Tingad

Yara

  • Hona 2 år
  • Placering: Katthemmet
  • Födelsedatum: 2017-12-01
  • Intro: Yara heter jag. Är en försiktig tjej som tycker att det kan vara lite läskigt med massor av nya människor runt omkring mig. Jag söker ett lugnt hem utan barn där jag får en snäll kattkompis som kan hjälpa mig att blomma ut till den katt jag innerst inne är.

  • Läs mer om att adoptera katt

Om

Yara är en försiktig tjej som behöver mycket kärlek i ett lugnt hem utan barn där man är van med försiktiga katter. Hon behöver också en snäll kattkompis som kan hjälpa henne att komma ur sitt skal. Yara måste vara innekatt.

Bakgrund 

Yara är upphittad i Svista. Hon har varit utadopterad ett tag men kom tillbaka då hon inte trivdes med de andra katterna i hemmet.

Faddrar

Försäkringsfadder: Eva-Lena Wahlberg

Katten Isa

Tine Karlsson

Ann-Charlotte Rosén

Ninna Lundin

Kenneth Nilsson

Hanna Källström

Susanne Olsson

Johan Arthursson

Karin Bennemo

Catharina Thun

Per & Pia Ermanbriks

Marie Jansson

Tommy Mattsson

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter