Bokningsbar

Smilia

  • Hona 3 år
  • Placering: Katthemmet
  • Födelsedatum: 2017-01-01
  • Intro: Smilia heter jag och vill hitta ett hem där jag får känna mig trygg och bo tillsammans med en snäll kompis. Det får inte finnas barn i hemmet då jag är rädd för dem och kan råka försvara mig lite för hårdhänt då. Du behöver ha lite koll på hur man behöver jobba med försiktiga katter.

  • Läs mer om att adoptera katt

Om

Smilia är en vacker, svart honkatt som har varit en fantastisk mamma till sina 5 ungar. Däremot har hon lite svårt att våga lita på oss tvåbeningar och fräser ifrån ordentligt om man kommer för nära. Hon behöver komma till ett hem, utan barn, där man är van med försiktiga katter och där hon får tid på sig att känna sig trygg. Smilia behöver vara innekatt och ha en snäll kattkompis, gärna en trygg som kan hjälpa henne att bli bekväm med matte/husse.

Bakgrund 

Smilia är upphittad tillsammans med sina 5 ungar, och två vuxna honor till, utanför Almunge.

Faddrar

Ing-Mari Dohlk

Till Minne av Svea

Eva Fredlund

Mizzie & Totte

Eva Viberg

Ann-Britt Vikström

Lars Tegelberg & Margareta Karlström

Rebecca Wennberg

Ulf Andersson

Rebecka Wennberg

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter