Bokningsbar

Willow

Willow är en lite försiktig men lekfull honkatt. Hon är nyfiken på vad som händer runt henne och när hon lärt känna människan tycker hon att det kan vara ganska mysigt. 

Willow är upphittad i Fagerviken tillsammans med ett par andra katter. Hon har varit utadopterad en tid men är nu tillbaka på katthemmet.

Vi tror att Willow behöver ett hem har tålamod med henne och har tid att aktivt jobba med hennes socialisering. Hon är lite rund om magen och skulle behöva gå ned lite i vikt. Willow behöver få vara innekatt och vill gärna flytta med sin kompis Menerva.


Faddrar

Försäkringsfadder: Johanna Ström

Annika Lundwall

Beathe Nordenskjöld

Eva Olsson

Kerstin & Ulf Forssten

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

Bilder på Willow

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter