Sponsringen för Kattkalendern 2023 är nu avslutad!

08 September 2022

Sponsringen för Kattkalendern 2023 är nu avslutad! Läs mer här hur du kan köpa den!

---------------------

Som ni säkert vet är Föreningen Samvetet en helt ideell förening och är helt beroende av ekonomiska bidrag i form av gåvor. Är du medlem bidrar ditt medlemskap till vår verksamhet, är du fadder bidrar ditt fadderskap till vår verksamhet – och vi är mycket tacksamma för det! Men behoven är stora och vi jobbar ständigt för att öka våra inkomster så att vi kan hjälpa flera katter från ett liv i hemlöshet.

Varje år säljer vi vår fina kalender för att dra in pengar till verksamheten. Att ta fram en kalender är dock inte gratis - det är självklart kostnader för att trycka den men i år är det dessutom så att priset på papper mer eller mindre har fördubblats!

Skulle Du kunna tänka dig att bidra till vår verksamhet genom att sponsra vår kalender?

Som privatsponsor betalar du 300 kronor. Du får då ditt namn (eller annat namn som du själv bestämmer) i kalendern och du får dessutom ett exemplar skickat hem till dig!

Kanske har du eget företag eller vet ett förtag som vill stödja oss?

Som företagssponsor betalar du 2000 kronor om du vill ha en liten företagslogga på varje kalendersida. Vill du ha en större helsidesannons, samt företagets logga på vår hemsida, då betalar du 5000 kronor.

Självklart kan du bidra till vår kalender med både en mindre och en större summa än det som anges ovan, och du kan också avstå att ha ditt/ditt företags namn i kalendern ovan om du så önskar.

Är Du intresserad av att sponsra vår kalender - skicka ett mail till karin.samvetet@gmail.com och berätta vilken typ av sponsor du vill vara så återkommer vi! 

Inbetalningen görs till vårt postgiro 21 06 13-6 eller via Swish 1232721694, märk inbetalningen ”Kalendersponsor”. Sista inbetalningsdag för att säkert få sitt namn/företag i kalendern är den 30 september.

Tack på förhand för ditt bidrag!

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter