Bokningsbar

Kuling

Kuling är en nyfiken och lekfull tjej som gärna ställer upp på både bus och mys. Hon älskar att få springa omkring och klättra. Kuling tycker om andra katter, speciellt sin bästis Bris som hon vill flytta med. Hon har träffat en hel del barn i sitt akuthem och trivs fint med dem. Kuling har en allergi mot plast vilket gör att matskålar i plast inte är något för henne.

Kuling är en omplacering från ett hem där det fanns lite för många katter.

Lekfulla Kuling bor i ett akuthem men innan ett besök där så träffar man en av våra adoptionsvolontärer på katthemmet. Boka tid för besök HÄR!

Faddrar

Försäkringsfadder: Lars Tegelberg & Margareta Karlström

Kristina Frändén

Tommy Mattsson

Lena Roman

Anne-Marie Modin

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

Bilder på Kuling

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter