Försäkringsfadder

27 April 2020

Hej alla ni där ute, och ni som är inne.

Camilla heter jag och jag tänkte berätta lite om en ny sorts fadder som ni kan bli, nämligen försäkringsfadder.

Precis som det låter betalar man alltså försäkringen för mig eller någon av de andra katterna på Uppsala katthem. Priset för en försäkring för oss katter är ca 75 kr per månad så det är just 75 kr per månad som det kostar dig som vill vara försäkringsfadder. 

Eftersom vi katter bara har en försäkring var så kan bara en person bli försäkringsfadder för en katt. Det betyder att just Du är den enda försäkringsfaddern till mig, eller någon av mina kompisar. 

För att bli försäkringsfadder skickar du ett mail till fadder@samvetet.com och berättar att du vill bli försäkringsfadder och för vilken katt. Här gäller ”först till kvarn”. Om den katt du önskar redan fått en försäkringsfadder kommer du få svar om det via mail från vår fadderansvarig. Skulle det vara så att du kan tänka dig att bli försäkringsfadder åt någon annan katt istället för ditt förstaval så skriv det i mailet. 

När du fått svar från fadderansvarig om att det finns en katt att bli försäkringsfadder åt så betalar du in 75 kr per månad till Föreningen Samvetet. Betalning sker EFTER att du fått svar på mail av fadderansvarig då det kan hända att vi inte har några ”lediga” katter.

När katten du är försäkringsfadder åt flyttar till ett nytt hem kommer du få ett mail där du får veta lite om hur katten kommer att bo och om vi behövt använda kattens försäkring.

OBS! Du kan endast vara försäkringsfadder åt EN katt!

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter