Bokningsbar

Umer

  • Hane 4 år
  • Placering: Katthemmet
  • Födelsedatum: 2016-01-01
  • Intro: Hej. Umer heter jag. Bor du i ett lugnt och tryggt hem? Har du förståelse för att försiktiga killar behöver tid på sig att känna sig trygg? Då är kanske du någonting för mig. Ja, och jag vill vara innekatt. Har bott ute tillräckligt längre redan. Jag har börjat inse att människor kan vara snälla.

  • Läs mer om att adoptera katt

Om

Umer är en lite försiktig kille som tycker att det är lite jobbigt med påflugna människor. Han har tagit ett stort steg från att ligga och gömma sig till att låta sig klappas om man tar det lugnt och gärna mutar med någon godbit. Han behöver komma till ett lugnt och tryggt hem där man ger honom tid att känna sig hemma. Han vill bo i ett hem utan små barn. Umer måste vara innekatt och han vill flytta tillsammans med sin rumskamrat Tuff.

Bakgrund

Umer har gått omkring i Skogstibble

Faddrar

Försäkringafadder: Agneta Lind

Katten Isa

Lena Roman

Marianne Tyvander

Eva Fredlund

Maud Trolle

Katarina Ottosson

Morten Clausen

Laila Andersson

Louise Grass

Tommy Mattsson

Susanne Winberg

Eva Olsson

Rolf & Anja Gustavsson

Rex & Bixa

Joy Das

Kenneth Nilsson

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter