Bokningsbar

Kämpa

Kämpa är en honkatt som gör skäl för sitt namn. Hon kom in till katthemmet tillsammans med ett tjugotal andra katter från en kattkoloni. Efter en knapp månad blev Kämpa riktigt dålig och med tanke på hur liten och tunn hon var visste ingen om hon skulle klara sig. Men Kämpa visade att i den lilla kroppen fanns det en kämpaglöd och nu mår hon hur bra som helst. Vilket namn hon skulle få var givet. Kämpa är en stor kämpe i en liten kropp.

Kämpa är upphittad tillsammans med flera andra katter utanför Tierp.

Faddrar

Försäkringsfadder: Bodil Fogelin

Hanna Källström

Jan-Åke Karlsson

Tom Morrison

Tommy Mattsson

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter