Bokningsbar

Vikene

Vikene är en kattflicka som blir modigare och modigare för varje dag hon bor på katthemmet. Att umgås med människor är ingenting hon verkar ha god erfarenhet av så hon håller lite avstånd från oss ännu. Det hon behöver är tid och kärlek så att hon blir trygg och ett eget hem är en stor del i detta. Eftersom hon är lite försiktig fortfarande behöver hon få vara innekatt och eftersom hon är van att umgås med andra katter och det är en trygghet för henne vill hon ha en kompis.

Vikene är upphittad i Viksta tillsammans med flera andra katter.

Faddrar

Celina Jakobsson

Angelica & Jens Klang

Tommy Mattsson

Viola Lundbäck

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter