Tingad

Felicks

Felicks är en jättesnäll och riktigt go' liten kattkille. Han är inte så stor men det finns så mycket vänlighet i den lilla kroppen. Felicks är mycket lugn och gillar att sitta i knät. Han har inget emot andra katter, de får del av samma vänlighet som vi människor.

Felicks vandrade omkring i Uppsala innerstad ett tag innan han uppsökte Röda Korset (!) som kontaktade katthemmet. 

Felicks bor i akuthem så om du är intresserad av att adoptera honom, skicka ett mail till adoption@samvetet.com

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter