Bokningsbar

Lilian

  • Hona 2 år
  • Placering: Katthemmet
  • Födelsedatum: 2017-06-01
  • Intro: ​Lilian är en lite försiktig tjej som inte riktigt vet om hon ska tycka att vi människor är bra att ha eller inte.

  • Läs mer om att adoptera katt

Om

Lilian är en lite försiktig tjej som inte riktigt vet om hon ska tycka att vi människor är bra att ha eller inte. Hon vänjer sig mer och mer och behöver ett lugnt hem där hon får tid på sig att vänja sig vid just ”sina” människor. Hon vill vara innekatt och ha en lugn och trygg kompis som inte är för påflugen.

Bakgrund

Lilian är upphittad tillsammans med sina 3 ungar utanför Uppsala

Faddrar

Eva Halldén

Johan Arthursson

Familjen Sandell

Ninna Lundin

Laila Andersson

Carolina & Daniel Edwartz

Kenneth Nilsson

Eva Fredlund

Marianne Tyvander

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter