Bokningsbar

Wisla

  • Hona 7 år
  • Placering: Katthemmet
  • Födelsedatum: 2016-01-01
  • Intro: Wisla har varit en god mor till Team River - nu vill hon satsa på sig själv!

  • Läs mer om att adoptera katt

I slutet av september uppmärksammades föreningen på en liten kattfamilj vid ett torp i Tierp, en mamma med sina tre ungar. Katterna hade matats över sommaren men när det blev höst tyckte grannarna att de skulle avlivas. Mamma Wisla har skött sina ungar i Team River exemplariskt men nu är de stora nog att klara sig på egen tass och Wisla behöver ett eget hem. 

Wisla är lite blyg och har varit beskyddande av sina ungar. Men vår erfarenhet är att när ungarna lämnar boet så blir mamman mer positivt inställd till människor. Hon kommer säkerligen att bli en fin tamis inom kort!

Vi tror att Wisla behöver ett hem som ger henne tid att blomma ut och aktivt jobbar med hennes socialisering. Wisla behöver få vara innekatt.

Faddrar

Försäkringsfadder: Lena Jansson

Ninna Lundin

Tommy Mattsson

Maud Trolle

Susanne Winberg

Sonja Törnqvist

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter