Tidsbokning

Vad roligt att du är intresserad av att adoptera katt från oss!

  Vi har några krav som du bör tänka på innan du bokar tid för privat visning.

  • Balkong/uteplats måste vara innätad/inglasad innan katten flyttar till nya hemmet
  • Vi adopterar ut innekatter, med vissa undantag om du bor i trygg, lantlig miljö och endast utvalda katter
  • Vi adopterar ut katter inom en ca 4 mils radie (körvägen, inte fågelvägen) från katthemmet. Eventuellt kan vi göra undantag från den regeln. 

Är du osäker på om vi anser att du bor lantligt eller om du bor inom 4 mil från katthemmet eller om vi kan göra undantag för dig? Skicka ett mail till adoption@samvetet.com 

När du har bokat in en privat visning, skicka ett mail till adoption@samvetet.com, hänvisa till datum och tid du bokat, och berätta lite om dig själv, ditt liv och vad du kan erbjuda katten. Det underlättar för oss att kunna hjälpa dig när du väl träffar oss på katthemmet.

Börja med att läsa igenom: 

Därefter kan du boka tid för besök på katthemmet. 

Våra adoptionsvolontärer/our adoption volunteers:

Eleonora: språk/languages: svenska, engelska, italienska/Swedish, English, Italian

Sibylle: språk/language: svenska/Swedish

Eva: språk/languages: svenska, engelska/Swedish, English

  1. gå in i vår tidsbokning nedan och boka en tid för att göra ett första besök på katthemmet där du träffar en adoptionsvolontär. (If you want a viewing in English, please choose Eleonora or Eva.) Max 2 personer/visning. (Privat visning - Intresseanmälan adoption av katt)
  2. gå in i vår tidsbokning och boka tid för återbesök på katthemmet. Max 2 personer/återbesök. Obs! detta kan endast göras efter det första besöket där du träffat en adoptionsvolontär och har fått en skriftlig bekräftelse på att vi gått vidare med din intresseanmälan. (Återbesök - tingad katt)

Vi fyller på med tider för privata visningar allteftersom vi vet när våra adoptionsvolontärer har möjlighet att vara på katthemmet. Det är inte okej att boka en återbesökstid utan att ha en skriftlig bekräftelse från oss att man har en tingad katt. 


OBS! Bokningsbekräftelse ska visas för att få komma in på katthemmet. Gäller både privat visning och återbesök.

blobcat_colored_9cat_love_2cat_lovecat_sick_4cat_sick_5cat_sickcat_sponsorcat_support_2closeexampleeye_2eyefacebook_2facebookfillerheart_3heart_2heartinstagram_2instagramlikemenu_2menu_4menupixneyswishqrtop_wavetwitter_2twitter