Bokningsbar

Siria

  • Hona 4 år
  • Placering: Katthemmet
  • Födelsedatum: 2015-05-28
  • Intro: ​Siria är en klok och härlig tjej. Hon kelar gärna, men bara när hon själv vill.

  • Läs mer om att adoptera katt

Om

Siria är en klok och härlig tjej. Hon kelar gärna, men bara när hon själv vill. Det där med små barn är inget för henne utan hon vill att det ska vara lugnt omkring henne och att människorna ska förstå att det är hon som väljer när hon vill bli klappad. Siria verkar inte bry sig om andra katter speciellt mycket. Hon kan bo som ensamkatt med människosällskap eller med en snäll kattkompis som inte är för påflugen.

Bakgrund

Siria är en omplacering

Faddrar

Kristina Frändén

Eva Viberg

Johan Arthursson

Skrållan

Carolina & Daniel Edwartz

Karin Vusir

Ulla Nygren

Katten Isa

Gunilla Hultén

Kenneth Nilsson

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

Bilder på Siria

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter