Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp ossFöregående | 1 | 2 | 3 | 4 |

Cindy
Faddrar:
   Mjau Eva Wiberg
Mjau Johan Arthursson
Född 2009-06-12

OM CINDY

Cindy är en sköldpaddstigrerad honkatt som är mycket social och hundvan men gillar inte andra katter. Hon är en lite bestämd dam, som vet hur hon vill ha det. Hon tycker mycket om att ligga i knäet och bli klappad och kan då vara jättegosig. Hon vill bo hos någon som är hemma väldigt mycket då hon tycker att det är jättetråkig att vara ensam hemma.
Cindy har lite problem med urinvägar/njurar och behöver äta njurfoder

BAKGRUND

Cindy är en omplacering. Hon var utadopterad ett tag men kom tillbaka till föreningen då det inte riktigt fungerade för ägaren med henne

Murca
Faddrar:
   Mjau Inger Broberg
Mjau Kenneth Nilsson
   Mjau Gunilla Åhlén
Mjau Ninni Andersen
   Mjau Karin Bennemo
Mjau Per & Pia Ermanbrinks
Född 2011-01-01

OM MURCA

Murca är en honkatt som är lite osäker på människor hon inte känner och kan fräsa lite för säkerhets skull. När hon väl lärt känna dig tycker hon att det där med klappar och gos är riktigt mysigt så länge det är på hennes villkor. Däremot har hon inte förstått meningen med att vara knäkatt, soffan är ju så skön att ligga i. Murca älskar att leka med fjädervippor, laserpekare och andra kattleksaker. Hon vill flytta tillsammans med bästa kompisen Qvam och vara innekatt.

BAKGRUND
Murca är från början en hittekatt. När hon kom in i föreningen var hon dräktig och födde sina ungar. Hon har sedan varit utadopterad i några år men kom tillbaka till föreningen igen.

Qvam
Faddrar:
   Mjau Annika Lundwall
Mjau Ellenor Nilsson
   Mjau Marianne Tyvander
Mjau Jan-Åke Karlsson
   Mjau Katten Isa
Mjau Celina Jakobsson
Född 2008-01-01

OM QVAM

Qvam är en herre i sina bästa år. Han är social mot både människor och katter och ställer alltid upp på en gosstund. Trots sin ålder leker han gärna med fjädervippor eller andra kattleksaker. Qvam vill flytta tillsammans med bästa kompisen Murca och vara innekatt.

BAKGRUND
Qvam är hittekatt från början. Han har sedan varit utadopterad i några år men kom tillbaka till föreningen igen.

Emrys

Tingad


Fadder:
   Mjau Eva Olsson
Född 2018-02-18

OM EMRYS

Emrys är en kelig herre som älskar att bli klappad. Han blir helt till sig när han inser att det är just han som är målet för en människas intresse. Emrys fungerar bra med andra katter och har inga problem med barn. En kompis att leka med och ha sällskap av står på önskelistan. Helst vill han vara utekatt men det kan fungera om han får möjlighet att gå ut på inhängnad uteplats/balkong. Eftersom han har lite problem med magen behöver han äta dietfoder för foderallergi. Emrys behöver daglig hjälp med pälsvård.

BAKGUND

Emrys är en omplacering

Trubbel

Tingad


Faddrar:
   Mjau Tom Ekman
Mjau Hanna Källström
   Mjau Hannes Lundin
Mjau Johan Arthursson
Född 2017-06-01

OM TRUBBEL

Trubbel är, trots namnet, inget trubbel alls. Han är en trygg kille som är nyfiken på allt men håller sig inom ramarna. Han trivs med människor och tycker att det är kul att leka med det mesta som kan lekas med. Trubbel vill ha en lekfull kompis. Han kan vara innekatt, men även utekatt i trygg miljö när han väl bott in sig.

BAKGRUND

Trubbel har gått omkring i Salabacke

Föregående | 1 | 2 | 3 | 4 |Annonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694