Välkommen till Agria Kattparad

15 September 2020

Välkommen till Agria Kattparad  

Den 10-11 oktober är det premiär för Agrias digitala kattparad till förmån för hemlösa katter. För varje katt som deltar skänker 10 Agria kronor till katthem runt om i landet, och vi är ett av katthemmen som kommer få ta del av insamlingen. 

Det är gratis att delta i kattparaden för alla kattälskare. Helgen den 10-11 oktober är det dags att ladda kameran och filma eller fotografera när katten promenerar några steg i hemmet eller utomhus. 

Så här går det till: 

1. Anmäl dig och din katt redan nu på Agrias hemsida, länk finns längst ner i denna text. (Det behövs för att din medverkan ska räknas.)

2. Locka din katt att gå en sväng någon gång under helgen 10-11 oktober. Filma eller ta en bild som bevis. Det spelar ingen roll om du följer med din utekatt en sväng ut, tar en koppelpromenad i kvarteret eller gör ditt bästa för att locka din innekatt att gå några meter mellan soffan och köket.

3. Lägg upp filmen eller bilden i sociala medier, skriv att du deltagit i Agria Kattparad och tagga inlägget med #agriakattparad

Ju fler som deltar, desto mer hjälp till våra katter.

Anmäl dig HÄR

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter