Bokningsbar

Bebbe

Bebbe är en mycket ung liten kattmamma, hon är mor till de kattungar vi kallar Team Torekov. I ett augusti kom ett nödrop från Kattkommando Syd i Skåne. De var fullständigt översvämmade av hemlösa katter och visste inte vad de skulle ta sig till. Trots att vi har många katter att hjälpa i Uppland så kunde vi inte säga nej, Kattkommandots situation var fruktansvärd. I denna aktion kom Bebbe med sina ungar till oss. Hon var själv en kattunge för en kort tid sedan, därav namnet Bebbe. Hon är lite skygg och har vaktat sina ungar noga. Nu är de snart utflugna och Bebbe är redo för ett eget hem.

Bebbe och hennes ungar kom från en gård utanför Torekov.

Vi tror att Bebbes nya hem är ett hem som har förståelse för lite skygga katter och kan ge henne den tid hon behöver för att bli gosig. Under sin tid på katthemmet har hon bott med sina ungar och varit väldigt beskyddande, så det är lite oklart vilken personlighet som kommer fram när de väl flyttat. Sannolikt finns det en vänlig kattsjäl därinne. Bebbe vill vara innekatt.


Faddrar

Försäkringsfadder: Stefan Strömwall

Kenneth Nilsson

Chanyanut Nisaret

Lagge & Eva

Dan Pettersson

Ann-Mari Jönsson

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

Bilder på Bebbe

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter