Bokningsbar

Tuff

  • Hane 6 år
  • Placering: Katthemmet
  • Födelsedatum: 2014-01-01
  • Intro: Hej. Tuff heter jag. Hade ett jobbigt liv innan jag kom till katthemmet så nu vill jag hitta ett lugnt hem där jag får vara innekatt och bara mysa och äta. Det finns de som säger att jag måste banta, att jag är för tjock men så är det inte. Kraftig benstomme och pälsfluff skyller jag på.

  • Läs mer om att adoptera katt

Om

Tuff har haft ett tufft liv i flera år som hemlös. När han kom till oss var han smutsig och hade en infekterat sår på ovansidan av svansen men efter behandling mår han nu bra. Han är en lite försiktig katt men visar på framsteg varje dag. Tar man det lugnt kan man klappa honom och han kan till och med gilla det. Tuff vill vara innekatt tillsammans med sin rumskamrat Umer.

Bakgrund

Tuff har gått omkring i Enköpingstrakten i flera år.

Faddrar

Försäkringsfadder: Charlee Vickers

Nike & Christel Törnros & Lowe Ytterman

Birgitta Lång

Tom Morrison

Iréne Andersson

Kenneth Nilsson

Lars Håkansson

Gunilla Ekholm

Birgitta Jansson

Ann-Britt Vikström

Maud Trolle

Jesper Olsen Norgren

Eva Viberg

Tommy Mattsson

Barbara Rosborg

Katarina Sjökvist

Megan Haughey

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter