Bokningsbar

Menerva

Vackra Menerva är en nyfiken tjej men hon är lite försiktig. Hon är fortfarande lite fräsig mot människor och hon har en bit kvar till att bli en riktig tamis. 

Menerva har varit utadopterad en tid men är nu åter på katthemmet.

Vi tror att Menerva behöver ett hem har tålamod med henne och har tid att aktivt jobba med hennes socialisering. Hon är lite rund om magen och skulle behöva gå ned lite i vikt. Menerva behöver få vara innekatt.


Faddrar

Försäkringsfadder: Lotta Nyåker

Ann-Britt Vikström

Fansan & Mats

Susanna Eriksson

Kina Klint

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter