Bokningsbar

Macke

  • Hane 11 år
  • Placering: Katthemmet
  • Födelsedatum: 2012-01-01
  • Intro: Tilltufsade Macke behöver äntligen få ett eget hem!

  • Läs mer om att adoptera katt

Macke är en lite tilltufsad kattherre, han har nog haft ett jobbigt liv tills han fick en fristad på katthemmet. Han hade stora problem med både tänder och öron när den snälla upphittaren tog honom till oss. Flera tänder har opererats bort och öronen har behandlats för olika infektioner, så nu är han lite tandlös och har ett blomkålsöra, men en charmig kattfarbror lurar där inne!

Macke har setts ute i flera år och blivit i allt sämre skick. Han kan eventuellt ha tillhört en äldre dam som flyttat till äldreboende. Upphittad i Tärnsjö.

Vi tror att Macke nya hem är ett lugnt hem med förståelse för katter med lång hemlöshet bakom sig. Han trivs bra med de katter han bor ihop med på katthemmet och skulle nog vilja flytta med en annan katt. Macke vill nog aldrig gå ut igen så han är en innekatt.

Faddrar

Försäkringsfadder: Ann-Mari Lundin

Jan-Åke Karlsson

Åsa Kovacs

Tommy Mattsson

Maud Trolle

Ann-Britt Vikström

Ulla & Allan Östlund

Samvetets Sickan med familj

Till minne av Freddie och Sissi

Anton Lönnebo

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter