Bokningsbar

Albertina

  • Hona 8 månader
  • Placering: Katthemmet
  • Födelsedatum: 2019-05-08
  • Intro: ​Albertina (tidigare Albert då vi trodde att det var en hankatt) är en nyfiken men lite försiktig tjej som gillar att leka och mysa med sina kompisar.

  • Läs mer om att adoptera katt

Om

Albertina (tidigare Albert då vi trodde att det var en hankatt) är en nyfiken men lite försiktig tjej som gillar att leka och mysa med sina kompisar. Hon håller gärna koll på vad som händer utanför glasdörren men kommer någon in i rummet smiter hon iväg för att hitta trygghet hos någon av de andra katterna i rummet. Albertina vill vara innekatt och ha en lekfull kompis.

Bakgrund

Albertina är upphittad tillsammans med många andra katter utanför Wik

Faddrar

Eva Fredlund

Maud Trolle

Katarina Ottosson

Morten Clausen

Birgitta Jansson

Camilla Karlsson

Annika Oreskovic

Gunilla Åhlén

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

Bilder på Albertina

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter