt stöd till oss!
blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter