Bokningsbar

Brynn

Brynn är absolut huvudpersonen i sitt egna liv. Hon är väldigt roligt för precis allt ska ske på hennes villkor, annars blir hon märkbart irriterad. Hon har bott i akuthemmet sedan hon bara var 4 veckor gammal så hon är helt trygg med invånarna där men får hon inte som hon vill så drar hon sig inte från att visa sitt missnöje med en fräsning för att markera. Som tur är så är hon väldigt snäll men som kattungar och ungkatter är så är Brynn väldigt påhittig och busig. Precis som mamma Billie älskar Brynn när man tar fram ett kattspö, hon älskar det så pass mycket att hon hör att lådan där spöna förvaras öppnas, även om hon sover och oavsett hur tyst akuthemsmatte försöker öppna den. Leksaker, eller ja egentligen vad som helst, som prasslar är ett av de mest effektiva sätten att locka på henne. Öppnar du en plastförpackning som prasslar så har du inom några sekunder Brynn precis bredvid dig redo att ta det du prasslat med rätt ur handen på dig. Brynn är väldigt nära mamma Billie så de vill flytta tillsammans.

Brynn är född in i föreningen av mamma Billie.

Bestämda Brynn bor i ett akuthem men innan ett besök där så träffar man en av våra adoptionsvolontärer på katthemmet. Boka tid för besök HÄR!


Faddrar

Försäkringsfadder: Åsa Kovacs

Celina Jakobsson

Per & Pia Ermanbriks

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter