Sommar på Uppsala katthem

14 June 2024

Detta är en del av det vi sysslar med på dagarna.

Uppsala katthem drivs av Föreningen Samvetet som är en ideell förening. Vi är volontärer som på vår fritid ser till att hemlösa katter i Uppsala med omnejd blir omhändertagna. Vi har vanliga jobb/skola, familj, vänner och fritidsintressen utöver katterna och behöver ha tid till det också. Det är volontärer som hanterar våra adoptioner. Det är volontärer som svarar på mail. Det är volontärer som hanterar sociala medier. Det är volontärer, i form av en styrelse, som hanterar vår ekonomi och det är ingen lätt uppgift. Allt vi gör hanteras av volontärer.

Nu är sommaren här och våra volontärer har, precis som många av er, semester och en del lämnar Uppsala under kortare eller längre tid. Det innebär att vi har färre erfarna volontärer på plats och vi behöver naturligtvis prioritera omvårdnaden av katterna i första hand. Som en följd av detta kan det ta lite längre tid innan du får svar på ditt mail, fråga eller meddelande. Det kan också vara så att vi hänvisar dig vidare till veterinär, Länsstyrelsen, internet, o.s.v, inte för att vi inte vill hjälpa till utan för att vi inte kan och/eller hinner ta reda på svaret åt dig.

Vi hoppas att alla ni har förståelse för och överseende med detta.

Vi på Uppsala katthem - Föreningen Samvetet önskar er alla en riktigt skön sommar!

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter