Tingad

Barbro

  • Hona 2 år
  • Placering: Katthemmet
  • Födelsedatum: 2018-01-01
  • Intro: ​Fräsiga Barbro är en honkatt som har en personlighet som många skulle bli avundsjuk på.

  • Läs mer om att adoptera katt

Om

Fräsiga Barbro är en honkatt som har en personlighet som många skulle bli avundsjuk på. Hon vet precis vad hon vill och inte vill. Barbro är den som tagit hand om alla kattungar som bott i samma rum och har gjort det på ett alldeles utmärkt sätt. Hon behöver tid för att känna sig helt bekväm med oss människor. Barbro vill vara innekatt och ha minst en kompis.

Bakgrund

Barbro är upphittad utanför Wik tillsammans med flera andra katter

Faddrar

Ann-Charlotte Rosén

Ann-Britt Vikström

Inger Broberg

Ragnhild Larner

Eva Tallborg

Katarina Ottosson

Hannes Lundin

Ida Olsen Norgren

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter