Bokningsbar

Lasse-Maia

  • Hane 1 år
  • Placering: Katthemmet
  • Födelsedatum: 2018-05-01
  • Intro: Lasse-Maia är den fräsigaste av syskonen och visar bestämt att han inte är tillfreds med att vi människor kommer för nära men ge honom en chans att lita på dig och du kommer se en förändring.

  • Läs mer om att adoptera katt

Om

Lasse-Maia visade sig vara en hankatt och fick byta namn från Maia till Lasse-Maia. Han är den fräsigaste av syskonen och visar bestämt att han inte är tillfreds med att vi människor kommer för nära. Han behöver ett hem där man är van med försiktiga katter. Lasse-Maia vill vara innekatt och ha en snäll, trygg kattkompis.

Bakgrund

Lasse-Maia är född utomhus men har bott i ett hem tillsammans med syskonen Fräsarn och Pyssel och deras mamma.

Faddrar

Cornelia Lundell

Catharina Thun

Katarina Andreasen

Gunilla Lund

Dan Pettersson

Mimi Rönnow

Anja Malmgren

Annika Lundwall

Emma & Gustav

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter