Tingad

Blixten

  • Hane 8 år
  • Placering: Akuthem
  • Födelsedatum: 2011-06-09
  • Intro: Blixten är en social och gosig hankatt som gärna vill ligga i knät när man sitter i soffan och givetvis sover han i sängen på nätterna.

  • Läs mer om att adoptera katt

Om

Blixten är en social och gosig hankatt som gärna vill ligga i knät när man sitter i soffan och givetvis sover han i sängen på nätterna. Han gosar gärna på sina villkor men säger ifrån, mer eller mindre hårdhänt, när han tycker att det räcker. Därför passar han inte i en barnfamilj. Att åka bil är inget han gillar så det är bra om han slipper det i den mån det går. Han fungerar alldeles utmärkt tillsammans med andra katter. Blixten är van att vara utekatt och vill fortsätta kunna vara det.

Bakgrund

Blixten är en omplacering pga att han var för oberäknelig mot familjens barn.


Faddrar

Kenneth Nilsson

Inga Stråle

Leif Svan & Eva Nordgren

Mizzie & Totte

Catharina Thun

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

Bilder på Blixten

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter