Bokningsbar

Bibbi

  • Hona 2 år
  • Placering: Katthemmet
  • Födelsedatum: 2017-06-01
  • Intro: Bibbi heter jag och är jättesöt. Det säger alla. Jag gillar att gosa men vill ta det i min takt när jag möter dig för första gången. Små barn tycker jag inte om eftersom jag är lite rädd för höga, plötsliga ljud och rörelser. Tidigare har jag bott med Prius & Maggan och fortsätter gärna med det.

  • Läs mer om att adoptera katt

Om

Bibbi är en söt svart-vit tjej som stryker sig mot benen på oss människor och gärna vill bli klappad. Hon blir lite orolig vid häftiga rörelser och höga ljud så hon vill inte bo med småbarn. Bibbi vill gärna bo med Prius & Maggan men kan tänka sig att bo tillsammans med en annan kompis.

Bakgrund

Bibbi är upphittad tillsammans med Maggan och Prius vid en gård i Börje

Faddrar

Johan Arthursson

Eva Viberg

Celina Jakobsson

Jenny Jarnhamn

Per och Pia Ermanbriks

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter