Tingad

Åska

  • Hona 1 år
  • Placering: Katthemmet
  • Födelsedatum: 2018-06-01
  • Intro: Jag heter Åska och är en lite försiktig tjej som söker ett lugnt hem utan små barn. Jag behöver en snäll kattkompis att bo med då jag är van att ha katter omkring mig. Det där med uteliv har jag lagt bakom mig nu så jag vill vara innekatt och ha det varmt och skönt.

  • Läs mer om att adoptera katt

Om

Åska är en försiktig tjej som inte helt litar på oss människor. Hon behöver tid och mycket kärlek för att bli trygg i vårt sällskap. Hon är dock nyfiken så det finns stor potential att hon kan bli en riktigt mysig tjej. Åska behöver vara innekatt och ha en snäll kattkompis. Hon behöver ett lugnt hem utan små barn.

Bakgrund 

Åska är upphittad tillsammans med systern Blixtra, en vuxen honkatt till och dennas 5 ungar utanför Almunge.

Faddrar

Pontus Höglund

Jan-Åke Karlsson

Lagge & Eva

Marianne Tyvander

Rex & Bixa

Susanne Lindén

Desirée Holm

Dan Pettersson

Anna-Carin Ahlinder

Vill du bli fadder?

Fadderkostnaden är 50 kronor/katt och månad eller 600 kronor/katt och år. Som fadder syns ditt namn vid kattens presentation på hemsidan, och när katten får ett nytt hem blir du meddelad och får veta lite om hur kattens nya liv kommer att se ut. Betala in till plusgiro 21 06 13-6, ange att du vill vara fadder, ditt namn och hur många katter du vill vara fadder åt. Skicka e-post till fadderansvarig, fadder@samvetet.com, och uppge ditt namn, din e-postadress alternativt din bostadsadress samt vilken/vilka katter du vill vara fadder åt.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter