Bokningsbar

Skalman

Skalman är en söt men mycket försiktig kille som har gått några år i Rasbokil. Han behöver komma till ett hem som har tid, tålamod och förstålse för blyga katter och där han måste få bo som innekatt och ha en kattkompis. På katthemmet ligger han gärna i sin koja i ett klösträd. Där har han blivit klappad av en av volontärerna som jobbat mycket med honom så det finns en gosig katt någonstans inne i honom.

Innekatt/utekatt: innekatt

Vill ha kattkompis: ja

Fungerar med andra katter: ja

Fungerar med hund: vet ej

Fungerar med barn: lite större barn

Hälsa: u/a 

Personlighet: lugn, blyg, försiktig, håller sig lite på avstånd


Faddrar

Försäkrngsfadder: Eva Ahlbom

Ingegärd & Göte Brunnberg

Felicia & Alexander

Till minne av Skräcklis

Theres Sävström

Familjen Fredelius Nilsson

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

Bilder på Skalman

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter