Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Omplacering av katt


2018-08-07

Världens finaste katter söker tillfälligt boende! Jag behöver hjälp av någon som vill ta hand om mina katter under 1 års tid. Då jag kommer flytta för att studera utan möjlighet att ta med dem. Siri och Cesar är båda 7 år och väldigt snälla. Deras favorit sysslor är att gosa, bli borstade, sola på balkongen och självklart sova. De är vana innekatter så jag vill att de ska fortsätta vara det. De båda är verkliga kärleksknippen och ger så mycket tillbaka. Ring för mer detaljer!
Ylva Nordmark, 0723347177


2018-07-26

Hej! Jag har en chinchilla perser, jättesöt, stor o snäll, som är ca två år. Han söker ett nytt hem, med någon som är hemma och har det lugnt. Han tycker ej om att vara själv, så tyvärr har han börjat protestera genom att kissa inne när vi har varit borta mycket. Vi jobbar hela dagarna o han vill inte vara själv. Det är en underbar katt annars så det är med sorg i hjärtat vi försöker hitta ett hem med någon som är hemma om dagarna. Han är en känslig katt som inte gillar höga ljud. Ring mig så berättar jag mer. Bor i Uppsala .
Sanna, 0704964411


2018-07-23

Sonny söker nytt hem! Pga flytt och allergi så behöver Sonny dig. Han är van vid andra katter och har bott på landet. Han är 11 år och lugn och harmonisk. Gillar inte räkor och annan lyx, han söker bara kärlek! Chipmärkt och kastrerad.
Sara Granholm, 0735320034


2018-07-18

Zoda 5 år, hona, steriliserad innekatt. Jättegosig och sällskaplig. Hon tycker inte att min hund är rolig eller att vara ensam vilket hon ibland får vara alldeles för mycket. Hon vill bo hos nån som är hemma och jag tror hon gärna vill ha möjlighet att kunna bli utekatt. Hemmet är jätteviktigt för mig. Hon ska ha det så bra som möjligt med mycket kärlek.
Mikael, 0709962225


2018-07-14

Finns det någon som vill ta emot min fina honkatt Estelle? Hon är 9 år och varit ensam innekatt hela sitt liv. Hon är väldigt snäll och social, lite försiktig i början innan hon vänjer sig vid nytt folk bara. Hon "pratar" mycket och vill gärna ligga i knäet och sova tillsammans. Hon är väldigt lugn men tycker om att leka kortare stunder. Hon är vaccinerad, kastrerad, rumsren och försäkrad. Hon har haft några hälsoproblem, men är i gott skick och mår bra. Jag berättar allt ni behöver veta när ni hör av er. Alla hennes saker kommer med vid flytten. Jag kan tänka mig att ni har henne på prov för att se om det funkar. Jag är väldigt mån om att hon får det bra och släpper henne inte innan det känns rätt. Hör av er så berättar jag mer och så bokar vi in en träff.
Sara Hellgren, 0737358302


2018-07-04

Söker ny hem för Alicia vuxen hon katt mix norskskog/bondkatt kastrerad o vakcinerad ca12år kelig social ute katt...
Dubravka dobe Bergman , 0704076425


2018-06-26

Vår lilla DevonRex dam 8 år söker nytt lugnt och tryggt boende utan konkurrerande katter och hundar. Om du tror att du kan erbjuda denna lilla dam ett tryggt boende med mycket kel, omtanke och kärlek så hör av dig så kan jag berätta mer om vår lilla förtjusande Abby.
Ingela Frankiewiez, 0727157157


2018-06-18

Vår dotter har blivit allergisk mot katt, och därför letar vi efter ett nytt, tryggt hem för våra två honkatter, Saga (10 år) och Siri (6 år). Saga är till hälften norsk skogskatt och Siri är en blandning av Maine Coone och Ragdoll. De är kastrerade och chipmärkta. De är väldigt sociala och älskar att sitta i knä och bli klappade. De har varit innekatter, men de senaste två åren har vi bott på landet och då har de vant sig vid uteliv. De är vana vid barn, men inte vid hundar eller andra djur. Vi är väldigt ledsna över att behöva omplacera dem, eftersom de är riktigt snälla och keliga familjemedlemmar. /Karen 0737016756
Karen Tapper, 0737016756


2018-06-15

Innekatt söker nytt hem! Kelige Sixten 9 år söker nytt hem pga ändrade levnadsförhållanden. Utpräglad innekatt men har haft möjlighet att gå ut. Vill komma till någon som har mer tid för gos än vad jag har.
Frida Berglund, 0732-560812


2018-06-04

Våra fina killar söker nytt kärleksfullt hem pga ändrade levnadsförhållanden. Åke och Ove är snart fyra år och två fantastiskt fina katter, kastrerade och chipmärkta. De är av blandras med bla norsk skogskatt. Lugna mysiga katter med bus kvar i. Åke är en nyfiken katt och vill gärna vara med där det händer medan Ove är lite försiktigare. Har hittills varit innekatter men är inget krav, tror att de i rätt miljö skulle älska att få leka ute!
Anneli Burton, 0763484843


2018-03-18

Sessan söker nytt hem. Gärna hos en djurvänlig pensionär som tillbringar mesta tiden hemma. Sessan gillar bäst att vara inomhus och ligga i knä och sova, men gillar även att busa. Sessan har bott i hela sitt liv på landet och har alltid haft möljigheten att vara ute. Hon är en lite försiktig men tillgiven katt. Sessan är snart 8 år. Hon flyttade själv ner till min mamma (som bodde granne med oss) efter att hennes två kattungar som föddes för 6 år sedan var ca.6 månader. Hon ville inte veta av dem utan fräste när hon såg dem. Nu har min mor gått bort och vi har tagit in Sessan till oss igen. Hon trivs inte alls utan gömmer sig och känner sig otrygg. Nu hoppas vi verkligen att det finns ett lugnt och tryggt hem för Sessan där hon kan få vara den mysiga katt som bott hos min mor.
Ulrica Hjortzén, 0703916778


2018-03-18

Vi letar efter ett nytt hem till vår snart 6-åriga kastrerade honkatt Lloyd. Hon är blyg och lite försiktig men tillgiven de hon känner. Sedan vi fick ta hand om Lloyds mamma vars matte gått bort så har hon tyvärr börjat protestera genom att kissa inomhus. Vi har försökt med olika tips på hur detta kan upphöra men utan resultat. Hon är uppvuxen med vår 13-åriga perserhane och sin syster vilket mellan varven gått bra. Lloyd och hennes syster har inte heller riktigt kommit överens under deras sex år tillsammans vilket nu är anledningen att vi söker ett hem till Lloyd där det inte bor andra katter. Lloyd tycker mycket om att vara ute men hon håller sig i närheten av hemmet. Hon är en väldigt snäll katt som gillar när man kelar. Hon är van med större barn. Vi letar efter ett hem där hon har möjlighet att gå ut.
Ulrica Hjortzén, 0703916778


2018-03-13

Vi letar efter ett nytt hem till vår snart 5-åriga kastrerade honkatt Maja. Hon är blyg och lite försiktig men väldigt tillgiven och social mot alla hon känner. Sen vi fick barn har hon tyvärr fått mindre och mindre uppmärksamhet och trivs inte hos oss längre utan blir svartsjuk på vår dotter. Hon var de två första åren i livet innekatt men har sedan dess även fått vara ute vilket hon gillar om vädret är varmt, hon håller sig helst i närheten av hemmet. Hon gillar när man kelar med henne och hon ligger gärna i knät och är alltid i närheten. Hon anpassar sig lätt till nya miljöer och är van att bli lämnad hos bekanta som vaktat henne när vi rest bort. Vi hjälper gärna till i framtiden och har henne hos oss om ni/du behöver kattvakt. Hon är inte van med andra djur. Hon är van med barn men helst lite större som kan ge henne uppmärksamhet istället för små som tar uppmärksamhet från henne. Vi letar efter ett hem där hon har möjlighet att gå ut. Vi söker ett långsiktigt hem där hon kommer trivas, vi provar några veckor - en månad och ser att allt funkar innan hon får flytta definitivt. Hör av dig om du vet någon eller om du känner att detta kan passa dig.
Sarah Krusell, 0733824011


2018-03-08

Vänlig och sällskaplig kastrerad hankatt söker nytt hem. Han är cirka 1,5 år gammal. Blandning mellan Ragdoll och Angora. Han behöver komma till någon som är hemma mycket alternativt en familj. Han är nyfiken och vill vara med när det händer saker. Han leker med det han får leka med och ställer inte till med ”hyss”. Han tycker tyvärr inte om andra katter.
Stina Knutson, 0706-301296


2018-02-19

Hej! Våra älsklingar Socker och Selma behöver ett nytt hem. Selma är bara ett år och mycket kelig och kärvänlig, öppen och modig inför alla människor. Socker, som är 3,5 år, föddes i en park och var först skygg för människor, men sedan vi tog hem honom är han mycket kär, kelig och personlig i den närmaste familjen (han behöver lite tid att våga). Socker är kastrerad och vaccinerad, Selma inte. Båda är innekatter. Nu när min dotter har blivit tonåring och jag jobbar än mer än tidigare har vi alldeles för lite tid för dem, och förtjänar så mycket bättre. De är helt underbara!
Eva Friman, 0701679174


2018-01-21

Med sorg i hjärtat söker jag nytt hem till Astrid och Sixten. De är 12 och 9 år gamla huskatter med norsk skogkatt i släkten. Jag känner att jag inte har tillräckligt med tid för dem. Sixten (den stora) är väldigt kelig och vill ha mycket kärlek. Astrid är mer av en enstöring men vill gärna ligga i knät på kvällen. Astrid är utekatt men inte Sixten. Ej krav att ta båda, de kan sära på sig.
Frida, 0732-560812


2017-12-08

CHARMIG UNG HANKATT SÖKER ETT HEM Hankatten, som vi kallar Pusjkin, är en hittekatt på drygt 1 år. Han hittades i oktober och har sedan dess bott hos oss. Han har varit anmäld hos polisen och vi har annonserat, men utan resultat. Han har nu övergått i vår ägo. Pusjkin är en mycket social katt. Han pratar mycket och vill alltid vara i närheten. Ibland hittar han på bus (t ex gömmer sig på konstiga ställen eller leker med ens tår när han tycker att man sover för länge). Men han är också gosig och hoppar gärna upp i knät eller i sängen och spinner. Han leker gärna och är en tålig katt som går bra ihop med barn. Hos oss har han ingen möjlighet att gå ut, vilket han inte verkar trivas med. Han sitter ofta och jamar vid dörren. Vårt krav är därför att han kommer till ett hem där han får vara utekatt. Pusjkin har nyligen blivit kastrerad, vaccinerad och chippad. Han är rumsren, men innan han blev kastrerad markerade han ibland inomhus. Det beteendet har inte återkommit efter kastreringen. Han är frisk och avmaskad. Hör gärna av dig om du är intresserad eller har några frågor. Om du har ett bra hem att erbjuda får du gärna komma och hälsa på honom! Pris: 900 kr
Thea, 0706597421


2017-11-18

Omplacering. Våran 9åriga renrasiga bengal Kisen. Söker ett nytt hem pga utvecklad allergi. Han är en pratglad herre så som alla bengaler och hänger gärna med både i trädgården och på promenader. Viktigt är att han får gå in och ut som han vill. Att flytta till en lägenhet är därför inte aktuellt. Han är alltså en mycket social herre som älskar både vuxna och barn. Och är gärna med och gosar i soffan. Vinter är ingen höjdare och då går han gärna på lådan inne samt myser på husets varmaste plats. Är ni nyfikna på denna fantastiska herre är ni varmt välkommna att hälsa på innan ni tar ett vidare beslut.
Julia, 0761002585


2017-10-30

På grund av flytt söker jag nytt hem åt Tricksie. Vit hona 7 år gammal. Kastrerad och vaccinerad. Hon är van att själv bestämma när hon vill gå ut eller in (kattlucka) Provade ett tag att bo i lägenhet, men det fungerade dåligt pga instängdheten. Mvh Per
Per Weilander, 0703419226


2017-08-30

Våra underbara katter behöver omplaceras (till vår stora sorg) p.g.a. flytt utomlands. Maja (den gula) är nio år och en katt med skön integritet. När hon är inne ligger hon bredvid mig i soffan och spinner. Hon är mycket pratsam och spinner och trampar så fort man pratar med henne. När hon är ute ligger hon mest i trädgården där hon har koll på allt som sker. Om du är beredd att ge henne tid och lite övertalning så blir hon en vän för livet! Hon är lite orolig runt barn så hon behöver ett hem där hon kan finna lugn och ro. Hennes dotter Kattinka är sju år och en helt annan personlighet. Hon är ofta ute på äventyr, men kommer in då och då och kollar "läget" i matskålen. På kvällarna vill hon gärna ligga i barnens säng om hon får. Henne kan man bära upp och ned om man vill. Accepterar det mesta. Man kan säga att de har delat in huset i varsin avdelning, men ibland leker de med varann. Hos oss går de in och ut genom kattlucka. De har aldrig varit sjuka eller behövt besöka veterinär för något annat än vaccination. Båda är kastrerade och vaccinerade. Finns du som kan ta hand om en eller båda så att de kan få en bra framtid då vi måste lämna dem eller annars avliva :(? De måste inte vara tillsammans, men det är ett plus.
Emilie Svensson, 0722402233


2017-08-29

Jag har två helt underbara katter på 4 år, en hona och en hanne som båda är kastrerade. De söker nytt hem pågrund av allergi. Det är med stor sorg som denna annons skrivs men för deras bästa så behöver de komma till ett nytt kärleksfulle hem. Båda två är super snälla och är vana att både vara innekatter och utekatter. Har du det rätta hemmet för mina sötnosar så hör av dig :) MVH Hanna
Hanna , 0709932156


2017-08-23

Nisse, kastrerad 12 år. Behöver nytt hem eftersom jag ska flytta till nytt boende där det finns en allergiker. Nisse är en väldigt trygg och godmodig katt. Van vid att få vara mycket ute. Även van vid att bo med andra katter. Yvonne Ekholm 0769124440
Yvonne Ekholm, 0769124440


2017-08-15

Jag har två katter, Muffins och Masarin, 12 år gamla. Kastrerade utekatter. Syskon. Har behov att omplacera på grund av delvis avflyttning från orten.
Jan-Åke Källman, 070-657 21 45


2017-08-07

På grund av ändrade familjeförhållande behöver Trassel och Flingan ett nytt hem. Två underbara brittiska korthårskatter födda 2010 med komplett stamtavla. De är innekatter men har vid olika tillfällen spenderat en del tid utomhus med oss. De är mycket sociala, nyfikna och kärleksfulla! Det är viktigt för oss att de får ett kärleksfullt hem och att du/ni är genuint intresserade. Slå gärna en signal så berättar jag mer. //Johannes
Johannes Larsson, 0721529488


2017-06-03

Baloo vår hankatt på 11 år måste tyvärr omplaceras pga ny bebis med allergi. Trivs om han får gå ut på en liten uteplats. Varit innekatt men har altan,vill gärna ut. Kelig och behöver kommer till ett hem med äldre barn/barnfritt. Trivs när det är lugn och ro och när han får gå ut och sola sig mkt. Gillar att gosa men inte bli buren. Kastrerad och försäkrad via agria.
Izabella, 0735667308


2017-03-20

Lexie är en jättefin honkatt på drygt 3 år. Är en väldigt duktig råttjägare och skulle vilja bo på landet gärna nära en bondgård då hon mest vill vara ute. Hon är långhårig och behöver lite pälsvård. Hon har en lugn och fin personlighet.
Malin Nilsson , 0705594252


2017-03-10

Efterlysning! Vår Zorro söker ny familj. Han är världens snällaste utekatt men är totalt utmobbad i våra hoods. Han åker på stryk hela tiden och ett par gånger om året så slutar det hos veterinären med stygn, dränering, tratt osv. Detta mår varken han eller vi bra av. Så snälla, hör av er.
Emma Myren, 0705167612


2017-03-09

Vår lilla godbit Hubertine behöver ett nytt hem! Hon är en ca 3 år gammal honkatt med stor nyfikenhet och ännu större hjärta. Dagarna spenderar hon med att leka, titta på fåglar i fönstren och mysa. Hubertine är väldigt social och hoppar gärna upp i ens knä. Just nu är hon innekatt, men skulle säkert trivas utomhus med all hennes energi. Hon är vaccinerad, steriliserad och försäkrad via Agria i nuläget. Tveka inte att höra av er!
Holger Sandberg, 0739480409


2017-01-03

Svart innekatt ges bort. Den är fyra år, lekfull, gillar att sitta nära människor. Vi kan inte ha katten hemma länge p g a att vi blivit allergiska mot den.
Jorge Ponce, 0762326582


2016-12-15

Med stor sorg i hjärtat måste vi nu omplacera mina två små älsklingar. Min sambo är extremt allergisk och efter att ha försökt med allt i ett år utan framgår är tyvärr denna utväg det bästa. Zero och Milo är två kastrerade hankatter på 4,5 respektive 2,5 år. De är vaccinerade, id-märkta och försäkrade i Agria. De är inte syskon men de kom till mig samma dag, och de beter sig precis som syskon gör. Zero kom till mig som kattunge och Milo som ungvuxen. Jag har även en liten hund så man kan väl säga att de är hundvana. Har haft vänner över med stor hund utan problem, de har inte heller några problem med småbarn! Zero och Milo är mestadels inomhus men de brukar gå ut ibland, dock bara korta stunder. De trivs bäst inne men om möjligheten finns att kunna gå ut så är det ett stort plus! Zero och Milo är precis så som katter ska vara: busiga, keliga, lite smått knäppa, nyfikna etc. Givetvis alltid humör när det passar dem själva. Ena sekunden busar de med varandra så man nästan tror att de är osams (men de har aldrig någonsin skadat varandra) och andra sekunden ligger de i sängen och gosar och turas om att tvätta varandra på huvudet. Jag är väldigt mån om att katterna kommer till det absolut bästa hemmet! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Hoppas att just du kan erbjuda det rätta hemmet för dessa små charmtroll!
Sandra Nyström, 0705298985


2016-12-01

Hej Jag behöver hjälp med ett nytt hem åt "Stumpan" Hon bor hos mig och mina 4 missar i en två.. Men hon vill nog gärna ha möjlighet att få komma ut ❤:️: Jag tog hand om Stumpan när hennes människa somnade in.. Jag tippar på att hon är ca 7år och steriliserad. Hon är en otroligt mysig katt, som när hon lärt sig lita på dig, kelar och myser som bara den ❤:️: Pratar gärna 🙂: och går på låda.. Finns det någon där ute som vill hjälpa oss? Tveka inte att höra av dig!
Therese Ljunglöf , 0709664900


2016-11-08

Denna historia började på Kreta, jag var på semester och sprang in i fem underbara kattungar. De bodde vid hotellet och levde av sopor och mat turister gav till dem. Jag har sedan tidigare erfarenhet av att ta med djur från Grekland så det blev självklart för mig att jag skulle ta med mig åtminstone två stycken till Sverige. Thios är en tuff liten kille, hans namn betyder farbror, Adelfi är en tjej med mycket bus i kroppen, hennes namn betyder syster. De är idag runt 16 veckor, exakt födelsedatum är det ingen som vet. De har gjort en lång resa men är det till trots nyfikna, sociala och keliga. De är vaccinerade mot kattsnuva/kattpest/rabies, avmaskade, avlusade, chipp-märkta och har EU-pass. De är även hälsokontrollerade hos svensk veterinär. Även avföringsprov är inskickat till SVA för att utesluta parasiter, provet påvisade ingenting. Jag är inte ute efter att tjäna pengar, utan det jag vill är att dessa två små fantastiska individer ska få ett permanent och kärleksfullt hem, gärna tillsammans. De är också krav att de ska kunna vistas ute. Vid intresse är ni välkomna att ringa och berätta lite om vad ni kan erbjuda kissarna för hem. Fler bilder finns att få. Adelfi och Thios finns att träffa i Salabacke.:)
Linnea Björkegren, 0763226116


2016-11-02

Våra älskade två katter behöver nytt hem på grund av allergi. Det är en honkatt och hankatt på 3 underbara år. Detta är väldigt hjärtekrossande för oss. C är en mycket gosig tjej som gärna ligger i knät i soffan och gärna i sängen om hon får. L är en världens myskille som gärna lekar ofta! Vill ingen leka med honom tar han gärna allt i egna händer och springer runt med sina bollar. Vi söker ett hem där de gärna kan få bli utekatter, de är innekatter nu. Dom är tyvärr inte vana med barn eller hundar så gärna en lugn familj med lite äldre barn eller ett par. Vi vill att det ska bli så bra som möjligt för allas parter så vi vill gärna ha ett foderavtal från början innan nya familjen lärt känna dessa underbara katter. Båda är kastrerade och vaccinerad varje år. Maila oss gärna vad ni kan erbjuda och om ni har några frågor. Med vänlig hälsning, Hanna och Jesper
Hanna


2016-10-19

Vår fina Elsa behöver omplaceras pga allergi. Hon är en snäll, mysig och social innekatt. Hon är fem år, kastrerad, chip-märkt, försäkrad och vaccinerad. Ring Eva 070-5579045
Eva Thörnqvist, 0705579045


2016-10-08

Blixten född 2014 behöver komma till ett nytt kärleksfullt hem utan små barn och andra husdjur. Blixten är en social, lekfull och gosig kille. Han är en svart korthårig hankatt av en blandning av sibirisk och korthårig brittisk ras. Sibirisk ras anses vara allergivänlig av vissa. Han är kastrerad, vaccinerad och chipmärkt. Han är van att åka bil, tycker om att få kattgodis och gå ut om det finns möjlighet.
Helene, 076-7960896


2016-10-06

Pinky och Piggy söker nytt hem De är 8 år gamla, friska och aldrig varit sjuka. Katterna är kastrerade, chipmärkta, vaccinerade och försäkrade hos Folksam. Anledningen till att vi inte kan ha dem längre är alergi. De har varit innekatter i flera år men går även ut också. Min mobilnr. är 0700448144
Emina Kukic, +46700448144


2016-09-28

Ella född 2007 vill komma till ett nytt hem då hon en längre tid har vantrivts pga. ändrade familjeförhållanden. Ella är en bestämd tjej med integritet. Hon är jättegosig och social och tycker mer om människor än andra djur. Hon är pigg och lekfull och behöver en hel del stimulans. Hon är kastrerad, vaccinerad och chipmärkt. Hon fick operera bort större delar av juvret pga tumörer för flera år sen och har sedan dess varit helt frisk! Det nya hemmet bör ha en del kattvana. Skulle nog fungera som utekatt i rätt miljö.
Marlene Rönn, 0735950040


2016-07-08

Blandis ragdoll/maine coon Kattunge Omplacering Det är med stor sorg i hjärtat som jag lägger upp denna annons. Då vi fått reda på att min son är kattallergisk måste jag tyvärr hitta ett nytt hem till våran Lea. Lea är en Tik som är född 1a Feb 2016. Hon är en blandras mellan Ragdoll och maine coon. Hon är kastrerad. Hon är rumsrena och går på lådan och är avmaskade, vaccinerade och vet.besiktad. Hon är en innekatt vilket hon borde fortsätta vara, gärna tillgång till inglasad eller nätad balkong skulle vara bra då hon älskar att sitta ute och titta på fåglarna. Hon är van barn men är dominant i hennes personlighet. Hon har träffat på en hund några ggr som är av den mindre rasen och det har gått väldigt bra. Jag vet inte om hon går ihop med större hundar. Lea är jättegosig av henne, hon gosar på sina villkor och kommer fram till en då hon vill gosa. Skulle du kunna tänka dig att ta hand om Lea så skriv några rader om dig.
Anette, anettesvenss88@gmail.com


2016-07-05

Vår älskade Keici, 10 år behöver ett nytt hem pga flytt. Hon är lugn,barnvänlig, kastrerad, chipad och öronmärkt. E-post signild.c@outlook.com
Signild Carlsson, 070-5730082


2016-06-30

Kattungar behöver hem! Två kattungar: en flicka & en pojke behöver nytt hem & är nu flyttklara. De är "stall-kattungar", bor uppe på gården & är därför inte människovana & i behov av en familj som har tid att skapa förtroende & göra dem trygga. Vi ser gärna att de kommer till samma hem alt. ett hem där en annan kattunge nyss flyttat. På bilderna: Översta bilderna är på kattpojken & de två nedersta på kattflickan. Maila vid intresse!
Fanny H. Söderman, sodermanfanny@gmail.com


2016-06-28

Nu måste vi omplacera våran Svartis. Han är en kastrerad 1,6 åring som älskar att vara ute. Så nån som bor på landet vore bra. Farför vi nu måste lämna ifrån våran svartis är pga att våran son har blitt överkänslig mot hans päls och får utslag på kroppen, och det tycker inte vi är så roligt. Han är öronmärkt och chipmärkt. Finns i Östhammar Med katt träd låda fraktbur mm 300:-
Jimmy Eriksson, 070-7275412


2016-06-22

Jag har två katter som letar nytt hem på grund av ändrade familjeförhållanden. Den första är en svart/vit hane på 5 år som heter Sixten. Han är kastrerad och öronmärkt. Väldigt kelig och sällskaplig med mycket personlighet. Den andra är en skölpaddsfärgad hona på 3 år som heter Skruttan. Hon är kastrerad och öronmärkt. Väldigt blyg och försiktig, framförallt mot andra katter. Men när man lär känna henne så är hon världens mysigaste. Älskar att sova i sängen och pussas. Bärs runt som en liten bebis. Finns det möjlighet så vill dom väldigt gärna flytta till samma hem, men det är inget krav. Hör av er för mer info. 0705122744 MVH Camilla
Camilla Jogenby, 0705122744


2016-06-17

BAllosan behöver nytt hem pga av nya kattungar hos kattmamman vilket blivit jobbigt för henne. Hon har ett fantastiskt mönster på päls. Är snäll och god. Hon är även, vilket bör påpekas, gravid.
Maria Magnusson, 0767157800


2016-06-16

Hej! Våra 8åriga katter Måns och Picasso söker ett nytt hem pga. mycket resor för studier och arbete utomlands för mig och min flickvän Lisa. Dom har bott hos oss i Uppsala sedan vi adopterade dom som små kattungar då deras första hem inte fungerade. Dom är normalt innekatter men är vana att vara ute med då dom på somrarna bor uppe i vår sommarstuga i Gävle. Dom är bröder, väldigt sällskapliga och vänliga. Måns kommer gärna och kramas och klappas varje kväll när vi går och lägger oss och Picasso sover gärna nedbäddad som en liten boll vid fotändan om han får. Picasso gillar att leka med snören och leksaksmöss. Måns tittar gärna på från en skön plats i solen i fönstret. Dom gillar inte att bli lyfta men kommer gärna självmant upp i soffan och vill mysa. Dom är både vaccinerade, kastrerade och även försäkrade via Agria i nuläget. Katterna bor just nu med oss i Borås men kommer snart att åka upp till sommarstugan i Gävle för sin egen semester och sedan skulle dom behöva ha ett nytt hem. Om någon kan ta dom tidigare går det såklart att ordna med. Peter och Lisa +46 72 538 61 70
peter hallin lindberg, +46725386170


2016-05-29

Rex söker nytt hem. Han är en supersnäll helsvart hankatt som fyller 6 år i höst. Han gillar människor och gos men ligger inte i knät. Skulle gärna vara utekatt. Han äälskar busa (med sig själv och andra katter), leka med snören med fjädrar i, jaga insekter och/eller godisar, ligga på höga platser och spana, allting med kattmynta och vara utomhus. Ring eller sms:a om du vill veta mer. Carl-Fredrik Grimberg 0708-43 35 35.
C-F Grimberg, 0708-43 35 35


2016-05-10

Jag måste tyvärr omplacera mina två katter Grynet (långhårig blandning med seames och norskskogskatt) och Skalman (korthårig svart bondkatt som även är kastrerad). Det är akut eftersom jag ska opereras och sedan flytta under den nörmaste månaden. Båda är va 11 månader och innekatter. De kan säkert vänjas att vara ute men de är helst på balkongen eller inne. För mer info ring eller maila.
Mikaela Lewander, 0704175545


2016-05-03

Jag måste tyvärr omplacera mina fina katter pga flytt. Det är två kastrerade innekatter som är lugna och sällskaplig. Vill gärna att de ska fortsätta bo tillsammans men är inget krav! Pumba,gråa, är 8 år och Timon, creamfärgade, är 9 år. Hör gärna av dig vid intresse.
Jakob Jansson, 0705389857


2016-04-12

Med sorgen i hjärtat måste jag hitta nya eller nytt hem åt mina katt damer pga allergi. De är 3 år 1 kastrerad 1 okastrerad. De gör sina behov ute men de vet vad en kattlåda är.
Annika Lövlie, 0736310035


2016-04-05

Beilis är en 3 årig okastread hona som behöver ett nytt hem omgående pga att våran minsta dotter på 6 månader är allergisk som bara blir värre o värre senaste veckan har de börjat sätta sig på stämbanden så nu kan vi inte dra ut på det här mera. Beilis är otroligt snäll mot allt o alla hon gosar mer än gärna på hennes villkor o ligger gärna nära eller på en.när man ska sova..känner du att du är intresserad så smsa gärna då o berätta vem du är o vad du har att erbjuda!
Linnea, 0762065105


2016-03-28

Söker ett nytt hem till min unga hankatt Harry då jag flyttat till Luleå. Han är väldigt kelig och snäll, bits/rivs extremt sällan då det krävs väldigt mycket för att göra honom arg och han vill inte skada sina hussar och mattar. Han passar bra med barn och andra djur, är kastrerad, chipmärkt och försäkrad. Han tycker om att prata och springer ofta och hälsar de som kommer vid dörren välkomna hem. Han ligger även gärna och myser bredvid en eller i en sittplats någon meter ifrån när man gör något. Med andra ord så är han en social katt som verkligen är en familjemedlem. Bryr mig mer om att han kommer till ett bra hem än om själva summan för honom och vill kunna upprätthålla kontakten med nya ägaren så att jag får veta att allt går väl framöver.
Hannah Tornland Jangeby, 0763392928


2016-03-12

Pga förändrad familjesituation söker vi nytt hem till våra katter. Vi ser helst att de får flytta tillsammans, och gärna till ett hem med tillgång till utevistelse. Kosmos (bild 1) Svart hane född 2012-03-08 Bondkatt/norsk skogskatt Kastrerad och chippad Lekfull, väldigt framåt och vill gärna gosa och ligga i knäet men vill inte bli buren. Shanti (bild 2) Sköldpadd-vit hona född 2012-04-22 Bondkatt/norsk skogskatt/perser Steriliserad och chippad Stillsam och gosig, men lite försiktig och tar helst själv initiativ till närhet. Gillar inte att bli buren. Vid omplacering kan två burar, ett mindre klösträd, kattmat från Royal Canin och sand från Everclear skickas med. Skriv gärna och berätta kort om dig själv, så hör vi av oss. Mvh Josefin och Jonas
Jonas Erichsen, 0704395955


2016-03-10

Jag behöver omplacera mina två fina kattbröder, Lakritz och Zingo, på grund av ändrade omständigheter i livet. De är 1,5 år gamla huskatter, som jag har som innekatter.De är kastrerade. De trivs inte riktigt bra med att vara inne, och jag vill helst att de ska få komma till en familj som kan låta dem gå ut. De är vana vid barn, och är pigga och keliga.
Helena Hörnsten, 0722128400


2016-01-28

Det är med sorg i hjärtat som jag måste hitta ett nytt hem till min älskade Sigge. Omständigheter, bl.a. flytt gör att jag inte kan ha kvar honom. Sigge är en snart 8-årig gosig och supersocial innekatt. Mysigare och snällare katt är svårt att hitta. Han skulle passa perfekt i ett hem där han kan få mycket uppmärksamhet. Han kan hämtas i maj men det går bra att hälsa på honom innan dess. Vid intresse maila: kerstin_lundberg@hotmail.com Eller ring: 073-5046507 Mvh Kerstin
Kerstin Lundberg, 073-5046507


2016-01-09

Katten Lotta föddes hos oss våren 2007 och har varit en älskad del av familjen sedan dess. Hon är otroligt social, pratsam, kelig och en helt utomordentlig jägarinna. Allt eftersom Lotta blev äldre så blev kemin med de två andra katterna i hushållet sämre och Lotta la till med en ovana att ibland kissa i vår soffa. Det som då var sporadiskt har nu efter att vi fått inneboende med litet barn och ytterligare en katt blivit allt vanligare. Ett beteende katter kan börja med om dom är stressade och missnöjda. Lotta verkar helt enkelt inte trivas med sin miljö och vi tror att hon skulle få ett bättre liv i ett hem där hon får vara ensam katt och ha fortsatt tillgång till att gå ut. Lotta är frisk, vaccinerad, steriliserad och öronmärkt. Vi är väldigt måna om att Lotta kommer till ett hem hon förtjänar och begär därför 200:- för henne som vi skänker till Samvetet. Kontakta oss gärna på telefon eller mail.
Eva Nygren, 0725809240


2015-11-15

Brolle och Wilma behöver nytt hem fr.o.m feb.-2016. Det är två huskatter som är både ute-och innekatter. De måste tyvärr omplaceras p.g.a. flytt. De är 15 och 13 år gamla.
carina wesslund, 0702482487


2015-11-09

Elektra är en 9 år gammal honkatt. Hon är kastrerad. Hon är rätt skygg och kan placeras ensam. Hon måste omplaceras då min son som haft henne har hamnat på sjukhus varifrån han sedan måste flytta till en bostad där han inte får ha katt. Han bor i Uppsala och vill gärna se att katten har det bra där hon blivit placerad.
Berthold Lindersten, 0703659630


2015-11-09

Findus är en 3 år gammal hankatt som är mycket kärvänlig. Han måste omplaceras då min son som har honom har hamnat på sjukhus, varifrån han sedan måste flytta till en bostad där han inte får ha katt.
Berthold Lindersten, +46703659630


2015-10-30

hej! vår pappa gick nyss bort i cancer och hans katt Sam behöver ett nytt hem. han är van vid att springa ute i naturen så vi vill hitta ett nytt hem där han kan springa fritt i skog/natur, utan att bo för nära stora bilvägar. han är en katt som vad vi förstått är en ganska självständig katt som tyr sig till sin ägare efter mat och lite mys, men är rätt skygg mot främlingar, vilket kan vara bra när man har honom som utekatt. ena hans förälder är norsk bondkatt och den andra är någon slags blandning med lite siames inblandat. han är lite mer än 3 år. vad vi vet har han fått alla vaccinationer men detta kan vi extrakolla innan omplaceringen. ring eller maila vid intresse/frågor. mvh Alexandra
Alexandra, 0707528550


2015-10-30

Pga allergi måste jag nu omplacera mina två katter. De är båda honkatter, kastrerade, chipmärkta och vaccinerade. De är även födda och uppväxta som innekatter. Jag ser helst att de kan leva tillsammans. Bell, den svarta katten, är ca. 2 år och har sitt första år i livet som ensamkatt. Därefter skaffade jag Simba, den orangea katten, då hon saknade sällskap av en annan katt. Bell är en väldigt lugn men social katt som gillar att prata mycket. Simba är drygt 1 år gammal och är en sprallig katt som älskar att mysa och leka.
Peder Lundberg, 0707128918


2015-10-18

Med tungt hjärtat behöver jag hitta ett nytt hem till min lilla Tiny. Han är en hankatt på 1,5 år. Vaccinerade, kastrerade och chipad. Han har inte varit i kontakt med barn, men är extremt snäll och mysig. Tiny är en nyfiken katt som älskar att leka och vara i närheten av oss människor. Han kan vara lite blyg ibland och därför tycker om att ha ställe där han kan gömma sig. Han behöver mycket uppmärksamhet, då han inte tycker om att vara själv. Han behöver ett kärleksfull för-alltid-hem så fort som möjligt. Hör gärna av dig med frågor eller intresseanmälan till 076 048 3799 eller lais.panarello@gmai.com
Laís Siljén, 0760483799


2015-09-21

Hej På grund av en separation med min sambo. Så kommer jag nu inte ha någon egen lägenhet. Så därför skulle jag behöva hitta ett hem till dessa två underbara katter. Det är två honor Lillan (5år) och Molly (6år). Båda är kastrerade och chippade. Dock så har chippningsnummer försvunnit i en tidigare flytt. Båda två är oerhört snälla, lite blyga bara. Vill verkligen hitta ett bra hem för dem. Det förtjänar dem. Hjälp oss snälla. Ring till Daniel: 0703862714 eller Linda: 0730239791. Mejl: DanielLjungberg89@Hotmail.com
Daniel Ljungberg, 0703862714


2015-07-16

Hej! jag har två stycken katter på 2år en hona och en hane som båda är kastrerade och chip märkta. Som jag måste bli av med omgående pågrund av allergi. Hör av er snarast annars måste jag tyvärr avliva dom som jag helst vill slippa.
johnny, 0734203053


2015-06-27

Två mysiga katter söker nytt boende! "Hej! Vi är två underbara bondkatter, Asti (5 år) och Missy (4 år), som är på jakt efter nya äventyr och upptåg! Vi bor i en lägenhet med husse och matte idag och de tar bra hand om oss, men sedan familjen fick tillökning och med en till knodd på väg, så har de helt enkelt inte haft tid att ge oss lika mycket uppmärksamhet och kärlek som vi fått tidigare. Dessutom börjar det klia så fasligt i husses ögon så fort han ska gosa med oss. Husse och matte tycker att vi förtjänar bättre och vi skulle inte heller ha något emot att få chansen att komma ut emellanåt! Drömmen för oss är att få komma till ett ställe med närhet till naturen, gärna hos någon som har tid och möjlighet att kela med oss. Som de flesta katter, undviker vi helst hushåll med stora hundar eller andra djur som kan skrämmas. Det är inget krav för oss att få bo ihop i fortsättningen, men om flera är intresserade av oss, prioriterar vi hem där vi får vara tillsammans. Vi kommer att sakna husse och matte, så det skulle vara roligt om det gick att hålla kontakt någon gång då och då, för att höra hur de har det. Maila vår matte, om ni är intresserade av att träffa oss eller har frågor. Skriv gärna några rader om er själva också!" Övrig info: Katterna är ID-märkta, friska och kastrerade honor. Nyinköpt Iams multicat 15kg kattfoder och kattsand Compact Care Multiple Cat 10 kg kattsand medföljer. Kattlåda, matskålar och ett klösträd modell större kan också följa med om önskemål finns. Klösträdet är välanvänt och något slitet, men fungerar ändå bra.
Anneli Landsten, 0707710354


2015-06-09

Min mysiga katt Gosan behöver ett nytt hem pga allergi. Hon fyller 12 år i november, men är frisk och pigg. Sover inne men går gärna ut vid fint väder. Hon är kelig och sällskaplig och lägger sig gärna nära och myser. Kastrerad 2004. Malin 0739817111
Malin Brownlee, 0739817111


2015-05-12

Jag bor nu utanför Arboga tillsammans med mina två katter. Jag kommer snart att bo utomlands under stora delar av året och därför måste jag skaffa ett nytt hem till mina två katter Gos och Navis. Katterna är kastrerad/steriliserad och vaccinerade varje år. De är bondkatter. De är friska och pigga och ingen av dem har någonsin haft någon sjukdom som krävt veterinär! Jag bor på landet och de är vana att vara både ute och inne, och de är suveräna råttfångare båda två. Båda är vana att vara på kattpensionat när jag rest bort, och det har alltid fungerat bra. Hankatten Gos, grå och vit, är född 2003. Han älskar att vara ute, särskilt när jag också är utomhus. Han följer med på promenader, när vi inte går längre än hans revir! Honkatten Navis, svart och vit, är född 2004 och hon är helst inne när det är kallt, men annars gillar hon också att vara ute. De är inte vana vid hundar eller småbarn. Jag hoppas kunna hitta någon/några som kan ge mina katter ett nytt hem, allra helst tillsammans, men det skulle också kunna gå i olika hem. Det måste finnas möjlighet att vara utomhus, i alla fall Gos, annars är det viktigaste att de får kärlek och bra omvårdnad. Elisabet Isaksson bettanelisabet@tele2.se 072 310 83 86
Elisabet Isaksson, 0723108386


2015-05-10

Hej! Jag söker efter nya, goda hem till mina tre superfina huskatter - som i dag bor i Dalarna (Mora-/Orsa-trakten). Tyvärr har jag pga skilsmässa samt studier i Uppsala med oklar boendesituation svårt att behålla dem efter sommaren. Jag vill inte tvinga dem att bli innekatter eftersom de är vana vid att få gå ut. BUSAN är en svart (med vita tecken), långhårig hona (kastrerad) som är född år 2000. Tog hand om henne och Oscar för nio år sedan, när de hotades av avlivning. Hon är en mycket social och nyfiken katt som gärna hälsar på nya bekantskaper och utforskar nya utrymmen. Hon är rätt pratsam mn ligger också gärna i knät och blir klappad och spinner. OSCAR är en korthårig, gråvit hane (kastrerad), född 2002. Honom har jag inte heller haft sedan han var liten, men jag har fått berättat för mig att han hade hjärnskakning som ungkatt och att han fick en liten skada på balansen. Därför går han lite lustigt i dag (svänger på höfterna som på en cat walk!), och jag tror att det är pga den försämrade balansen som han tytt och tyder sig så mycket till människor. Han är världens keligaste katt och det händer att han tvångsgosar med en. Han har aldrig någonsin försökt rivas eller bita. Vid stress har han tidigare gjort nr 2 precis utanför lådan, men det beteendet upphörde när jag nu (pga min bostadssituation) fick göra en tillfällig omplacering av honom fram till sommaren. Det gör att jag tror att han skulle må bra av att vara ensamkatt i ett nytt hem. Han gillar uppmärksamhet, helt enkelt. :) SUSSIE är en gråmelerad (med vita tecken), långhårig hona (kastrerad), född 2006. Hon kom till mig som kattunge och är både tuff och tar för sig men också lyhörd och relativt lättlärd för att vara katt. Hon ligger gärna och myser och gillar att bli klappad, men hon har också ett stort behov av egentid - och att få utöva jakt. Är det någon av dessa tre som skulle må rent ut sagt dåligt av att bara vara inomhus så är det Sussie. Hon är en väldigt skicklig jägare, så om du besväras av gnagare, har du en kompis här! Alla tre katterna är tatuerade i örat, försäkrade och vaccinerade så sent som för någon månad sedan. Då bad jag också veterinären att kolla Oscar och Busan lite extra, eftersom de är i alla fall medelålders, och de mår bara bra. Jag hoppas att det finns någon/några personer som inte bara söker kattungar utan skulle vilja ta hand om en vuxen katt i sina bästa år! :) (OBS! Katterna behöver inte komma till ett och samma hem!) Hör gärna av dig! e-post: jennielie.kjornsberg@yahoo.com
Jennie-Lie Kjörnsberg, 073-904 97 21


2015-05-05

Katten Visit, 8 år är en mycket kelsjuk och gó katt som måste få vara ute, utan koppel. P g a sjukdom kan jag inte ha honom kvar vilket är mycket tråkigt. Vill inte avliva honom, han bör få komma till ett hem som ger honom mycket kärlek! VISIT är en stor katt, och är kastrerad
Else Mykland, 073-7031416


2015-04-29

Hej finns det någon bra familj där ute som skulle kunna ge Smulan och Sötis ett nytt hem? Måste omplacera dom pga allergi i familjen och flytt. Smulan är ca 2år Sötis ca 4år båda två är chipp märkta och kastrerade även vaccinerade. Div katt tillbehör följer med. Sötis är svartvit med vita morr hår Smulan är sköld pads färgad.
Annelie Höijer, 0700510263


2015-04-04

Hej! Jag, samt familj kan inte längre ha kvar vår katt Elsa pga allergier samt studier. Hon är född 2008 och är steriliserad. Vi vill hitta ett hem till henne där hon får tiden och kärleken hon förtjänar. Hon har dock ganska svårt med andra katter så hon ska gärna vara ensamkatt. Det ska heller inte finnas småbarn då de är skrämmande för henne. Du behöver inte bo på landet men gärna där hon kan få gå ut. Mejla eller ring för mer info! Vänliga hälsningar Stina
Stina Hermansson, 0702329588


2015-03-05

Hej jag heter Motltaz och jag är 9 år och behöver en ny familj eftersom det har skurit sig rejält mellan mig och mina så kallade syskon. Jag tror jag skulle trivas bäst ute på landet då jag gillar att vara utomhus. Och helst utan småbarn och andra husdjur då jag får visa mitt rätta jag, att vara kelig i lugn och ro. Jag är kastrerad, tyvärr :) Familjen tycker jag är en speciell katt, det kan jag hålla med om men är ju unik! Blir du nyfiken på mig så hör av dig till matte! Mjaaou. Om du vill ha fler bilder på mig skriv då till matte.
Susann Johansson, 0731-532514


2015-02-17

Hej Jag heter Morris,är 1,5år och kastrerad. Söker nytt hem då min matte måste flytta. Bor i hus där jag är van med lugn och ro och får gå ut och in som jag vill. Jag är inte van med barn och andra djur, men kanske går att vänja mej. Finns det nån bra djurvän som vill ta hand om mej och är snäll mot mej, så blir både jag och min matte glad.
Ann-christin Jansson, 0763089441


2015-02-08

Nickan, kastrerad honkatt söker nytt hem, gärna på landet. Nickan är en liten söt social kattdam som är väldigt trevlig
Stina Wahlund, 0736564120


2015-01-26

Kelig utekatt söker nytt och varmt hem. Den har blivit övergiven av någon som flyttat härifrån för ett par år sedan och jamar fortfarande utanför deras hus (Danmarks-Bärby). Det ser ut att vara en frisk hankatt
Eric Gulve, 0709787180


2015-01-18

Jag söker ett nytt hem till våra underbara katter som tyvärr inte trivs hos oss längre. Dom är innekatter och sedan vi fick barn så trivs (främst den ena) dom inte lika bra med det längre. Både är jättesnälla! Det är en hane och en hona, båda är kastrerade. Dom är inte syskon men. har vuxit upp tillsammans så jag vill helst att dom ska fortsätta att få bo ihop eftersom att dom trivs väldigt bra tillsammans. Jag vill helst att att dom ska få tillgång till att gå ut men är det någon som har en lugn miljö med mycket tid för dem är det inte omöjligt att de fortsatt kan vara innekatter. Hör gärna av er om ni vill veta mer! michaela_wisseng@hotmail.com
Michaela , 0700914688


2014-12-04

På grund av allergi så behöver vi omplacera vår katt Evelina. Hon är 7 år gammal, gillar att vara ute när det inte är för kallt. Hon skulle passa i ett lugnt hem där hon är den enda katten, med möjlighet att gå ut. Hon är mycket kelig och tillgiven.
Margareta Svensson, 0708266028


2014-11-03

Jag skaffade Alma 2006, hon var hemlös så jag valde att ta mig an henne o gav henne ett nytt hem, jag har ingen bakgrund på Alma. Men veterinären tror att hon kan vara född alltifrån 2001-2004, alltså har hon hunnit blivit ett par år. Nu behöver hon ett nytt hem pga allergi i familjen. Hon är så snäll, aldrig gjort tillstymelse till att vilja göra illa någon eller visat någon aggressiv sida. Bara hängiven o go. Hon är lite lik en hund då hon gärna tigger vid köksbordet . Dock respekt för plötsliga oförutsedda ljud o händelser. När hon väl lärt känna en människa ger hon allt o lite till åt den individen. Alma är chipmärkt, steriliserad o har aldrig varit sjuk eller skadad. Försäkrad via IF. (Tierp)
Lisa Harrå, 0702991741


2014-10-29

Kenzo är en kastrerad han katt på snart 2 år, blandning mellan la perm och somali. Söker ett nytt hem där han kan va ensamkatt och möjlighet till att gå ut. Väldigt kelig och pratig, rumsren. (Tierp) Veronica114@spray.se
Veronica björk


2014-10-21

5-åriga Myway behöver ett nytt hem då husse snart flyttar till USA. Hon är en lite skygg katt som nog trivs bäst i ett lite lugnare hem. Men är alldeles underbar när man vunnit hennes hjärta. En självständig tjej som gör skäl för sitt namn men också gillar kel och gos. Somnar gärna med huvudet på min hand eller arm. Hon har vita baktassar och "haklapp" som kontrast.(katten till höger på bilden)) Hon bor på landet nu och har alltid varit utekatt. Hoppas på att hitta ett hem där jag känner att hon får det bra. Med vänlig hälsning Henrik
Henrik Engman, 076-8080818


2014-10-02

Mizzi är den rödvitfläckiga mamman till Bozzi, 8 & 6 år. Mizzi är den lugna kloka, sällskapstrevande, mysiga & gosiga mamman. Bozzi är den lite mer äventyrlige, starke och självständiga sonen. Nu har våra tjejer flyttat hemifrån och katterna behöver ett nytt hem där de kan få lite mer uppmärksamhet och kärlek. De är vana att vara ute väldigt mycket, de kommer in och äter sover och kelar lite. Behöver hädanefter också ett hem där de har möjlighet att vara fria och ute mycket.
Peter Hedman, 070/9104466


2014-09-26

Hej! Det är med sorg i hjärtat som jag nu måste omplacera en av våra älskade katter. Det är nämligen så att hon är alldeles för stressad. Hon tvättar sig överdrivet och är tillbakadragen här hemma. Hon behöver komma till ett lugnt hem utan småbarn, där hon kan få mycket uppmärksamhet. Helst skulle hon vara ensamdjur, men hon går ihop med både katter och hundar. Innan min dotter föddes var hon hur mysig som helst, låg alltid i mitt knä och spann, gosade med allt, och var en underbar katt. Nu känner jag bara att jag torterar henne genom att ha henne kvar. Om du vill ta över min älskade katt, hör gärna av dig!
Nicole Peters, 0722897605


2014-08-07

Hej, det är med stor sorg och tungt hjärta som jag och min sambo är tvungna att hitta nytt hem åt våra två urgulliga, sociala, kastrerade, öronmärkta honkatter på 4 år, Tuffsan som är svart/vit och Maja på 3 år som är grå tigrerad. De behöver komma till ett nytt hem då vi har fått tillökning i familjen och inte kan ge de den uppmärksamhet eller kärlek som de behöver och förtjänar :(De är vana med att vara både inne och ute, de är rumsrena och uträttar sina behov i kattlådan. Finns det någon vänlig själ som vill och kan ta hand om oss? <3
Emma, 0704044383


2014-08-04

Med sorg i hjärtat måste jag hitta ett nytt hem till min 9-åriga hona Meralda. Pga allergi kan jag inte ha kvar henne. Hon är pratig, sällskaplig och väldigt kelig. Hon är en blandras av russian blue/norsk skogskatt/huskatt. Hon vill gärna kunna gå ut i sitt nya hem då hon inte trivs som innekatt. Det viktigaste är att hon får kärlek och omvårdnad. Gärna fler kattkompisar i hushållet.
Elin, 0764235966


2014-07-27

det är med stor sorg i hjärtat jag och min sambo måste göra oss av med våra små älsklingar Dexter och charlie pga av att jag (andreas) har utvecklat en kraftig oförutsedd allergi mot dom små liven Dexter är en gråblå/vit Ragdoll/huskatt blanding på snart två år han gosar när han själv vill men vill gärna vara med överallt och är väldigt pratglad, han behöver dock tid att anpassa sig till nya miljöer och situationer så bli inte förvånade om han gömmer sig första veckan Charlie är en bruntigrerad huskatts hona på 1 år hon är liten till växten men är otroligt kelsjuk och social, även hon vill vara med överallt.. även hon behöver tid att anpassa sig men är otroligt framåt när hon väl har gjort det. på kvällstid när man lägger sig så vill hon upp i sängen och "snutta" dvs dia på sin snuttefilt, det är ett beteende hon aldrig kommer bli av med, så det får man acceptera det är bara mysigt för det mesta.. båda två är vaccinerade avmaskade kastrerade och försäkrade hos agria.. Charlie är dessutom chipmärkt.. dock inte Dexter då jag tog hand om honom efter att min mor gick bort för en tid sedan.. men det är ju lätt ordnat.. våra små hjärtan kommer inte att säljas var för sig utan går som ett par då dom inte ska behöva vara utan varandra... Vi ser gärna att dom kommer till en familj som kan ge dom all tid och uppmärksamt samt kärlek dom förtjänar. dom går inte ihop med andra katter och Dexter avskyr hundar.. och eventuella barn bör vara något äldre isåfall, då dexter vart dragen i pälsen utav småbarn som liten så gillar han dom inte.. dom är innekatter men är vana vid att vara ute i sele på baksidan vid försäljning följer givetvis allt detta med matskålar kattkoja klätterträd leksaker charlies snuttefilt kattlådor allt för att underlätta flytten för våra små bebisar!!! endast seriösa människor bör höra av sig ni når mig lättast på mobil mellan 9-21 på alla dagar i veckan går även att skriva mail
Andreas Nilsson, 0739676137


2014-07-13

Hej! Vi har en underbar liten kattunge som vi tyvärr inte kan behålla då det visat sej att min dotter är allergisk. Tussie är nu 15 veckor (var 12 veckor vid midsommar). Hon är social, sällskaplig, orädd, trygg och busig. Så fort hon får tillfälle så kryper hon upp i knät och spinner. Hon är van vid barn. Sedan hon kom till oss så har hon alltid gått på lådan, aldrig några problem. Hon har även varit ute en del då vi bor i ett lugnt, naturnära område. Vi ser gärna att hon kommer till någon som har erfarenhet av att ha katt, där hon får mycket sällskap. Gärna att hon får möjlighet att vara ute, men inte blir "utestängd". Hör av dej vid intresse och berätta lite om dej själv!
Martina Enrione, 0723141448


2014-07-03

Min kära katt Nala söker nytt hem. Hon är en sällskapssjuk honkatt på 5 år. Hon är steriliserad, öronmärkt och försäkrad hos Agria. Är med stor sorg jag måste omplacera henne, då hon inte trivs sen vi flyttade till mindre lägenhet. Nala är innekatt, men trivs bra ute på balkongen. Mycket möjligt att hon skulle vilja prova på livet som utekatt. Hon går bra ihop med andra katter, då vi har en till och är även uppvuxen med hund. Hon är en mycket sällskapssjuk tjej och vill ha mycket kärlek, så är viktigt för mig att hon kommer till rätt hem. Mvh / Malin
malin, 0704787124


2014-06-25

Finns det någon som vill ta hand om vår lilla Åke? Mina föräldrar kan tyvärr inte ha honom kvar pga att min dotter är allergisk. Han är en snäll utekatt och en utmärkt råttjägare. Ca 10 år, kastrerad och öronmärkt. Bor just nu strax norr om Hudiksvall men kan tas till Uppsala med omnejd. ekroon@hotmail.com
Emma Kroon


2014-06-24

Vår söta katt Gizmo letar efter nytt hem snarast. Hon behöver komma till en familj som kan ge henne de uppmärksamhet hon förtjänar. Gizmo är 9 år kastrerad, chipmärkt, vaccinerad och försäkrad hos Agria. Hon är innekatt men gillar att vara ute. Hon trivs bra med andra djur och då speciellt hundar. Hon är lugn och trygg, gillar att vara med där det händer samt ligga i knät och bli klappad. Hon går på låda. Vi övertagning medföljer kattlåda, mat samt transportbur. Vi är måna om att Gizmo får ett nytt hem snarast, då vi bor en bit från Uppsala kommer vi gärna och lämnar Gizmo. Hoppas någon kan öppna sitt hem för vår söta katttjej.
Anna , 070-454 833 1


2014-06-20

Våra tre underbara katter Ali, Kattja och Mosepho behöver nya hem. Detta p g a flytt och allergi i familjen,. Det är tre keliga, glada, självständiga och friska katter. Ali är en mycket vänlig och social herre på 13 år, kastrerad. Kattja (hona) pigg, busig och duktig musjägare på 12 år, steriliserad. Mosepho, lillpojken, är störst till storleken om än yngst i gänget, endast 10 år. Han är mycket kelsjuk, men lite försiktig i början av bekantskaper. Duktig jägare även han, kastrerad. De har alltid bott på landet med tillgång till kattlucka, så tillgång till utevistelse är nog ett krav. Alla tre är rumsrena. Bäst vore ju om mina kissar får ett nytt gemensamt hem, men tror även att det går bra att dela dem, då de är självständiga gentemot varandra.
Lo Månsson, 0729237238


2014-06-20

Lisa och Kasper söker nytt hem pga allergi. De är två fina, snälla och rejäla katter (från samma kull) på 5 1/2 år. Rumsrena, trivs inomhus men viktigt är att de i sitt nya hem även får gott med utevistelse. Omplaceras helst tillsammans då de är fästa vid varandra. Lisa: väldigt katthona som vet vad hon vill. Social och enkel att ha att göra med. Mycket ståtlig och vacker katthona. Kasper: är liksom Lisa mycket ståtlig och välväxt. En imponerande katt som är något mer avvaktande än Lisa men stabil och trygg. Uppvuxen hos mig och kan ta lite på sig innan han litar på nya personer. Båda katterna är kastrerade, id-märkta (öron), vaccinerade varje år och försäkrade. Vill gärna bo i ett lugnt hem, utan hundar eller små barn. För mer information ring 08-59082704 eller maila lars.g.lindroth@telia.com
Lars Lindroth


2014-06-12

Jag söker nu efter ett nytt hem till mina katter pga allergi. De är två snälla och rara hankastrater på 4 och ca 7 år. Rumsrena och trivs bra inomhus, vill dock gärna ha tillgång till innätad balkong. Omplaceras endast tillsammans då de är mycket fästa vid varandra, och rätt hem är mycket viktigt.

Jesse James: Uppskattningsvis 7-årig matglad herre i sina bästa år. Social och okomplicerad, måste dock hållas på diet för att inte gå upp i vikt. Tycker om att ligga och sova på din mage och tigger genom att kela. Busar i korta stunder med kompisen, en matta, sin svans, en leksak eller något annat han finner intressant för tillfället.

Grim: 4-åring som tycker att livet kan vara ganska läskigt att leva. Vill ha en trygg miljö och lugn hantering. När han känner sig säker är han gosig och social, älskar att kli kliad på magen. Uppvuxen hos mig och tar tid på sig innan han litar på nya personer. Ägnar sig gärna åt att spana på och fånga insekter, relativt aktiv katt men han underhåller sig bra på egen hand. Semilånghårig men behöver ej borstas. Inte alls lika matglad som sin kompis, så bör helst kunna utfodras separerat från Jesse.

Båda katterna är kastrerade, id-märkta (chip och tatuering), vaccinerade och försäkrade. Friska och vana att bli hanterade för tex kloklippning. Vill gärna bo i ett lugnt hem, utan hundar eller små barn. Ingen av dom har något behov av fri utevistelse, men gillar att lufta morrhåren på balkong eller liknande och vill ha möjlighet att spana på omgivningarna.

För mer information ring 070-4862181 eller maila anja_temdahl@hotmail.com
Anja Temdahl, 070-4862181


2014-06-01

I vår familj har vi två jättefina utekatter som behöver ett nytt hem! De är båda två mycket keliga och tillgivna, älskar att bli klappade och att gosas med. De är vana med att komma och gå som det själv passar dom eftersom vi har haft kattlucka hela deras liv. Dessvärre har vi flyttat nu och dom har problem att hitta hem! Vi bodde tidigare på nedre botten och bor nu på fjärde våningen och dessutom bara 1 kilometer från den tidigare adressen vilket gör att dom hela tiden söker sig tillbaka till de revir dom har växt upp i. Så, nu jag söker nu ett nytt hem för båda två, helst ute på landet där dom båda kan få vara ute mycket och har ett tryggt och kattälskande hem att komma hem till! Azzie är lite drygt 3 år gammal (född 2011-03-20). Hon är kastrerad och ID märkt. Hennes täckning är ”blå-creme” Cesar är 2 år gammal (född 2012-05-30). Han är född av Azzie och är kastrerad och ID märkt. Hans täckning är ”röd” Om ni är intresserade så maila i första hand och berätta hur ni bor och varför ni skulle vara en bra familj att ta hand om Azzie och Cesar! sth068@gmail.com
Tony Helmersson, 0705-111 110


2014-05-29

Tre syskon söker nytt hem. En hona Aischa, ej kastrerad, två hanar, Aniz och Slaktaren, kastrerade. De är ungar till en mamma med blandning av perser och förmodligen norsk skogskatt och pappan som är en svart bondkatt från Dalarna. De är sociala och keliga, Aischa dock på hennes villkor. Aniz tycker om att ligga på ens mage och spinna högljutt. Slaktaren är en mycket snäll katt, trotts namnet som gärna pratar och svara på tilltal. Eftersom jag nu inte har vare sig tid eller plats för att ge dem den omsorg och kärlek de är värda så hoppas jag på att hitta ett hem till dem där de kan få allt detta i överflöd. De är innekatter och rumsrena. Eftersom de är syskon och vana med varandra så vore det ju självklart toppen om alla kom till samma ställe men om man överväger två katter så är Aniz och Aischa bästisar och Slaktaren skulle kanske må väldigt bra av att vara ensamkatt.
Lory Ruejas, 076-1294577


2014-04-28

Hejsan, jag har en okastrerad hankatt som behöver ett nytt hem. Han ska fylla 1 år den 17 maj, han skulle behöva komma ut på landet där han får vara ute hur mycket han vill, just nu så är han innekatt i en lägenhet, kan ej släppa ut honom fast han vill gå ut! Mvh Birgitta
Birgitta Nilsson, 018-402814, 0709622581


2014-04-22

På grund av familjära orsaker har katterna Sara och Sputnik inte det liv de önskar och förtjänar. De saknar närhet, uppmärksamhet att få vara en familjemedlem. Så med fokus på katternas bästa söker vi nu ett hem till dem! Syskonen Sara och Sputnik söker dig som gillar att gosa med en nöjd katt i knät. De ger mycket kärlek och uppskattning. Sara och Sputnik är två friska, trygga och avslappnade katter som är öronmärkta, kastrerade, årligt vaccinerade och är 10 år. De är försäkrade hos Folksam. De gillar att vara med där det händer (Sara är den lite kaxige och Sputnik den sociala) men mest inne och kan tänka sig om möjlighet finns att vara ute en stund om vädret tillåter. Att spana och ha koll är kul. De är van små barn och hund men håller dem gärna på lite avstånd tills förtroende givits tills de vet att de inte kommer att bli jagade. Katterna är mycket ordningsamma och trivs med det lugna livet och gärna lite extra god mat ibland (lite messmör är gott) Känner du att Sara och Sputnik är katterna för dig, varmt välkommen att kontakta mig Stefan för mer information. stefanmurillo@gmail.com
Stefan Murillo, 0708746626


2014-04-09

Vi söker en/två katter som både kan vara ute o inne.Kravet är att dom ska vara hundvana och helst inte söka sig ut på vägen. Vi ska inhägna tomten och har inga grannar i närheten (inom 2km)Vi kan borga för ett gott hem med försäkring o vet.vård om så behövs. Vår kattdam är borta sedan flytten o vi tror inte hon kommer hem, så därför öppnar vi upp vårt hem till den/dom som behöver ett gott hem till sina katter. Mvh// Bea
Beate Pira/ Peter Lenke, 0174-50031


2014-04-06

Två stycken underbara katter på snart 5 år söker nytt hem. Matte och husse har blivit tvungna att flytta till en liten lägenhet i stan och katterna trivs inte alls. Båda är kastrerade och öronmärkta. Vi kan gärna sköta vaccinering och bidra till matkostnader m.m. mot att någon hjälper oss att ge katterna ett nytt hem. De är syskon, en hane och en hona. Hanen som heter Ville är orange/vit och honan, Maja är skölpadsfärgad. Båda är mycket sociala och mysiga. Maja sitter gärna i knät.
Christian Hagen, 0704019730


2014-03-13

På grund av sjukdom omplaceras en hankatt, svart med vitt född 2011 och en honkatt, ca 2 år, svart och vit.
De är båda kastrerade och öronmärkta, honan är vaccinerad.
Lena Jonsson, 018-104659


2014-03-12

Hjälp! Vi flyttade för en tid sedan från gård till lägenhet och tog med våra tre katter in till stan. Det har dock visat sig att dom inte alls trivs och har inte anpassat sig efter ett liv i lägenhet med ingen möjlighet att gå ut som dom är vana med sedan tidigare. Dom är olyckliga och vi vill att dom skall få möjlighet att springa fritt ute bland råttor och sorkar igen. Finns det någon som bor på en gård (helst) eller större villa med tomt som kan tänkas ta hand om våra älsklingar så att dom får springa runt i det fria och bli lyckliga igen. Det är en hona och två hanar och alla tre är kastrerade. Två av dom är ID märkta. Två av katterna är födda 2009-10-01 och den ena 2010-07-01. Om ni kan eller vet någon annan vänligen hör av er, helst via e-post. anneli.klaar@gmail.com Med vänlig hälsning, Fam. Klaar
Anneli Klaar, 0703469746


2014-02-04

Måste omplacera Hugo pga allergi han är en tvåårig kastrat och mycket snäll
solweig whal , 0700459489


2014-02-04

Hej mitt namn är Hugo, är 2 år svart och vit. Jag är en norsk skogskatt, innekatt. Är väldigt busig och glad. Min matte har tyvärr blivit allergisk mot mig så jag behöver ett nytt hem.
Solveig wahl, 0700459489


2014-01-31

Lana är en kattflicka , 7 månader gammal. Hon söker nytt kärleksfullt hem p.a ägarens hälsoproblem. Bra om hon får komma till ett hem, där det finns en annan katt. Gärna på landet. Tycker om när man leker med henne, men leker också själv. Lana kan vara blyg för nya människor, men ligger gärna bredvid matte i soffan. Hon spinner just nu när hon ligger i fönstret och tittar ut. Görel tel. 018/511109 el. 073/0595712
Görel Toler


2013-12-14

Hej. Med sorg i mitt hjärta så måste jag tyvärr hitta ett nytt hem åt mina katter pga allergi. Det är två systrar på 4,5år. Två underbara honor som inte är lik vilken katt som helst. Dessa älskar att få kärlek och att ge massa kärlek. Dom är världens snällaste och kelsjuka. Dom förtjänar ett tryggt o kärleksfullt hem. Dom är kastrerade, rumsrena, utekatter, vana vid barn, kan separeras dock helst ej. Är det någon som vill hjälpa och bli ägare till dessa underbara eller vet någon som kanske önskar lite sällskap? Ända jag önskar är att dom får ett tryggt hem.
Annica carlsson, 0762505356


2013-11-18

Det är en hanne orange och vitt söt och snällt 6 år gammal söker omgående ett nytt hem.
saily, 0722257061


2013-10-31

Hej jag heter Skrollan och jag är 4 år, jag bor tillsammans med Mimmie som också finns på den här sidan. jag är en väldigt kelig och go kisse! tycker mycket om att sitta i knät och tvätta båda mig själv och min matte/husse och visst är jag gullig? tyvärr kan jag inte stanna hos min nuvarande matte då hon har allergi! så nu söker jag ett nytt kärleksfullt hem, hoppas vi ses snart! :) mjau
Jennifer Ohlsson, 0729127293


2013-10-31

Hej jag heter Mimmie och jag är 2 år, visst är jag söt? Jag söker ett nytt och kärleksfullt hem då min nuvarande matte inte kan ha mig kvar för att hon har allergi. Jag är en kelig och go katt men kan vara lite blyg i början. Ni kan även hitta min kompis Skrollan på den här sidan, vi bor tillsammans så kom gärna och titta på oss:) mjau
Jennifer Ohlsson, 0729127293


2013-10-31

Vi letar efter ett nytt hem åt en upphittad kattunge, cirka 3-4 månader gammal. En vacker dag på landet utanför Österbybruk dök denna lilla kattunge upp på vår trap - ensam, mager och rädd. Den är numera avmaskad och vaccinerad. Hon är otroligt kelig, lekfull och smart, och vill alltid vara nära människor. Nytt hem önskas snarast, då vi är allergiska och inte kan hjälpa katten mer.
Daria Lodygowska, 0761999649


2013-10-28

Stilige kissen Tabi söker nytt hem! Tabi är en 1,5 år gammal kastrerad, vaccinerad och chipmärkt kattherre. Sedan husse och matte fick barn har vi inte gett Tabi den uppmärksamhet vi tycker han förtjänar och därför letar vi nu efter ett nytt hem åt honom. Tabi är snäll, lekfull och kelen men kan bli stressad i en stökig miljö. Därför söker vi ett lugnt hem åt honom där han får fortsätta att vara enda husdjuret och får vara både inne och ute. Hör av er vid frågor!
Lovisa Alvtörn, 070-280 42 05


2013-10-15

Vi söker en Cornish Rex (ev. annan allergivänlig ras) till vår 3-åriga cornish rex-tjej (kastrerad). Hon behöver verkligen en kompis att busa med! Vi bor i Hallstavik, men har inga problem att åka en liten bit. Hör gärna av er så berättar jag mer! Andreaw@live.se
Andrea, 0733323010


2013-10-02

Vår honkatt, Milla söker ett nytt kärleksfullt hem. Vi har henne sedan hon var 12 veckor men vår son har utvecklat allergi och vi kan tyvärr inte behålla henne. Hon trivs bäst i vuxensällskap då är hon mycket gosig. Hon är lite blyg så det kan ta lite tid innan hon känner sig hemma på nytt ställe. Milla är inne katt men vill gärna ha möjlighet att få gå ut till terrassen och sola. Hon är vaccinerad och försäkrad (kan tas över). Mejla gärna på orsa.beck@yahoo.com
Orsa Beck


2013-09-29

Allen är 2 år gammal och är väldigt snäll hankatt. Tycker om att leka och har aldrig varit ute. Han söker ett nytt hem pga flytt.
Amna, 0707883557


2013-09-26

Jag har en underbar honkatt på 5 år, kastrerad och id-märkt som söker nytt hem. Hon är blandras av norsk skogkatt väldigt snäll och trivs med barn. hon är innekatt och sköter sig själv.
Christie Cicek, 0723283028


2013-09-07

Bamse söker nytt hem då vår minsta har utvecklat kattallergi.
Bamse är 4 år, kastrerad, försäkrad (kan övertas) och vaccinerad.
Han är otroligt gosig och lugn av sig. Han är van vid små barn. Han har dock en känslig mage och tål bara mjukmat - han är frisk och kry för övrigt.
Han är van att få komma ut. Hör av er vid frågor.
Maria Eriksson, 0768106249


2013-09-02

Min katt Tussen söker tillfällig husse/ matte!
Min lilla kära kisse Tussen söker någonstans att bo medans jag är och uppfyller min dröm om att vara fallskärmsfotograf på andra sidan jorden!
Han är en supermysig, lättsam pigg katt på 15 år! Han har både varit inomhus och utomhuskatt under sin livstid. Foder och alla kostnader för honom står jag självklart för. Perioden jag är borta är Oktober - Juni. Om du eller någon du känner har lust att ta hand om min fina katt delar eller hela perioden så skulle jag bli superglad! Kontakta mig på min e-mail eller mobiltelefon 0708791723 om du/ni är intresserade. :) johanna89_2@hotmail.com
Johana


2013-08-17

Hej Jag har en försiktigt,framåt men gosig tjejkatt som behöver ett nytt och tryggt hem med massa kärlek.. Hon är ca 4-5 månader.. Har tagit över henne då förra ägaren inte hade tiden.. Hon verkar kunna vara med andra katter, då jag själv har 2 st.. Hon finns i söderfors, några mil utanför tierp. Hon behöver ett tryggt hem med massa kärlek. Nu är hon innekatt men kan också funka som ute katt.. Gärna på landet.. Hör av dig via mejl eller telefon om ni är intresserade..
jessica wennman, 0737022455


2013-07-11

Hej, Vår katt Malo är en kastrerad hankatt på 11 år som tyvärr inte trivs något vidare sedan vi flyttade. Vi har järnvägen och Börjegatan runt knuten så vi vågar inte låta honom vara ute, vilket han verkligen behöver få vara för att må bra. Han är en blandning av norsk skogskatt och bondkatt och är otroligt social. Han trivs bra med hundar och har haft honkatter omkring sig men han har inte fungerat så bra ihop med hankatter. Han har grå päls med vita partier. Vi skulle bli jätteglada om Malo fick komma till ett hem där han fick möjlighet att vara ute igen.
Lisa Hamdan McConnell, 0702120207


2013-06-09

Hej! Vi har nyligen fått tillökning i våran familj och har en katt som inte trivs med den minskade uppmärksamheten, Vi känner att vi inte har möjlighet att ge henne all kärlek och uppmärksamhet hon förtjänar. Hon heter Missy och är 3 år. Är kastrerad samt fulltecknat vaccinations program. Hon har hittills varigt inne gående men flyttar säkert gärna ut. Vi har en extra bur samt kattlåda om man behöver det. Vid frågor eller funderingar ring gärna. Mvh Johan och Jenny
Johan Mårtensson , 0737768600


2013-06-05

7-årig honkatt önskar få ett kärleksfullt hem. Hon är väldigt kelsjuk och mysig. Hoppas få svar snarast möjligt för hon bor för tillfället i ett hem där det finns en annan katt och det går inte så bra. Hoppas på svar.
Kerstin Knutar, 018-403878


2013-06-03

Hej söker hem akut åt mina små änglar, dom heter Mirja och Nero. Blir 1 år den 11 augusti. Nero e kastrerad men inte Mirja dom e fulla me liv, kärlek och massa bus, dom e helt underbara och e nyfikna och ska vara me överallt. Det som följer me e kattsandlåda, klösträd, lektunnel, matskålar och vattenskål. ni når mej lättast på 0760941702. Hoppas det finns nån me stort katthjärta där ute som kan ge Mirja och Nero ett bra hem me massa kärlek
mattias Bohlin


2013-05-15

Våran älskade Nils söker hem pga allergi och förändrade levnadsförhållanden. Nils är en hane på 3,5 år gammal och är blandras Bengal och Brittisk korthårig. Han är vaccinerad, kastrerad, öronmärkt samt försäkrad. Han är mycket social och gosig och underbar katt. Jag skickar med kattlåda och matskålar. Hör gärna av er om ni har ett bra hem åt min lilla hjärta Nils. la_morenasa.martha@hotmail.com
Marta Mekonnen, 0709508977


2013-05-09

Hej!
Mina två katter Max och Maja (syskon) söker nytt hem eller någon som kan ta hand om dom ett tag. Jag har börjat jobba i Sundsvall och pendlar, vilket inte passar så bra för mina katter. Dom älskar att vara tillsammans och det är två härliga personligheter. Dom skulle nog bli jätteglada om dom får möjlighet att få vara ute emellanåt.
Detta gäller ganska omgående.
Carina Dahlqvist, 0709973608


2013-04-12

Keliga honkatter omplaceras! 2 systrar, 6 år, birma/perser/bondkatt, kastrerade, ID-märkta och världens trevligaste söker nytt hem. Flyttar bara tillsammans. De har varit innekatter tills nu, men skulle gärna ha möjlighet att vistas ute ibland. Båda två är vana, och gillar, att bo med barn och hundar. De är otroligt mysiga och trevligt sällskap, perfekta familjekatter! Då min sambo visat sig vara kattallergiker och vi får dela av lägenheten för alla ska kunna vara hemma, blir det alldeles för trångt och tråkigt för katterna. De får inte det kattliv de förtjänar hos oss och jag hoppas därför hitta ett kärleksfullt och långvarigt hem med plats för dom. Det är fina katter med varsin personlighet, skulle kanske passa perfekt hos dig? Hör av dig för mer info.
Lisa, 0708921485


2013-04-10

2 stycken mycket tillgivna, trygga, keliga och goa katter söker nytt hem på grund av allergi i familjen. Födda 2011-07-16. Båda kastrerade och avmaskade. katterna behöver inte placeras i gemensamt hem men det skulle vara ett plus.
Mimmi (mest svart och lite vit) trivs med att bli buren. Hon tycker om att ligga på rygg och bli klappad på magen. Hon är trygg, go och lugn och älskar kel. Är en hejare på att fånga möss och trivs bäst utomhus.
Musse (mest vit och lite svart) är en otroligt go kille! Älskar att leka apport och bli klappad på magen. Tycker mycket om att kela och gosa och sitta nära människor och trivs bäst inomhus. Han är mycket lugn och trygg och trivs med barn som kan hantera honom lugnt.

Barbara Topalian, 070-1872774


2013-04-03

2 stycken mycket tillgivna, trygga, keliga och goa katter söker nytt hem på grund av allergi i familjen. Födda 2011-07-16. Båda kastrerade och avmaskade. Mimmi (mest svart och lite vit)trivs med att bli buren. Hon tycker om att ligga på rygg och bli klappad på magen. Hon är trygg, go och lugn och älskar kel. Är en hejare på att fånga möss och trivs bäst utomhus. Musse(mest vit och lite svart) är en otroligt go kille! Älskar att leka apport och bli klappad på magen. Tycker mycket om att kela och gosa och sitta nära människor och trivs bäst inomhus. Han är mycket lugn och trygg och trivs med barn som kan hantera honom lugnt. Mimmi och Musse söker tryggt och lugnt hem och ges endast till trygga och stabila och kärleksfulla ägare. Gärna om ni kan ta båda katterna. Då båda är vana att vara ute är det viktigt att ni bor så att dem kan komma ut.
Barbara Topalian, 070-1872774


2013-04-02

Det är med stor sorg i hjärtat jag måste omplacera mina sötnosar pga allergi och förändrade levnadsförhållanden.
Kissen - Mor (4 år, kastrerad) till Sushi. Blandning av norsk skogkatt och bondkatt. Skygg för nya människor, behöver tid men otroligt kelig och pratsam när hon fått förtroende. Är väldigt mammig och låter alltid dottern Sushi äta först för att sedan äta matresterna (om det finns något kvar)
Sushi - Dotter (snart 3 år, okastrerad) till Kissen som är blandning av norsk skogkatt och bondkatt, pappa var helig birma. Sushi är en otroligt kelig svart-vit och pratsam kisse. Hon älskar att bli kammad och att leka med leksaksmöss. Van att bli kloklippt även om hon kan trilskas.
Jag söker någon som är kattvan och ta hand om en av dem eller helst båda (tror detta skulle gynna Kissen bäst då hon är väldigt fäst vid sin dotter)
De är uppvuxna som innekatter, men jag tror inte det ska vara något problem att vänja dem vid utemiljö.
Katterna kan omplaceras omgående
Vänligen hör av er på mailen. Bilden visar Kissen med sina nyfödda sötnosar varav Sushi är något begravd. Maila för mer bilder.
Mvh Petra
petra.seten@hotmail.com


2013-02-24

En hankatt på ungefär 1,5 år söker nytt hem pga av flytt till lägenhet. Han är mycket nyfiken och tycker om att gosa. Det skulle vara bra om han kommer till ett hem där han kan vara ute, han var innekatt innan jag tog över honom. Han är kastrerad, vaccinerad och idmärkt.
Erik Andersson, 0735994478


2013-01-21

Caesar är en fantastiskt fin kastrerad Bengalhane som är 10 år. För två år sedan var vi tvungna att omplacera Caesar och hans "bror" pga allergi. Tyvärr klarade inte Caesar omplaceringen så bra och då familjen skaffade en tredje katt blev Caesar utstött. Caesar slutade äta och tappade nästan 50% av sin kroppsvolym. Då de som tagit emot Caesar inte fortsatt försäkra katterna hade de inte råd att vårda Caesar och vände sig då till oss för fyra månader sen då deras alternativ var avlivning. Vi klarade naturligtvis inte av att höra att Caesar mådde dåligt och riskerade avlivning så vi tog tillbaka honom och har nu vårdat honom till sin forna glans. Caesar kommer behöva fortsätta med medicin livet ut (Ursofalk) men han är friskförklarad från Ultuna djursjukhus. De upptäckte även ett litet blåsljud på hjärtat vid senaste kontrollen, vilket kan ha genetiska-, åldersrelaterade- eller stressrelaterade orsaker, men det var inget att oroa sig för enligt dem. Dock rekommenderade veterinären regelbundna kontroller. För tillfället bor Caesar hos mina föräldrar (då allergin fortfarande kvarstår) men det är inte en hållbar lösning och nu måste vi ordna detta permanent och det så fort som möjligt. Vi söker någon/några som har stor kattvana och "kattöga" som kan se att Caesar mår bra. Caesar bör vara ensam katt men kattvana hundar går bra. (Han bor nu med två taxar). Caesar är en innekatt, går ordentligt på lådan och kloar inte på möbler. Bäst tycker han om att ligga under en lampa och mysa eller att bli kliad och klappad. Så ta nu chansen att få sällskap av en otroligt tillgiven och intelligent Bengalhane som kommer skänka er glädje och sällskap!
Fredrik Bengtsson, 0707950590


2013-01-10

Mini söker nytt hem! Pigg och glad, otroligt snäll, lite försynt kattfröken. Vi vill hitta nytt hem till vår familjemedlem som vi haft i 9 år, på grund av flytt och allergi. Hon har tidigare bott med en Birma vilket gått bra. Kastrerad, vaccinerad, avmaskad och försäkrad i Agria. Helt frisk, lekfull, rumsren och otroligt snäll. Sköldpaddsfärgad. Duktig på att jaga möss. Stor vikt läggs vid rätt hem! Toalåda med huv, sele o koppel, matskålar m.m. medföljer..! Mejla eller ring gärna och berätta vad du kan erbjuda våran misse. frida585@hotmail.com
Frida, 076-8017756


2012-11-26

En hankatt på 7 månader sökerr nytt hem, han älskar att mysa. Vill att han kommer till ett hem där han har chans att vara ute och till någon som har tid för honom ordentligt. Han är kastrerad och vaccinerad, van med barn
Ida, 0766333062


2012-11-26

Söker med ljus och lykta snarast ett nytt hem åt min pappas katt Ludde 14 år ,Ute/innekatt.Han har nu bott på landet och behöver nog fortsätta med det,jaga möss är han bra på. han har aldrig bott ihop med andra katter så vi vet inte, hur han beter sig då, förhoppningsvis är han snäll. Han är väl ingen kelgris direkt men kommer ibland och vill sitta i knät om han får bestämma själv. Hoppas att någon kan ge honom några fina sista år i livet. Vill inte avliva honom :-( Hoppas på svar
Eva Henriksson, 0702101928


2012-11-23

Två söta och snälla kattbröder söker nytt hem. De är födda i mitten på juli. Alonso är en svart hankatt, självständig och älskar bus. Morris är bruntigrerad och är mer intresserad av att sitta i famnen. Båda katterna är mycket sociala och vill komma till ett hem där de får mycket tid och uppmärksamhet. Uppvuxna med hundar och andra katter. Helt rumsrena. Vaccinerade, chipmärkta, avmaskade och försäkrade. Rätt hem viktigt.
Anja Temdahl Sundström, 070-486 21 81


2012-11-22

Hjälp! Kattpojke 1,5 år söker nytt hem. Mycket fin, rumsren, svartvit, kastrerad, vaccinerad, försäkrad, ID-märkt. Behöver ett nytt hem hos djurvän på landet på grund av ändrade förhållanden, Inne- och utekatt.
Birgitta Forsberg, 0739543726


2012-11-20

Pga allergier i familjen måste vi göra oss av med vår katt Alice. Hon är drygt 2,5 år,social och van med stor familj. Hon vill ha möjlighet att vara ute men trivs också inne.Hon är nyligen vaccinerad och avmaskad. Bur, kattlåda och matskålar ingår.
Lena Arlasjö, 070-2265225


2012-11-18

Två kattbröder, Tom & Jerry, är i akut behov av ett nytt hem då deras ägare hastigt gått bort. Katterna är silverblå, kortpälsade och är en blandning av Russian Blue och Bondkatt. Totalt har det funnits sex katter i samma hus men fyra av dessa har redan fått nya hem. Katterna är uppvuxna på landet och är vana vid kattlucka. Båda är kastrerade, vaccinerade och regelbundet avmaskade. Tom är en mycket snäll och kelig katt som tycker om att ligga i knäet medan brodern Jerry föredrar att vara utomhus och sällan syns till. Det är önskvärt att de får komma till samma hem. Ann Broström 070-336 22 04
Ann Broström, 0703362204


2012-09-12

Tillgiven lugn vuxen katthona behöver ett kärleksfullt hem.
Kerstin Lundsten, 018-387374


2012-08-25

Pga flytt till annan lägenhet kan vi inte ta med oss våran fina katt, som måste ha tillgång till utevistelse!
Hon är steriliserad, chip-märkt och vaccinerad. Född: 2009-05-01.
Väldigt lätt att ha och göra med, finner sig i det mesta. Inga problem med att åka längre i bil (följer alltid med ut till landstället). Rumsren.
Kravet som sagt är att hon får tillgång till utevistelse dagligen, då det är anledningen till att vi inte kan ha kvar henne.

Erik Gustafsson, 0763236185


2012-08-21

Två kattpojkar(bröder) som den här veckan blir 12 veckor, behöver ett varaktigt och kärleksfullt hem på landet. Där dom kan vara tillsammans och leka av sig. Båda kattungarna är vana vid att vistas utomhus. 018324115, 0705687447 el.018324906, 0762529111
Maud Eriksson


2012-07-30

Pga ändrat boende måste jag försöka hitta ett nytt hem till Skrållan, en sällskaplig fröken på drygt 4 år som är van vid att bo på landet och komma och gå som hon vill. Hon är kastrerad och vaccinerad och är van med hund.
Mikael Forssberg, 0706-390909


2012-07-24

Två helt underbara bröder på 3 år behöver omedelbart ett nytt hem. Deras namn är Giger & Burton, dom vill helst komma till ett hem där dom får leka av sig & vara tillsammans. Dom är kastrerade. Kattlåda, matskålar & en klätterställning medföljer.
Katarina Brolin, 076-8043467


2012-06-26

Pga. allergi måste vi nu göra oss av med vår mysiga katt Pepsi. Pepsi är 12 år, helsvart, kastrerad, ID-märkt, har ingen sjukdomshistorik, mycket gosig och lugn. Pepsi är en van utekatt och använder inte ens låda inne. Snälla hjälp oss. Bur medföljer med katten.
Michael Prising, 0707838682


2012-06-18

Då jag ska flytta och inte kan ta mina katter med mig måste jag tyvärr hitta nya hem till dom. Två unga katter på 1 år och 4 månader Amiri och Sessan. Mitt krav när det gäller dom två är att dom måste köpas ihop och leva tillsammans. Amiri är en pratglad liten grabb som också han älskar att mysa och leka medan Sessan till en början kan vara väldigt försiktig och blyg men hon kommer på sina egna villkor och när hon lär känna dig blir hon också en mysig tjej. Med Amiri och Sessan får man också med en klösbräda och en kattbädd på köpet. Båda två blev precis avmaskade igen söndagen den 10 juni. Amiri är även kastrerad, öronmärkt och vaccinerad. Dom är också utekatter så det är även ett krav att dom ska kunna få springa utomhus och leka. Dom är mina ögonstenar och jag är otroligt noggrann med att dom får ett livslångt hem där dom får det bra.
anna_larsen88@hotmail.com
Anna Larsen, 073-9309478


2012-05-29

Hej,
mina två katter, Tuff och Ragnar, behöver ett nytt hem pga att allergi tyvärr har uppstått hos min tjej. Tuff (orange-gul) är ca 8 år gammal och Ragnar (svart-vit) är 4,5. Båda är mycket sociala och väluppfostrade, ingen hoppar upp på bord och ingen rivs. De skiljer sig åt genom att Tuff är lugn, är gärna ute en stund varje dag och kräver inte mycket uppmärksamhet. Ragnar är däremot som en vuxen kattunge som gärna vill bli underhållen med kattleksaker, han "pratar mycket" och han vill enbart vara utomhus kvällstid.
De ges bort till rätt person eller familj. Det är ganska akut! Hör av er om det låter intressant!
h.elfving@spray.se
Hannes Elving, 0735-926678


2012-04-30

Lennart 88 år ska flytta till ett omvårdnadsboende och hans kära gråmelerade innekatt får inte följa med. Katten är ca 2½ år gammal, frisk, kastrerad, chipmärkt och försäkrad till november. Hon behöver OMGÅENDE ett nytt hem, så snälla du hör av dig!
Lennart Rydbeck, 0705229338


2012-03-30

Hej!

Vi har två omplaceringskatter som nu behöver ett eget hem. Den svartvita är en hane och heter Zorro, den randiga en hona som heter Sheba. Dom är 2,5- respektive 3år. Båda är kastrerade, chipmärka, vaccinerade och avmaskade. Två transportburar och en kattoalett medföljer.

Dom är inte syskon men har växt upp tillsammans och dom är och har varit varandras trygghet på de olika ställen dom har bott på så vi vill inte dela på dom.

Nu är det viktigt att dom får ett varaktigt och kärleksfullt hem. Om du kan ge dom det hem dom förtjänar men inte har möjlighet att hämta dom så kör vi dom gärna till dig. Du får gärna komma förbi och träffa dom. Vi har fler bilder att maila.

Jörgen Mellberg, 0736140903


2012-03-30

Min underbara katt Pilo söker ett nytt hem. Pilo (hona) är en kastrerad innekatt på ca 4 år, men hon är liten för sin ålder. Hon är en fantastisk katt som förgyller vardagen. Hon håller sig mycket för sig själv, men hoppar gärna upp i ens knä för att ligga och mysa och kela. Hon älskar också att leka och busa. Hon äter, dricker och sover som hon ska och går på lådan. Pilo skulle trivas bäst med att få komma till ett lugnt hem där inga andra katter finns, samt inga småbarn. Hon har varit innekatt större delen av sitt liv men jag önskar att hon får möjlighet att få vara utomhus (dock inget krav). Skulle Pilo trivas hos er, hör gärna av er för att komma och träffa henne. Leksaker, klösbräda, kattsäng, bur och koppel medföljer.
Jenny Grönholm Liljedahl, 0704044494


2012-03-21

Denna fantastiska katt har sedan några månader adopterat vår familj och vår gård. Han är helt fantastisk och följer med på km-långa promenader med vår hund, mkt kärleksfull och gosig. Problemet är bara att vi redan har två honkatter som han tycker inte längre behöver bo på gården. Han attackerar dem när de kommer ut ur sadelkammaren där de nu bor. Jag tycker inte det känns bra att ha dem inlåsta på 20 kvm. De är ju vana att vara ute hela dagarna och har tappat mkt muskler dessa månader sedan han kom. Detta är en fantastisk katt som förtjänar ett bra hem!
Therese Lundberg, 0707542227


2012-02-24

Hej! Jag heter Cissel och är 11 år och jag behöver ett nytt hem! Är det någon som vill ta hand om mig? Vid mer info ring min nuvarande matte Linda.
Linda Englund, 0730-393921


2012-02-24

Hej! Jag heter Mimmi och är 11 år och jag behöver ett nytt hem! Är det någon som vill ta hand om mig? Vid mer info ring min nuvarande matte Linda.
Linda Englund, 0730-393921


2012-02-20

Måste tyvärr försöka omplacera min katt på grund av flera anledningar, varav de främsta är att jag är borta alltför mycket så jag kan inte ge katten den uppmärksamhet han behöver. Det plus att tyvärr så har en familjemedlem utvecklat pälsdjurs-allergi.
Katten är lite över ett år gammal, och han är mycket lekful och social. Han är dessutom van utekatt och är gärna ute på upptäckståg. Han går ihop med barn om det inte är alltför många på en gång.
Kattlåda och transportbur medföljer.
Jonas Thorell, 0730-325720


2012-02-20

Vår älskade Ester på 5 1/2 år behöver omplaceras pga att hon inte trivs med vår äldre katt. Ester är en väldigt snäll och social katt som gärna ligger tätt intill och blir klappad på. Hon trivs bra bland folk och blir gärna klappad av barn. Tyvärr måste hon lämnas ifrån oss då hon blir slagen av den äldre vilket har resulterat i olika utageranden mot mamman i familjen. Ester är kastrerad och är van att bara vara inomhus i lägenhet.
Louise Wåhlin, 0704953514


2012-02-16

Honkatt söker nytt hem, 5 år gammal, huskatt, vaccinerad, kastrerad, ID märkt, Van att vara inomhus, varit ensamkatt, behöver nytt hem p.g.a. ägarens hälsoproblem.
Britta Jakobsson, 0763194573


2012-02-07

Nytt hem sökes till kärleksfull katt! Vi behöver hitta nya föräldrar till vår honkatt Bus eftersom hon inte går så bra ihop med våra små, nyckfulla barn. Bus är 5 år, steriliserad, rumsren och väldigt kelig. Hon gillar mysiga hemmakvällar i vuxet sällskap, men uppskattar även en god jakt i skog och mark. Hör av dig om den här lilla godingen kan vara något för dig!
Silas Engström, 0730864666


2011-12-25

Akut ärende!! Lilla Charlie, 1 1/2 år, söker nytt hem. Hon är steriliserad och väldigt gosig och lugn. Hon har inte trivts så bra i sitt senaste hem så nu söker jag ett lungt och kärleksfullt nytt hem åt henne, helst utan barn. Viktigt att Charlie får vara ute mycket. Otroligt fin och trevligt kattdam. För mer info, kontakta mig snarast. Charlie bor hos mig tillfälligt men jag har inte möjlighet att ha henne hos mig så länge då jag reser bort i början av januari och hon riskerar att bli avlivad om jag inte hittar nytt hem åt henne.
Madelene Lindberg, 0725-312580


2011-12-23

Måste tyvärr omplacera min underbara älskade kattfröken MissMåns 2,5 år gammal pga ändrade levnadsförhållanden som hon inte accepterar. Hon är en grårandig fröken som bor på landet i dagsläget och jag vill att hon hamnar på liknande ställe. Hon är ute och lever rövare på dagarna och sover inne vid fötterna i sängen på nätterna. Har hela tiden bott ihop med min terrierhanne på 8 år och går jättebra ihop med honom. Andra hundar och katter är hon avvaktande mot om dom inte är lugna och låter henne ta första kontakten. Hon tycker dock inte om små barn och gömmer sej för dom. Äldre går jättebra. Avvaktande mot alla nya men öppna en tonfiskburk å du har henne spinnandes som ett reaplan runt fötterna. En riktig kelig fröken som gärna ligger i ditt knä å ser film. Men blir de för varm lägger hon sej bredvid.
Klöser inte på möbler utan på sin bräda och träd ute, går inte på bord, lätt att klippa klor på under vintern då hon mest är inne när de e snö ute, äter p-piller och har inga problem att ta dom. Hon pratar en hel del å tittar du på henne börjar hon spinna och slutar inte :)
Anledningen till omplaceringen och hennes enda brist är att hon är en katt som alltid vill vara på samma ställe, hon accepterar inte att åka bort en helg då hittar hon på saker för att visa sitt missnöje. Enda stället hon inte visat missnöje att vara på är i våran stuga i skärgården där hon va ute 48 timmar å fångade möss var 10e minut och snällt kom å visade en äcklad matte som log å berömde henne. Men måste man åka med henne sitter hon snällt i buren å meddelar en gång i kvarten att hon inte tycker om de men accepterar de.
Jag vill att hon skall ha liknande liv som hon har här hos mej i dagsläget med obegränsade möss att jaga å buskar att busa i :)
Linda Andersson, 0736957595


2011-11-27

Sixten & Blixten är två underbara hankatter som vi med sorg i hjärtat måste lämna bort pga allergi i familjen. Sixten är ca 9 månader och Blixten ca 1½ år. Båda är väldigt sociala och lekfulla och kommer väldigt bra överens med barn. Vi önskar att dom kan komma till en ny familj som kan ta hand om dom med kärlek. Vi vill helst inte splittra dom ifrån varandra. Om Du vet att du kan ge våra katter ett bra hem så hör gärna av Dig!
Ronja, 070-4052380


2011-11-08

Har tillfälligt tagit hand om en hemlös kattfamilj som söker nya hem var för sig. En jättefin kattmamma, ung, sköldpaddsfärgad med svarta och nästan guldfärgade inslag, supersocial. En gråvit kattpojke och en flerfärgad melerad (skölppaddsfärgad) liten honkatt. Kattungarna är ca 4 månader. Gör en god gärning och ge dom en ny start i livet! skicka helst sms eller mail till red_treasure@hotmail.com
Marina Jönsson, 0739-821232


2011-11-06

2 stycken 12 veckors kattungar söker hem omgående !! Medföljes (köpt 5 November 2011) -Kattlåda,kattsand -Matskålar -Halsband -Leksaker -Mat,godis För mer info vänlig ring, Hem viktigare en pris! Dom ska få den kärlek dom är värda !!
Ida Enström, 073-6179782


2011-11-03

Smilla och Sune är två gosiga huskatter på 6 och 7 år som behöver få komma till ett hem där de kan få möjlighet att gå ut. Båda är kastrerade. De har vuxit upp tillsammans och vill fortsätta med det. Ring gärna för mer information!
Jenny Lernevall, 0709-681800


2011-10-26

Ett antal vuxna han- och honkatter söker nya hem. Katterna är välmående, sociala hemmakatter. Vissa av katterna är kastrerade, och samtliga är undersökta av veterinär. Katterna finns i Uppsala, och behöver nya hem pga platsbrist
Johan, 070-4092013


2011-10-19

Lilla Devil är en jättemysig, busig och underbar katt som söker nytt hem då han inte fungerar med min andra katt längre. Han är ungefär 5 månader gammal och är avmaskad. Han söker helst ett hem där han kan vara ute och springa i naturen. Han brukar sitta på balkongen nu och kika ut. Jag skickar med kattlåda, matskålar och sele. Hör gärna av er om ni har ett bra hem åt mitt lilla hjärta. Pris: 500 kr Alexandra_8605@hotmail.com
/Alexandra
Alexandra , 070-4270405


2011-10-01

Våran älskade Stella söker nytt hem då vi flyttar utomlands vid årsskiftet. Stella är en hona på 8.5 år. Hon är vaccinerad, kastrerad samt försäkrad. Hon har varit innekatt de tre senaste åren, men jag skulle önska att hon fick bli utekatt igen. Stella är mycket social och gosig, men tycker inte om att bli buren. Stella finns i Sala.
Ulrika Edlund, 073-9954625


2011-09-27

Hej! Vi har två helt underbara kattbröder på 1,5 år som vill flytta till hus alt lägenhet med möjlighet till utevistelse. Då arbete gör att vi inte är hemma tillräckligt vill vi ge dessa grabbar ett bättre hem med mer sällskap och utomhus bus :D Båda är extremt trygga och tillgivna som bara älskar närhet. Så snälla hjälp oss ge dessa grabbar ett toppenhem !!! annaasklund@hotmail.com
Anna Asklund, 0701481114


2011-09-22

Busan är en kasteread hona på fyra år som söker nytt hem pga allergi. Hon är en snäll tös som vet vad hon vill. Är hon inte gossugen så vänder hon på klacken och går iväg om man ska klappa henne. Men när hon väl är det. Ja då sitter hon fast i en. Hon har alltid varit en inne katt. Van vid barn och hon har levt med hund förut. Är ni interesserade eller funderar över något så tveka inte att höra av er!! Pris: 200kr
Mira Palm, 0765611932


2011-09-07

Vi söker 2-4 nya kärleksfulla hem!
Vi har just nu 4 vuxna katter och 3 halvårsgamla kattungar, men vi kan inte ha så många katter. Därför har vi bestämt att försöka hitta nya hem till 4 av dem.
Vår Mimmi och hennes bror Tusse skulle få komma till ett hem på landet, men först skulle Mimmi kastreras. Då upptäckte vi att hon väntade smått och vi fick istället förbereda en liten barnkammare i vårt nya hem. I flytten dit, tappade vi även bort numret till den blivande ägaren. Den 26 februari i år födde vår Mimmi sin andra kull med kattungar. Det blev 4 st, 2 tjejer och 2 killar. Lilla Ida har flyttat till Sollentuna och lilla Ludde flyttade in i min sons hjärta. Kvar av kattungarna är Tindra och Emil, som alltså hunnit bli 6 månader. Det bästa är naturligtvis att de får komma till samma hem, men inte ett krav. De har ännu inte varit ute och sprungit, pga att jag vill att möjligheten ska finnas att ha dem som innekatter. De är sociala och kelsjuka, är inte rädda för dammsugaren utan tycker att den är spännande.
Mimmi är nu kastrerad och öronmärkt, liksom sin bror Tusse. Båda är drygt 2½ år. Mimmi är mycket social och kelsjuk och mycket anpassningsbar. Hon gillar att vara ute och fånga möss, men har också långa tider varit nöjd med att vara inne, då det funnits bråkiga katter utomhus.
Tusse däremot, har ett stort frihetsbehov och älskar att vara ute då och då. Han är en intelligent, kelsjuk och social katt. Han är inte så förtjust i kattungar, men skulle trivas bra tillsammans med Mimmi.
Om ni är intresserade, tveka inte att slå en signal!
Susanne Landén, 0733-24 05 18


2011-09-02

På grund av ändrade familjeförhållanden måste jag tyvärr omplacera några av mina katter som inte trivs att bo i lägenhet efter att ha varit vana att kunna komma och gå ut som de vill.
Pippi är en skölpaddsfärgad flicka på 3 år. Hon är hittekatt sen födseln och lite blyg, men väldigt "mammig" när hon väl kommit på att man är snäll! Hon skulle nog trovas bäst hos en äldre person i ett hem utan små barn och absolut ingen hund. Någon som riktigt har tid att skämma bort henne med god mat och kärlek!
Salsa är 2 år, sköldpaddsfärgad och långhårig. Kan ibland få problem med tovor på bakhasorna, och eftersom även hon är "vildkatt" från början så uppskattas inte alltid borsten även om hon är snäll i alla lägen! Hon vill gärna bo utan små barn då hon tycker plötsliga rörelser är lite läskiga. Men under den blyga ytan finns en riktigt go och söt fröken!
Nilnja är Salsas dotter och är född 1/5 i år. En nästan svart liten flicka med ljusare grå tigrering. En väldigt söt och näpen fröken som gärna vill ha en kopmis att busa med!
Alla katterna är helt rumsrena, regelbundet avmaskade, försäkrade i Agria och så vitt jag vet helt friska! Hör gärna av er så kan jag berätta mer och maila fler bilder!
Katten på bilden är Ninja när hon var 8 veckor. Nu är hon självklart lite större! :)
doula-mitt@live.se
Therése, 072-7415677


2011-08-29

2 kattdamer 15 o 16 år gamla samt en herre på 6 år behöver omgående ett nytt hem då deras matte blivit sjuk och ej kan ta hand om dem längre. De är vana att vara inne och ute så drömmen vore ju att de får komma någonstans på landet men är inte ett måste samt att de behöver inte komma till samma hem heller. De är mycket tillgivna, friska och alerta. Vore ju synd om vi skulle beöva ta bort dem, vi håller tummarna att någon ska kunna ge dessa katter ett hem. Hoppas vi hörs snart!
Maria Engstrand, 070-6290156


2011-08-21

Jag har 1 kattmamma och 2 kattungar som jag måst få bort på grund av flytt kan ej ha kvar någon på grund av allergi ungarna är ca. 8 veckor
Agneta Sundqvist, 0739-45580


2011-08-04

Jag har just nu 7 katter hemma hos mig som skulle behöva komma till nya hem. Jag har tagit hand om dom i några veckor då förra ägaren inte brydde sig om dom. Men kan tyvärr inte ha dom kvar pgr av min dotters allergi. Det är en svart/vit okastrerad hane "Biffen" 2 år En Kastrerad Svart/vit Hane "Simme" 3 år. Gärna tillsammans då dom alltid varit det. En ostereliserad Svartvit hona 3 år som oxå har 4 svart/vita kattungar på 7 veckor. Hoppas det finns någon som kan hjälpa dessa katter då det börjar bli kris här hemma. Alla katter e vana barn å väldigt keliga å sociala.
Stina, 0727-208979


2011-07-21

Vår 9-åriga honkatt behöver omplaceras pga flytt. Busan är sköldpaddsfärgad, kastrerad och öronmärkt. Hon är van att få komma och gå som hon vill eftersom vi bott på landet. Hon är en lite reserverad dam, vi tog hand om henne som liten vildkatt. Busan är tillgiven och kelig med dom hon känner, så man måste ha lite tålamod. kikkijacobson@hotmail.com
Christina Jacobson


2011-07-14

Hej! Jag har 2 honkatter som behöver omplaceras pga allergi i vår familj. De är huskatter och födda i augusti 2009. De är syskon och om de kan omplaceras måste de få komma till samma familj. Katterna heter Zelda och Lakris. De är kastrerade, chippade och vaccinerade. Hoppas någon kan hjälpa oss
Linda Nordlander, 073-5059607


2011-07-07

2 underbara orientaler söker nytt hem pga ägarens sjukdom. De är 7 1/2 år gamla och mycket sociala och söker dig som har mycket tid för dem.
Sibylle Zetterberg, 0709-3844541


2011-06-28

Denna underbara maincoonkille behöver omplaceras av en av våra kunder. Han har redan fått byta hem en gång i sitt 9 åriga liv så han vill komma till ett hem där han kan få stanna livet ut. Han är lugn och väldigt snäll men lite reserverad. Han vill vara med men helst på sina villkor. Sover gärna nära en då han inte gillar att vara själv så mycket.
Han vill endast gå ut på balkongen då han tycker det är lite läskigt ute. Han är inte så förtjust i att åka bil.
Han är en jättefin och snäll katt som är lätt att tycka om. Han vill gärna ha en kattkompis. Han hade en birmakompis i sitt hem och blev väldigt ledsen när han dog.
Är du intresserad av att veta mer, kontakta Ulrika på Uppsala Veterinärmottagning, 018-300660
Ulrika Lundgren, 0723-292826


2011-06-22

Liten cremefärgad hona, cirka 7 år gammal, behöver ett nytt hem. Jag tog hand om henne som hittekatt för cirka fyra år sedan men kan tyvärr inte ha henne kvar.
Lena Stahre, 073-990 74 37


2011-06-19

Katterna Pelle och Sotis söker ett nytt hem pga allergi. Pelle är svart och vit och får han bestämma ligger han och sover hela dagen. Han kan inte jama utan väser istället fram sitt prat. Sotis är helsvart och en riktig jägare. Han pratar mycket och är väldigt social. De är båda fem år och kastrerade. De är vana att få gå ut och de skulle nog trivas bäst på en gård på landet. De bor idag tillsammans med en hund, men de är skeptiska och fräser mot nya hundar så ett hem utan hund är nog vad de önskar. Pelle och Sotis vill gärna flytta till ett nytt hem tillsammans. Hör av dig om du vill ge Pelle och Sotis ett nytt hem.
Marika, 0731-82 78 96


2011-06-09

Vi måste tyvärr omplacera våra två fina kattgossar. Misha (S* Crianzas Pitch) är en blåmaskad helig birmahane på dryga 6 år och Oscar är en huskatt på knappa 6 år. Bägge är kastrerade, chipmärkta och Agria-försäkrade.

Misha och Oscar är väldigt goda vänner så de behöver komma till samma hem. De är väldigt snälla och gosiga, men också lekfulla om de blir stimulerade. De är vana vid bilresor och har alltid varit anpassningsbara. Båda två har alltid varit friska och mår bra.

Kontakta oss för att träffa våra små prinsar, eller för fler bilder och mer info. Förutom katterna ingår även mat för månader och en massa kattsaker. Pris: 1500 kronor.
E-postadress: marcus.dahlfors@gmail.com
Marcus Dahlfors, 070-491 20 29


2011-05-18

Två långhåriga katter behöver ett nytt hem då vår familje- och bostadssituation inte längre ger dem tillräckligt med utrymme. De är inte renrasiga, men har ett utseende likt norsk skogkatt eller maine coon. De är kullsyskon och födda i augusti 2006, de är alltså ca 4,5 år gamla. Den ena är en röd hankatt och den andra en flerfärgad hona. Båda är kastrerade och chipmärkta, registrerade i Sveraks register. De är vana att kunna gå ut. Katterna har bott i lägenhet och gått ut via kattstege från en balkong på första våningen. Inomhus är de rumsrena och använder kattlåda. De är vana att främst äta premiumtorrfoder (d v s köpt på djuraffär).

Vi vill att katterna får fortsätta att leva tillsammans och vill också att de ska fortsätta kunna gå ut varje dag. De är bra på att klättra i träd och duktiga jägare. Det är viktigt att de nya ägarna har tid att bekanta sig med katterna och hjälpa dem att göra sig hemmastadda den första tiden.

Båda katterna har ett trevligt temperament och har inga kända sjukdomar eller defekter. De är just nu dock lite otrygga, då de fått prova att bo i nytt hem under två månader vilket inte fungerat bra då de inte kommit överens med den katt som redan bodde där. De kommer att vara kvar i det hemmet tills vi hittar rätt ställe för dem att flytta till. Vi är måna om att de får ett bra nytt hem och vill därför få en uppfattning om detta inför flytten. Då det inte fungerat, kan de inte flytta in i hem som redan har katt eller hund. Vi tror att de behöver en ganska lugn hemmiljö, gärna med människor som är hemma en hel del. Vi håller gärna kontakt för att underlätta anpassningen i det nya hemmet. Kattlåda, matskålar och transportbur medföljer.
Carolina Cernvall, 070-453 97 07


2011-05-17

Jag söker med ljus och lykta efter någon som kan överta en eller flera av mina katter då jag ska flytta inom kort och kan inte ta med mig dem.

Teddy 7 år. Norsk skogkatt, rödsilver/vit hane, kastrat. Chippad. Teddy är en glad kille med mycket bus och spring i benen. Teddy är innekatt men är van att få vara på en innätad balkong. Självklart skulle han trivas med att få vara utekatt också. Han har den typiska norska skogkattspälsen - den är mycket lättskött och kloklippningen går utan problem. Han tycker om att ligga och mysa i sängen och att leka med snören och leksaker. Han vill gärna ligga bredvid dig, helst på dig när du sitter framför datorn eller tittar på tv. Pratglad, älskar barn. Teddy och Ebba är mycket goda vänner och de skulle trivas att få bo tillsammans men det är inget måste. Han är hundvan och van med andra katter och kaniner. Han går på låda som han ska och har inga olater.

Sebastian 4 år. Norsk skogkatt, gråsilver/tigré, hane, kastrat. Utan papper. Underbar kille med det lilla extra. Sebastian är även han innekatt men är van med att få vara på en innätad balkong. Självklart skulle han trivas med att få vara ute katt också. Hans päls är mycket lättskött, kloklippning inga problem alls. Tycker om uppmärksamhet och att få vara i centrum, älskar barn, älskar att leka med studsbollar och snören, sitter gärna och tittar på fåglar. Sover nere vid fötterna i sängen och kommer gärna knallandes i sängen på morgonen för att se om du är vaken. Han är hundvan och van med andra katter och kaniner. Han går på låda som han ska och har inga olater.

Ebba 4 år. Norsk skogkatt, chokladsköldpadda, hona, kastrat. Utan papper. Fin dam med glimten i ögat, trevlig dam som älskar att leka och att bara vara katt, hittar gärna på bus, älskar att undersöka allt. Pigg och frisk. Även Ebba är innekatt men är van att få vara på innätad balkong, självklart skulle hon trivas med att få vara utekatt också. Hennes päls är silkeslen och mycket lättskött, kloklippning inga problem alls. Sover gärna i soffan, eller i sängen, men finns det en tom kartong i närheten så duger även den. Ebba och Teddy är mycket goda vänner och de skulle trivas att få bo tillsammans men det är inget måste. Hon är hundvan och van med andra katter och kaniner. Hon går på låda som hon ska och har inga olater.

Ärtan 2 år. Norsk skogkatt, rödsilver/vit hona, kastrat. Utan papper. Ärtan är en underbar tjej som älskar allt vad bus och lek är. Även Ärtan är innekatt men är van att få vara på innätad balkong, självklart skulle hon trivas med att få vara utekatt också. Hennes päls är silkeslen och mycket lättskött, kloklippning inga problem alls. Sitter gärna med och tittar när du lagar mat och när du sitter framför datorn vill hon gärna ge en hjälpande tass då och då. Pratglad, älskar barn. OBS!!! Ärtan har astma och får flytande Bricanyl 0.1 ml var 5 till 6 dag, hon är lättmedicinerad, Bricanylen kostar 57,50 och innehåller 100 ml oral lösning och som sagt den räcker länge. Hon har även en ”hinna” på ena ögat men det är inget som stör henne, hon ser allt hon ska och inte ska se. Trots astman så är hon som vilken katt som helst och den skulle troligen försvinna om hon fick bli utekatt. Har en stor förkärlek till kolasnören. Hon är hundvan och van med andra katter och kaniner. Hon går på låda som hon ska och har inga olater.

Putte 2 år. Norsk skogkatt, rödsliver hane, ej kastrat. Utan papper. Putte är en snäll social katt som är mycket pratglad av sig, Älskar lek och stoj. Även Putte är innekatt men är van att få vara på in nätadbalkong, självklart skulle han trivas med att få vara utekatt också. Puttes päls är däremot inte så lättskött, hans päls kräver att man borstar/kammar honom minst 4 dagar i veckan oftare om det går. Borstningen brukar inte vara några problem, jag har tyvärr inte haft tid att ta hand om den, kloklippning inga problem alls. Lätt att hantera, tycker om uppmärksamhet, kommer gärna och kolla till dig för att se om allt är okej. Han är hundvan och van med andra katter och kaniner. Han går på låda som han ska och har inga olater.

Anton 4 år. Huskatt korthårig bruntigré/vit hane, kastrat. Anton är en försiktig kille av sig, han vill gärna veta vart alla är. Han älskar att leka och busa. Även Anton är innekatt men är van att få vara på innätad balkong, självklart skulle han trivas med att få vara utekatt också. Pälsen är mycket lättskött. Kloklippningen är det heller inga problem med. Anton är lugnet själv, pratar lite, ligger gärna i soffan eller i sängen och myser. Han är hundvan och van med andra katter och kaniner. Han går på låda som han ska och har inga olater.

Gandalf 4 år. Huskatt korthårig silver tigré/vit hane, kastrat. Gandalf eller Ghandi som jag kallar honom för, är en trevlig social kille med mycket bus och spring i benen, leka är det bästa som finns. Även Gandalf är innekatt men är van att få vara på innätad balkong, självklart skulle han trivas med att få vara utekatt också. Pälsen är mycket lättskött och kloklippningen är det aldrig några problem med. Gillar att äta hel majskolv, pratglad och nyfiken, vill gärna vara med i centrum, älskar barn. Ligger gärna i en kartong om det finns någon annars så sover han gärna i soffan eller i sängen. Han är hundvan och van med andra katter och kaniner. Han går på låda som han ska och har inga olater.

Tårtan 6 år. Huskatt, korthårig sköldpaddstigré/vit hona, kastrat. Öronmärkt. Tårtan är en snäll dam som gillar att vara i centrum, hon tycker om barn och skulle trivas i en barnfamilj. Även Tårtan är innekatt men är van att få vara på innätad balkong, självklart skulle hon trivas med att få vara utekatt också. Tycker om att få ligga och gosa i sängen/soffan. Pälsen är mycket lättskött och kloklippningen är det aldrig några problem med. Tårtan började dock mår lite dåligt för drygt en månad sedan på grund av att nya katten Pontus blev könsmogen, hon slickar sig på framtassarna så att pälsen har börjat nötas bort, detta kommer att försvinna när hon får ett nytt hem. Hon är hundvan och van med andra katter och kaniner. Hon går på låda som hon ska och har inga olater.

Pontus 1½ år. Huskatt, korthårig rödtigré/vit hane, ej kastrat. Mycket trevlig, social ung kille med mycket bus och spring i benen, Även Pontus är innekatt men är van att få vara på innätad balkong, självklart skulle han trivas med att få vara utekatt också. Tycker om att få ligga och gosa i sängen, det är det näst bästa han vet. Det bästa han vet är att få följa med ut och gå på promenader, han har tre olika selar. Hans favoritsele är ett blått koppel, 5 meter långt flexi koppel. Han står still när man selar på och av, jätteduktig med att gå i sele, gillar att jaga flugor och klättra i träd. När han blir trött i benen så vill han gärna sitta på axeln och spana. Han älskar att leka med allt och barn är det bästa han vet. Pälsen är mycket lättskött och kloklippningen är det aldrig några problem med. Han är hund van och van med andra katter och kaniner. Pontus älskar andra hundar, han stöter på hundar av olika typ och form varje dag. Han går på låda som han ska och har inga olater.

Ring eller mejla mig.
E-postadress: lassie7910@hotmail.com
Linda, 0224-312 19


2011-05-16

Jag har tagit hand om en katt som dessvärre blivit misshandlad av sina förra ägare. Hon var dräktig vid tillfället och har nu fått kattungar. Inom kort behöver hon ett nytt hem. Även två av hennes ungar är hittills otingade (den ena är sköldpaddsfärgad som mamman, den andra är vit med svarta fläckar på huvudet och svart svans.) Hör av dig om du vill adoptera någon av dessa tre katter. De kostar 300 kronor/katt.
E-postadress: zzozoondesign@hotmail.com
Sophie, 0739-23 67 36


2011-05-08

Dessa två underbara kattflickor söker efter ett nytt hem tillsammans. De är ca 1 ½ år gamla, kastrerade, vaccinerade, chippade och försäkrade. De är ganska olika till sättet, men är båda otroligt sällskapliga och gillar att ligga och mysa både med varandra men även i famnen hos den som finns tillgänglig.

De söker nytt hem då deras matte tyvärr har blivit allergisk. De bor just nu hos oss på mottagningen. Vill du veta mera kontakta Anja eller Ulrika på 018-30 06 60 eller info@uppsalaveterinarmottaning.se


2011-04-18

Jag har två fina hankatter som behöver komma ut på landet. De heter Chippen och Petter Hansson. Hoppas någon vill ha dem, detta är akut eftersom ett banbarn inte tål dem. Tacksam för svar.
E-postadress: johanhs@spray.se
Majbritt, 0762-440713


2011-04-16

Behöver akut hjälp. Sommarjobb för den kattvana tonåringen kanske?

Vår katt Katja är dräktig och kommer att föda 2-3 kattungar (enligt veterinären) inom 14 dagar. Vi behöver någon som omgående tar hand om henne och så småningom hennes ungar tills de har blivit så stora att de kan få nya hem. Vi älskar vår katt men av familjeskäl kommer vi inte att kunna ta hand om henne som hon behöver under denna tid. Dräktigheten var inte planerad! Detta upptäcktes av veterinären vid tid för kastrering.

Söker ett hem som har erfarenhet av katter. Gärna en omsorgsfull 12-åring och uppåt, som med hjälp av någon vuxen kan sköta denna "barnstuga". Vi står för alla omkostnader och givetvis lön till kattskötaren. När: måndag den 18 april och 14 veckor framåt. Viktigt: Katja måste kunna gå ut (kanske inte nu innan ungarna kommer) eftersom hon är en utekatt.

Tveka inte att ringa, eller tipsa vidare i bekantskapskretsen då jag tror att det kan bli ett roligt äventyr i tre månader. Snabba svar beaktas först.
E-postadress: helena.wallstrom@telia.com
Helena Wallström, 070-643 19 13 eller 018-15 64 00


2011-04-08

Efter 10 underbara år behöver min käre Ivar ett nytt hem på grund av allergi. Ivar är en riktig kelgris som mer än gärna gör sällskap i sängen/soffan och visar sin uppskattning genom ett härligt spinnande, kuttrande och jamande. Varje natt lägger han sig bredvid på huvudkudden och spinner loss tills vi båda somnar. I övrigt är Ivar en lugn men försiktig herre och gömmer sig för "säkerhets skull" om det kommer främmande människor på besök eller om han hör läskiga ljud, till exempel dammsugaren. Han kommer så småningom fram när han vant sig vid besökarna eller när dammsugaren plockats undan och återgår till sitt gosiga jag.

Det är viktigt för mig att han kommer till ett hem där man har erfarenhet av katt och tar sig tid att sköta om honom. Därför är drömhemmet för Ivar ett hem där matte eller husse är hemma ofta och verkligen tar sig tid att tillgodose hans behov som i stora drag är: att få kela och leka, att få rätt mängd mat och vatten, att ha en ren låda att gå på, att få bli borstad då och då, att få vara försäkrad, att få gå på hälsokontroll hos veterinär årligen.

Ivar har under våra tio år tillsammans levt ihop med en kattkompis som gick bort i förra året men vill nog gärna bo som ensamkatt resten av sitt liv. Vi märkte att han blev mycket lugnare och keligare som ensamkatt. Ivar har trivts jättebra med vår 2-åriga dotter men jag vill ändå se till att han kommer till ett barnfritt hem just på grund av risken för allergier. Vi vill helt enkelt inte riskera att han ska behöva byta hem ännu en gång. Är du intresserad av att adoptera eller bli fodervärd åt Ivar? Ring mig i så fall så ordnar vi så att du får träffa honom.

IVARFAKTA
Namn: Ivar
Färg: Svart/vit
Ras: Huskatt
Kön: Hankastrat
Inne/utekatt: Innekatt (har varit innekatt hela sitt liv)
Ålder: cirka 10år
ID-märkning: Ja

Roberto Covarrubias, 08-560 118 28 eller 076-886 18 28


2011-04-08

Jag måste omgående hitta ett nytt hem åt min pappas katt Smilla, då min pappa nyligen gick bort. Smilla är fyra år och kastrerad. Hon har alltid varit en utekatt och har mycket spring i benen, så jag vill att hon ska få leva som utekatt även hos sin nya ägare. Smilla är ganska liten och otroligt söt och kelig. Hon är snäll och social, men också väldigt självgående och lättskött. Smilla befinner sig just nu i Heby utanför Enköping. Om ni är intresserade av att ta hand om Smilla, hör av er!
E-postadress: anna.h.sandberg@gmail.com.
Anna, 0736-42 30 56


2011-04-05

Jag behöver omgående hitta ett nytt hem till min mammas katt, Smirre. Min mamma gick bort i januari och lämnade efter sig denna underbara, keliga 18-åring som nu behöver ett nytt hem genast! Han är världens mest lättskötta katt och det enda han gör är äter, sover och kelar. Han är en före detta utekatt som numera trivs bäst inne i värmen. Jag flyttar utomlands den sista april och har ingen möjlighet att ta med mig Smirre och min bror har en hund som inte går ihop med vår lilla kisse, så vi behöver hitta ett hem omgående åt Smirre. Antingen om det finns någon som kan tänka sig att ta hand om honom över sommaren tills jag kommer tillbaka från Spanien eller kan tänka sig att stå för ett permanent hem för vår lille prins.
Hanna Ekström, 0736-81 28 71


2011-02-08

Katten Buff söker nytt hem pga allergi. Han är en svart, långhårig väldigt mysig och kelig kille. Hans ålder är vi inte säkra på men veterinären sa efter besiktning att han är mellan 1,5 och 3 år. Han är avmaskad och vaccinerad.
Anna Lindholm, 0732-31 28 13


2011-01-16

Två kastrerade hankatter behöver nya hem. Vi heter Håkan och Magnus och är mycket snälla och tillgivna, men även mycket olika till sättet. Husse måste flytta utomlands och katterna kan inte följa med. Vi är cirka 3,5 och 5 år. Kattmat och kattsand medföljer i stor mängd. Stor tacksamhet ges till ny djurälskande ägare.
Tobias Månsson, 070-433 60 36 eller 0171-248 90


2010-12-27

Vi är två fina långhårskatter på 1 1/2 år som söker nytt hem. Vår matte blir så snuvig och det kliar på henne när vi vill ligga i hennes knä. Vi är mycket kärleksfulla katter som gärna delar säng med dig. Vi pratar mycket och är mycket sällskapliga, älskar att ligga i knät och spinna. Vi trivs med att både vara ute och inne. Vi vill helst bo tillsammans då vi är mycket kära i varandra. Om ni vill veta mer om oss ring vår matte Lotta.
Liselotte, 0176-146 02


2010-12-27

Hej! Vi är två fina långhårskatter på 1 1/2 år som söker nytt hem. Vår matte blir så snuvig och det kliar på henne när vi vill ligga i hennes knä. Vi är mycket kärleksfulla katter som gärna delar säng med dig. Vi pratar mycket och är mycket sällskapliga älskar att ligga i knät och spinna. Vi trivs med att både vara ute och inne. Vi vill helst bo tillsammans då vi är mycket kära i varandra. Om ni vill veta mer om oss ring våran matte Lotta-
Liselotte, 0176-146 02


2010-11-27

Lilla Fia dök upp hos oss i augusti som kattunge, mager, sårad och övergiven. Vi har tagit hand om henne sedan dess och förgäves försökt att hitta hennes ägare. Tyvärr har vi inte möjlighet att behålla henne då vi sedan tidigare har en hankatt som reagerat mycket negativt på hennes närvaro. Vi vill så gärna hitta ett nytt hem och slippa göra oss av med henne på annat sätt! Hon är oerhört tillgiven, kelig, och lekfull. Van vid mycket uppmärksamhet och små barn. Svart och vit med rosa nos. Något långhårig. Troligen ca 6 månader gammal. Avmaskad men ej vaccinerad.
Emma Dahlström, 018-511955


2010-11-24

Uppdaterad 2011-06-21: Smulan söker fortfarande ett nytt hem

Söker bostad!!
Mitt namn är Smulan. Jag är en 14 vårar gammal kisse i mina bästa år, mina intressen är att leka, kela, äta och sova. Tackar sällan nej till en fin strömming… Är rumsren, kastrerad, öronmärkt och söker sambo, matbo, husbo eller bondbo för tillsvidare boende. Ps. Jag är både en inne- och utehonkatt! För mer info kontakta min nuvarande hyresvärd. 073-8365008 eller 018-461343
Wladimir Aristegui


2010-11-23

Sotis är det sista syskonet i kullen som behöver ett nytt hem.
Sotis är lekfull, rumsren , nyfiken och gosig. Hon är 17 veckor och avmaskad. Sotis söker nu en ny familj som kan ge henne den kärlek och tid hon behöver!
Kom och hälsa på henne när du vill!
sebastian_stalhammar@hotmail.com
Björn Nyman, 0768-979041


2010-11-18

Hej! Stina 2 och ett halvt söker nytt hem. Stina vill nog vara ensam katt, vill ej dela låda med andra. Är social och vill gärna vara nära, pratar och försöker visa vad hon vill. Vi har även hund och en katt till men har förstått att Stina inte trivs. Vi har försökt att annonsera förut men utan napp, hoppas på bättre lycka. Stina är en blåsköldpadda, och kommer från en gård i östergötland
Hoppas på svar
annaueriksson@spray.se
Anna Eriksson, 08-570 317 71


2010-11-02

Maja behöver ett nytt hem!
Min älskade katt Maja har inte trivts hemma sedan vi fick tvillingar för ett drygt år sedan. Maja är en tioårig kastrerad hankatt (det blev fel från början...). Hon behöver ett tryggt och kärledsfullt hem med möjlighet att vara ute. Maja är varm och gosig men är känslig och blir lätt orolig. Jag står gärna för foderkostnaderna under första året.
plougan@hotmail.com
Lina Ploug, 0768-455673


2010-09-28

Fem (vild)kattungar söker nya kärleksfulla hem!
Den svarta skygga katten som flyttade in till stallet i våras fick i slutet av juni en kull på fem ungar. Vi hittade ungarna när de var ca 8 veckor, och fångade in dem och mamman, och nu bor de hos mig tills vidare. Men ungarna börjar bli stora och redo att flytta ut i världen.
Mamma Skuggan ska kastreras och få flytta tillbaks till stallet, men där finns redan tre katter till så ungarna måste hitta nya hem någon annanstans. Vi kan inte behålla dem: min man är allergisk, och ska inte bo med katt i längden.
Det är fyra pojkar och en flicka, och de är förvånansvärt hanterbara för att ha varit vilda. Nu är de ca 13 veckor: de är vaccinerade en gång +avmaskade, och de har varit rumsrena sen första dagen. Alla är svarta, med vit fläck under hakan.
Stora Pip är en snäll nallebjörn, ganska orädd. (BOKAD)
Lilla Pip är social men lite mer nervös.
Morris är en knäkatt, pigg på att upptäcka världen.
Sir Väs är en smidig klätterkatt, men lite skeptisk mot människor
Fläcken, enda flickan, är den som är skyggast, och definitivt behöver massor av pyssel för att bli riktigt tam
Jag tror att den som ska ta hand om dem behöver lite extra tid, kärlek och tålamod, och jag tror inte de ska till en familj med små barn. Men alla är mer eller mindre hanterbara: vi har pysslat med dem en hel del.
Har du möjlighet att ge någon eller några av de här missarna ett bra hem? Katterna finns i Märsta. Kontakta Monika:
mail: kittens@tla.se
Telefon: 08-771 28 82 (är vi inte hemma så lämna meddelande, så ringer vi upp)
Mer info och bilder finns på http://www.tla.se/kittens (uppdateras efterhand)


2010-09-18

Jag heter Maja och behöver hitta ett nytt hem då min matte inte har tid med mig längre. Jag är en manxkatt så jag har ingen svans. Jag är en kramgo katt som är avmaskad en gång. Jag är 1 år och är van vid andra katter. Jag är van att vara ute men trivs med att vara inne ibland. Så om du vill ge mig ett nytt hem så ring!
Mimmi, 070-215 37 01


2010-09-14

Det här Kurre som är drygt 1 år. En mycket snäll och vänlig katt som är väldigt kramgo och som gärna vill bli ompysslad. Kurre är ingen problemkatt men bor idag i en familj med barn och flera kattkompisar och nu behöver han/de ett nytt hem där det finns mycket kärlek och omtanke. Han är kastrerad, vaccinerad, ID-märkt och avmaskad. Han är van att kunna få vara ute men bor inne. Du som kan hjälpa Kurre med ett nytt hem kommer att få en underbar katt.
Marie, 070-215 37 01


2010-09-03

Sällskapliga kattungar behöver omgående ett nytt hem. Har två kattkillar som är födda 17 april och två helsvarta kattkillar som är födda 24 maj. Bilden är på katterna födda i april. Mycket sociala och naturligtvis busiga. Har lite vana av att vara ute. Järlåsa
sweeetie@live.se
Annelie Rauma, 076-2954420


2010-08-25

Jag har tre jättetrevliga kattungar som är runt tre månder. har även en äldre ungkatt på 5 månader. De måste omplaceras akut annars är vi tvungna att avliva dem! De är uppvuxna i hemmiljö. Vana med hundar, barn och är rumsrena.
sandra.rickard@live.se
Sandra Helin, 073-9348656 / 070-4572526


2010-07-26

Min fina katt Saxon, ca 8 år, behöver ett nytt hem per omgående, då jag ska flytta ihop med min fästman som är allergisk mot katter. Saxon är till hälften norsk skogskatt, till hälften bondkatt. Han är mycket kelig och tillgiven, men det tar ett tag att vinna hans förtroende. Han MÅSTE få gå ut mycket och jagar gärna, men ligger också gärna i sängen och spinner megahögt om man kliar honom på magen. En väldigt snäll katt. Kastrerad, avmaskad och vaccinerad. Tills helt nyligen bodde han med sin halvbror och de trivdes utmärkt tillsammans. Ring eller mejla. E-postadress: sofiasjostrom@spray.se
Sofia Sjöström, 0704-48 23 99


2010-07-26

Puffen heter jag och är en kattherre som tycker det är lite långsamt om dagarna. Skulle gärna vilja ha en kattjej att leka med. Färg och form är inte så viktigt, men du bör vara lugn och snäll och van vid människor. Matte ser helst att du är kastrerad och id-märkt. Du kommer vara innekatt, men ibland får vi åka på kollo på landet och springa ut och in som vi vill.
jennysagstrom@hotmail.com
Jenny Sagström


2010-06-27

Akut!!! Två fina killat behöver omgående nytt hem eller stödhem!
Ägaren vill avliva dem för att hon tröttnat. De är 5-6 år, kastrerade, vaccinerade, sociala, välanpassade och öronmärkta. Hör av dig så fort du kan! lisanordmark84@hotmail.com
Lisa Nordmark, 070-386 39 27


2010-05-23

På grund av förändrad boendesituation måste jag tyvärr göra mig av med min goa lilla kattjej Miso.
Hon är 2,5 år, lekfull och social men ändå självständig. Hon har varit en jättego kompis och det är inte utan tvekan som jag bestämt mig för att sälja henne.
Jag har haft henne sedan hon var liten och hon har mestadels varit en innekatt, med undantag för sommaren då hon har fått springa ute på landet. Om önskvärt så skickar jag självklart med hennes grejer (tvåvånings kattkoja, transportbur, kattlåda etc.).
anton.hedin@gmail.com
Anton Hedin, 070-4920259


2010-05-18

Mira 7 år är en lugn, intresserad och pratig katt. Vi har bott i hus fram till förra våren. Hon har vuxit upp med friheten att gå ut och in som hon själv vill och gillar att vara ute på egen hand men också i närheten när man leker, fikar eller jobbar med något i trädgården.
Numera bor vi i lägenhet, det är inte lika bra för Mira. Vi önskar henne ett fortsatt lika bra liv som hon hade med oss i huset. Därför vill vi hitta ett nytt hem till henne där hon har fri tillgång till utevistelse.
Mira är steriliserad, öronmärkt och vaccinerad. Klös- och sovkorg, matskålar, transportbur och täckt sandlåda följer med Mira när hon får ett nytt hem.
Med vänlig och intresserad hälsning /
Ninna Pihl Solursgränd 11 16265 Vällingby ninnapihl@gmail.com


2010-05-12

Simon 2 år behöver ett nytt hem pga ändrade familjeförhållanden. Simon är en supermysig katt som älskar att gosa i knät och är väldigt nyfiken på allt i sin omgivning. Har varit innekatt, men kan nog uppskatta att få vara utomhus. Han har haft en kattkompis tidigare, men kan nog tänka sig att vara ensamkatt och själv vara helt i centrum.
Angelica Åhlin, 076-1636238


2010-04-27

Vi måste tyvärr hitta ett nytt hem till vår älskade katt Mårran då hon inte går ihop med vår andra katt. Mårran är 5 år gammal, är kastrerad och öronmärkt. Mårran är en mycket gosig och tillgiven katt. Har varit innekatt hela livet vilket har fungerat utmärkt, har säkert inget emot att kunna vara ute dock. Vi har valt att omplacera Mårran då är mer social än vår andra katt. Hon skulle trivas bäst i ett lugnt hem utan andra katter. Hon fungerar bra med barn.
Linda Sundberg, 0737-568874


2010-01-23

Hej, har 2 kasterade hankatter, 2 år snart. De är jättegoa. Kan både vara ute och inne Har ett barnbarn som inte tål till dem och jag vill inte avliva dem. Det är akut! Deras namn är Chippen och Petter Hansson. Hoppas svar
Majbritt Skans, 018-4109154


2010-01-13

Två brorsor som är 5 år i sommar, utekatter med fint socialt sinne vana vid barn, vill ha ett nytt hem då vi skall flytta till lägenhet utan möjlighet till utetillvaro för dem, tyvärr. De är vaccinerade, öronmärkta och kastrerade. Hoppas på snabbt svar och endast seriösa sådana då de är en del av oss.
Marie Granhagen, 076-209 99 57


2010-01-11

Nisse söker ett nytt hem. Nisse är en hankatt på 2 år. Han älskar att vara ute i det fria och vill därför helst omplaceras till ett hus med mycket kärlek. Han är en envis liten katt som kommer och kelar när det passar honom och tycker väldigt mycket om att leka. Ni kan kontakta oss om att få träffa Nisse på min mejl eller mobil.
E-postadress: Snowflakee@live.se
Emma, 0704-89 46 66


2010-01-06

Jag har två katter på 5 år som behöver ett nytt hem. Det är en hona och en hane som heter Alba och Tyson. Alba är en nätt aprikosfärgad hona som älskar att vara ute och "jaga" och som älskar att gosa. Tyson är en gråmelerad halvperser som också tycker om att vara ute, speciellt när det är varmt. Han är lite rund och go och vill även han ligga och gosa. Jag skulle helst vilja att de kom till samma hem om möjligheten fanns för de leker, sover och äter med varandra varje dag.
E-postadress: naqia@live.se
Sofia


2010-01-05

Vi behöver hitta ett nytt hem till vår katt Skipper. Han är en chippad, kastrerad svart hankatt som blir tre år till våren. Anledningen till att vi behöver hjälp med honom är att han inte trivs hos oss. Vi bor i lägenhet i stan med Skipper, en honkatt och en hundvalp. Skipper har alltid varit en mycket aktiv innekatt som behöver att man leker mycket med honom. Vi har försökt att ha honom ute men han tycker inte om att vara ute där vi bor. Däremot när vi har med honom till vår stuga älskar han att kunna strosa runt huset och blir en mycket harmonisk katt. Vi har även provat att låta Skipper bo hos sin "farmor och farfar" på landet och detta älskar han! När han får bo i en stor villa och gå ute lite grann som han vill. När han är där är han lugn och glad, håller sig till lådan och är riktig gosig. Tyvärr får han inte stanna där så nu behöver vi hjälp! Vill du ge Skipper ett nytt hem? Hör av dig!
Anette, 0739-80 96 69


2010-01-05

Vi har 4 kattungar, 11 veckor gamla nu, som behöver komma till bra hem. Tre honor och en hane. Alla 4 är blanksvarta bondkatter, med liten vit fluga på halsen. Föräldrar lugna och tillgivna. Friska och sunda. Vana vid äldre katter. Äter allt. Går på låda. Bra kärleksfullt hem önskas, om de ska vara innekatter, gärna i par.
Ann-Therése, 070-553 84 70


2009-11-03

Jag söker nytt hem till tre kattungar, två helsvarta och en helgrå. Kattungarna är födda 17 juli 2009.
Carin Pettersson, 0767-14 98 14


2009-09-09

Våra två katter måste tyvärr flytta då dom inte längre får den uppmärksamhet de är vana vid. Vi känner att vi inte får tiden att räcka till för dem, vilket inte känns snällt mot katterna. Den ena är en hankatt på 4 år och heter Lincon. Han är mycket sällskaplig och gosig, han är dock lite harig av sig, men han tycker även om att busa. Den andra katten är en honkatt på 3 år. Hon är också sällskaplig och gosig men lite mer på hennes villkor. Båda katterna är kastrerade. De kan flytta var för sig, men Lincon behöver ha en kompis dit han flyttar. Snälla hjälp oss att ge våra katter ett bättre hem, vi får snart ett till barn här hemma och vi lär inte få mer tid då.
Camilla Fundin, 0736-13 49 12


2009-08-21

Hej. Har 2 kullar med kattungar, 8 och 10 veckor som söker nytt kärleksfullt hem när de är 12 v gamla. Avmaskade men ej vaccinerade än. Vill du se oss finns vi i Alunda. Bilder lägger jag in så fort som möjligt.
E-postadress pao.mc73@hotmail.com
paola monzio, 073-2037347


2009-08-18

Jag har tagit hand om en hemlös katt som strukit runt vårt hus i Marsta norr om Uppsala i över ett år nu. Han är kastrerad, id-märkt och vaccinerad sen en månad tillbaka, klappbar och till och med lyftbar vilket är ovanligt för en sån katt. Han är mycket social, älskar andra katter och människor. Han går på låda utan problem. Han är stor, 6,5 kg när jag var till veterinären med honom. Jag är överförtjust i honom men en av mina katter klarar inte av honom alls och mår jättedåligt av att han är hos oss. Just nu bor har i vårt garage men jag skulle vilja hitta ett riktigt hem åt honom, det förtjänar han.
Jannika Andersson Chronholm, 018-251950


2009-08-04

P.g.a. studier i annat län söks tillfälligt hem för mina två katter MAJA (5), LILLA GUBBEN(3), båda kastrerade och avmaskade. Kostnad för mat betalas av mig. Kontakta mig på telefon
Hans Nissen, 070-5248927


2009-07-25

Hejsan! Det är med sorg jag skriver detta. Jag har två Cornish rex katter som akut måste flytta hemifrån, då jag varken har råd att ha dem kvar eller den tid som de behöver.
Det är två katter, en hona och en hane. Båda är kastrerade och har stamtavla och alla papper de behöver. Honan är 9 år gammal och hanen är 7 år gammal.
De är helt underbara, världens charmtroll och älskar alla. Säljes endast ihop. 100 kr för båda! Detta är verkligen akut.
Vänligen ring eller maila mig.
E-postadress: pernilla.ahlskog@gmail.com
Pernilla Ahlskog, 076-792 83 00


2009-07-02

Hej! Jag heter Thule och behöver ett nytt hem då jag inte längre kommer överens med mina kattkompisar hemma. Vill gärna vara ensamkatt och önskar mig en matte som har massa tid och kärlek att dela med sig av, tycker om skog och natur och lugna hemmakvällar ;) för mer info mejla min matte så berättar hon allt! MvH Thule.
E-post elinor.toborn@gmail.com
Elinor


2009-04-21

Honkatten Vilja 2-3 år (upphittad hemlös katt) söker nytt hem. Hon är hur tam som helst, spinner och är trygg med nya människor och mycket kelig. Hon går "fot", småpratar och vill vara nära. Klokt avvaktande och med stor integritet i samvaro med andra katter.
Birgit, 0173-22149


2009-04-14

Två kastrerade, chipmärkta och vaccinerade hankatter söker nytt hem pga allergi. Jättekeliga små grabbar på 2 respektive 3 år. De har samma mamma och är bondkatter. Klösmöbel, kattlåda med tak, kattkorg, mat, sand och en stor transportbur medföljer.
Alexandra, 018-432 38 86


2009-04-12

Hej, mitt namn är Pysen. Jag är en svartsmoke katt som är 7 mån och har gula ögon. Jag är kastrerad, vacinerad och chippad av min matte. Jag söker hem på landet då jag inte klarar av att vara innekatt utan vill gå ut hela tiden. Låter det som om du kan ta hand om mig så ring min matte så skickar hon med mig 8 kg Royal Canin torrfoder och mina leksaker, mjau
Angelica, 070-4550695


2009-03-05

Jättegosig kattflicka, grå med vita inslag, söker ett nytt hem pga flytt. Hon är mycket trevlig och social, van vid andra katter. Uppvuxen på landet, rumsren. Vill du ge denna katt ett nytt hem - hör av dig!
E-postadress: v.carlsson@uppsala.com
Veronika Carlsson, 070-144 37 28


2009-01-06

Hej! Jag heter Chippen och jag söker ett nytt hem . Jag är född 18/8-08. Fullvaccinerad. Vid intresse och mer information ring (kvällstid) eller maila.
E-postadress: mikael-lundin@telia.com
Mia, 018-38 04 78


2008-12-22

Honkatten Miss på cirka 3½ år söker ett nytt hem. Hon är en väldigt speciell och bestämd dam som kommer när hon själv vill det. Hon är van med barn och mycket folk. Miss har möjlighet att vara utomhus men föredrar mestadels att vara inomhus. Hon går inte ihop med hundar och är inte heller speciellt förtjust i andra katter. Hon är relativt lugn men kan även bli riktigt busig.

UPPDATERAD 2009-03-10
Katten Miss söker fortfarande ett nytt hem. Vill du ge ge henne ett hem? Hör av dig!
Erika, 0704-64 83 51


2008-12-12

Vår sexåriga kastrerade hankatt, Venus, behöver ett nytt hem. Det är en UNDERBAR katt - han är mycket social och en riktig enmanskatt.
Carolee, 073-832 77 46


2008-09-11

Upphittad ung, vuxen honkatt på Kyrkvägen, Alunda i maj månad 2008. Gråspräcklig med vitt på bröstet, tassarna m.m. Är något långhårig i pälsen. Mycket snäll och kelig. Ej ID-märkt i örat. Trots lappar i området har inte någon ägare hört av sig. Katten har omhändertagits av en familj men söker efter ett nytt permanent hem. Vill du ge denna katt ett nytt permanent hem - kontakta Föreningen Samvetet på telefon 0762 - 36 54 78 eller via e-post till hittekatt@samvetet.com


2008-08-26

Nio kattungar söker permanenta hem. Kattungarna är födda i en ladugård men nu omhändertagna. De är nu cirka 14 veckor gamla. Är du intresserad av att ge några av dessa kattungar ett permanent hem - hör av dig!
E-postadress: liselotte_allard@hotmail.com
Lise-lotte


2008-08-26

Fem katter har vid olika tillfällen under året lämnats i kartonger utanför min bostad. Jag har tagit hand om dem, men nu är det helt enkelt för många. Kan du tänka dig att ge någon eller några av dem ett nytt hem? TRULTAN helsvart honkatt, cirka 1 år gammal. TRISSE och TRULLE, bröder som vill bo tillsammans, cirka 8 månader gamla. Trísse är helgrå och Trulle är helsvart. FINDUS och GOSAN, syskon som vill bo tillsammans, cirka 12-14 veckor gamla. Findus är en hane och Gosan en hona. Båda är helsvarta och har något långhårig päls.
Birgitta, 0763-21 69 42


2008-08-08

Cessan, född 2004-11-22, är en trevlig huskatt, hona, som behöver nytt hem pga sjukdom i familjen. Katten är en kastrerad innekatt, öronmärkt, mycket kelig och trevlig. Hennes karaktär påminner lite om abessinier-katt. Du är välkommen att höra av dig om du är intresserad.

UPPDATERAD 2008-12-01
Honkatten Cessan söker fortfarande efter ett nytt hem.
E-postadress: duxe_wa@hotmail.com
Thomas Andersson, 070-483 82 97


2008-05-13

Jag söker ett hem till Måns 4 år, då hans matte är sjuk och inte kan ta hand om honom. Måns är en jättetrevlig katt som behöver någon som leker med honom och har tid för honom. Finns nu i Uppsala. Om du känner att du kan tänka dig att ta hand om Måns så hör gärna av dig till mig så bestämmer vi något. E-postadress: lejontarja@hotmail.com
Tarja, 018-10 60 15


2007-09-18

Uppdaterad 2008-07-21
På grund av flytt från landet till Uppsala behöver våra tre katter nytt/nya hem. Katterna trivs bra tillsammans men behöver inte komma till samma hem. Vi vill gärna att de får fortsätta att bo på landet eftersom de älskar att vara ute. Zamira, röd honkatt och Amigo, svartvit hankatt - båda fyra år har fått nytt permanent hem.

Vilma 2-årig bruntabby söker fortfarande ett nytt permanent hem. Vilma tillbringar mycket tid utomhus. När hon kommer in slänger hon sig ner på golvet för att bli ompysslad, vill ibland ligga i famnen och bli kliad på huvudet. Har mycket energi. Vilma äter bara torrfoder. Finns i Fiby, Vänge.
E-postadress: susanne-johansson@telia.com
Susanne Johansson, 070-720 74 19