Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp ossFöregående | 1 | 2 | 3 | 4 | Nästa

Maritza
Faddrar:
   Mjau Marianne Tyvander
Mjau Rex & Bixa
   Mjau Maud Trolle
Mjau Eva Tallborg
   Mjau Eva Fredlund
Mjau Hans-Erik Söderlund & Ella Söderlund Johansson
   Mjau Laila Andersson
Född 2016-07-05

OM MARITZA

Maritza är en trevlig honkatt som är väldigt fäst vid sin syster Katitzi. Hon busar, gosar och myser gärna beroende på vilket hon för tillfället är mest sugen på. Maritza är van att vara utekatt och vill fortsätta vara det. Hon vill flytta tillsammans med syrran Katitzi.

BAKGRUND

Maritza och Katitzi är omplaceringar.

Vallmo
Faddrar:
   Mjau Katarina Andreasen
Mjau Ann-Britt Vikström
   Mjau Josefin Emanuelsson
Född 2018-01-01

OM VALLMO

Vallmo är en vacker, svart honkatt. Hennes ögon är förtrollande. När hon tittar på en smälter hjärtat och det är svårt att förstå hur en så fin tjej kan ha bott på en soptipp. Hon är fortfarande lite försiktig men får hon bara kärlek och tålamod kommer hon bli den fina, vackra, härliga Vallmo vi ser i henne. Vallmo vill vara innekatt och ha minst en kattkompis.

BAKGRUND

Vallmo är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral

Tigertass
Faddrar:
   Mjau Karl Söderström
Mjau Maria Siewertz
   Mjau Jenny Jarnhamn
Född 2017-01-01

OM TIGERTASS

Tigertass är en försiktig honkatt som är upphittad på en soptipp. Andra katter är hennes trygghet och vi tvåbeningar är ännu någonting hon inte riktigt förstått sig på. Med tiden kommer hon dock bli mer och mer trygg och om man ger henne en chans är det med största sannolikhet en riktigt fin och go´ tjej man får. Tigertass vill vara innekatt och ha minst en kattkompis.

BAKGRUND

Tigertass är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral

Salix
Faddrar:
   Mjau Gunilla Lund
Mjau Susanne Olsson
   Mjau Britt-Marie Vendin
Född 2018-01-01

OM SALIX

Salix är en honkatt som vet vad hon tycker och vad hon vill. Försöker man sig på något som hon inte gillar så säger hon ifrån och det på skarpen. Därmed passar hon inte i en barnfamilj. Eftersom hon bott på en soptipp är hon inte van med människokontakt ännu utan behöver någon som är van med försiktiga katter och som kan hjälpa henne att bli en trygg huskatt. Salix vill vara innekatt och ha minst en kattkompis.

BAKGRUND

Salix är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral

Krumelur
Vill du bli fadder till Krumelur?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2016-01-01

OM KRUMELUR

Krumelur är en försiktig dam som inte riktigt har förstått vad vi människor har för nytta, förutom att vi kommer med mat. Tid och kärlek är vad hon behöver. Krumelur vill vara innekatt och ha en kompis i nya hemmet.

BAKGRUND

Krumelur är upphittad tillsammans med 5 andra katter i Rasbokil där de matats av en kvinna under ett bra tag.

Krusidull
Vill du bli fadder till Krusidull?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2017-01-01

OM KRUSIDULL

Krusidull är en enögd honkatt som ännu inte riktigt litar på att vi människor vill henne väl. Hon behöver komma till ett hem där man är van med försiktiga katter. Ögonskadan är antingen medfödd eller en gammal skada. Krusidull vill vara innekatt och ha en kattkompis i nya hemmet.

BAKGRUND

Krusidull är upphittas tillsammans med dottern Lurifax och 4 andra katter i Rasbokil där de matats av en kvinna under ett bra tag.

Tibast
Faddrar:
   Mjau Rolf och Anja Gustavsson
Mjau Eva Viberg
   Mjau Susanne Winberg
Född 2017-01-01

OM TIBAST

Tibast är en stadig kille som ännu är av det försiktigare slaget. Han har bott på en soptipp tillsammans med flera andra katter men kontakten med människor har uteblivit av naturliga skäl. Han syns nu mer och mer framme i rummet på katthemmet och blir tryggare och tryggare. Med rätt hem och kärlek så kommer han också förstå att vi människor inte är så dumma att ha. Tibast vill vara innekatt och ha minst en kattkompis.

BAKGRUND

Tibast är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral

Majviva
Faddrar:
   Mjau Lillemor Edin
Mjau Ann-Britt Vikström
Född 2018-01-01

OM MAJVIVA

Majviva är en liten och försiktig sköldpaddsfärgad honkatt som levt på en soptipp. Hon älskar att ligga högt uppe i klösträdet och titta ut genom fönstret. Däremot har hon ännu inte börjat lita helt på oss människor så hon behöver komma till ett kärleksfullt hem där hon får chansen att bli trygg. Majviva vill vara innekatt och ha minst en kattkompis.

BAKGRUND

Majviva är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral.

Lurifax
Fadder:
   Mjau Katten Isa
Född 2018-07-01

OM LURIFAX

Lurifax är en ung, liten honkatt med en trolig medfödd skada som gör att hon är lite vinglig och kan ramla omkull lite då och då men är hur pigg och glad som helst. Hon är ännu försiktig i sin kontakt med människor eftersom hon är född ute av en hemlös mamma och inte blivit hanterad av oss tvåbeningar förut. Lurifax måste vara innekatt och behöver en trygg kompis.

BAKGRUND

Lurifax är upphittas tillsammans med mamma Krusidull och 4 andra katter i Rasbokil där de matats av en kvinna under ett bra tag.

Sotiss
Vill du bli fadder till Sotiss?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2018-05-02

OM SOTISS

Sotiss är en liten, nyfiken, energisk honkatt som gärna gosar och myser. Eftersom hon är så nyfiken vill hon vara med där saker händer. Att sitta ensam är inget för henne. Sotiss kan vara både ute- och innekatt. Det spelar inte någon större roll bara hon får aktiveras och mysa.

BAKGRUND

Sotiss är en omplacering. Hon var utadopterad tillsammans med Zimba men kom tillbaka då de två inte trivdes med varandra.

Föregående | 1 | 2 | 3 | 4 | NästaAnnonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694