Hur kan du hjälpa till på katthemmet?

Arbetspassen är två per dag, ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass, sju dagar i veckan, året runt. Att arbeta som volontär på Uppsala Katthem innebär att man utför de sysslor som behöver göras dagligen för att katterna ska trivas och må bra, det vill säga att städa, tömma lådor, fylla på mat och naturligtvis ge dem mycket kärlek. 

De vi bedömer lämpliga som volontärer, och som har fyllt 18 år, får genomgå en kort introduktionskurs där vi tar upp allt som man behöver veta vad gäller dagliga rutiner, vart man ska vända sig om något skulle hända, osv. (Du som är intresserad av att arbeta som volontär på Uppsala Katthem kan gärna börja med ett besök hos oss under våra besökspass, onsdagar kl 17-19 och söndagar kl 14-16, så berättar vi mer om hur det går till. Pga coronan har vi för närvarande inga besökspass.)

Du kan också skicka e-post till volontar@samvetet.com så kontaktar vi dig. Skriv gärna hur ofta du kan tänka dig att hjälpa till, vardagar/helger, förmiddags- och/eller eftermiddagspass. Observera att anmälan inte är bindande! Tveka heller inte att höra av dig på adressen ovan om du har några frågor.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter