Bokningsbar

Odon

Odon är en honkatt som är försiktig till sättet men med tiden kommer hon säkerligen mjukna mot oss människor. Hon har gått omkring ute och fött ungar och inte blivit hanterad av människor så det är inte så konstigt att hon är misstänksam. Odon behöver en kattkompis och hon behöver få vara innekatt.

Odon är upphittad utanför Almunge.

Innekatt/utekatt: innekatt

Vill ha kattkompis: ja

Fungerar med andra katter: ja

Fungerar med hund: vet ej

Fungerar med barn: lite större barn

Hälsa: u/a 

Personlighet: lugn, försiktig, håller sig lite på avstånd


Faddrar

Försäkringsfadder: Lars Tegelberg & Margareta Karlström

Anja och Rolf Gustavsson

Megan Haughey

Tommy Mattsson

Dan Pettersson

Christina Allard

Gunilla Åhlén

Ulla & Allan Östlund

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter