Bokningsbar

Elsy

  • Hona 7 år
  • Placering: Katthemmet
  • Födelsedatum: 2014-01-01
  • Intro: Elsy behöver vara innekatt och bo i ett hem utan småbarn

  • Läs mer om att adoptera katt

Elsy är tjejen som inte riktigt tycker att vi människor behöver vara så nära inpå henne. Hon har integritet och väljer själv vad som är okej och inte. Därmed passar hon inte i ett hem med småbarn som inte förstår att det är Elsy som måste ta första steget. Hon är otroligt nyfiken och sitter gärna i fönstret och kollar på omgivningen. Nu har hon även börjat våga sig ut på rast i lekhallen på katthemmet. Hon älskar andra katter och ser till att hennes rumskompisar trivs ordentligt.

Elsy hittades utanför Östervåla tillsammans med två ungar. Efter att hon kommit in till föreningen fick hon en kull ungar till.

Innekatt/utekatt: innekatt

Vill ha kattkompis: ja

Fungerar med andra katter: ja

Fungerar med hund: vet ej

Fungerar med barn: tonåringar

Hälsa: har haft tandproblem (TR/Forl) som är åtgärdat

Personlighet: har stor integretet och vill väja själv vad som är okej och inte, nyfiken, älskar andra katter

Faddrar

Försäkringsfadder: Tonks

Ulf Andersson

Tommy Mattsson

Kenneth Nilsson

Laura Sofy

Hanna Svartson

Ann-Britt Vikström

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

Bilder på Elsy

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter