Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp oss| 1 | 2 | 3 | 4 | Nästa

Jasper
Vill du bli fadder till Jasper?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2016-06-01

OM JASPER

Vackre Jasper är en go kille som är nyfiken på det mesta. Han är social och gillar att bli klappad. Gör du helt rätt får du en kompis för livet. Jasper vill vara innekatt och ha en kompis, som inte är för påstridig, att leka med.

BAKGRUND

Jasper har gått omkring i Gottsunda. Han var utadopterad ett kort tag men kom tillbaka då det inte fungerade med hemmets andra katt.

Siria
Faddrar:
   Mjau Kristina Frändén
Mjau Hannes Lundin
   Mjau Eva Wiberg
Mjau Johan Arthursson
   Mjau Skrållan
Född 2015-05-28

OM SIRIA

Siria är en klok och härlig tjej. Hon kelar gärna, men bara när hon själv vill. Det där med små barn är inget för henne utan hon vill att det ska vara lugnt omkring henne och att människorna ska förstå att det är hon som väljer när hon vill bli klappad. Siria vill vara utekatt då hon varit det i hela sitt liv.

BAKGRUND

Siria är en omplacering

Manti
Faddrar:
   Mjau Desiree Holm
Mjau Catarina Thun
   Mjau Skrållan
Född 2018-01-01

OM MANTI

Manti är en kelig honkatt som är otroligt nyfiken. Hon utforskar gärna omgivningen men kommer också och vill få lite klappar och lek. Hon behöver en kompis att leka med. Manti behöver stort utrymme så stor lägenhet/radhus/villa. Manti kan behöver nog vara innekatt men vill gärna gå ut i sele.

BAKGRUND

Manti är upphittad i centrala Uppsala

Devil
Faddrar:
   Mjau Pontus Lindquist
Mjau Emelie Vennberg
   Mjau Eva Sandhammar
Född 2017-07-01

OM DEVIL

Devil är en tuff tjej som vet precis vad hon vill. Hon kan ligga bredvid i soffan och tillåta att bli klappad men hon kan lika gärna säga ifrån om det kommer en hand i närheten av henne. Hon behöver en kattvan ägare och ska inte bo med barn, tonåringar är okej. Devil vill vara innekatt och ha en kompis.

BAKGRUND

Devil är en omplacering

Arvid
Faddrar:
   Mjau Ann-Marie och Karl Löfgren
Mjau MAHA JETENGINES AB/ TONY HARTMAN
   Mjau Dan Pettersson
Mjau Jorijntje Henderiks
Född 2017-09-15

OM ARVID

Arvid är en kelig hankatt som gärna gosar hela dagarna. Han vill flytta tillsammans med Tyra. De har varit utekatter i hela sina liv och måste få fortsätta med det.

BAKGRUND

Arvid är en omplacering tillsammans med Tyra, Ebbe och Ragnar.

Tyra
Faddrar:
   Mjau Jorijntje Henderiks
Mjau Dan Pettersson
   Mjau Viola Lundbäck
Född 2017-09-15

OM TYRA

Tyra är en kelig honkatt som kan ta ett litet kärleksbett om hon inte får tillräckligt med gos. Hon vill flytta tillsammans med Arvid. De har varit utekatter i hela sina liv och måste få fortsätta med det.

BAKGRUND

Tyra är en omplacering tillsammans med Arvid, Ebbe och Ragnar.

Allis
Faddrar:
   Mjau Eva Passander
Mjau Katarina Ottosson
Född 2014-01-01

OM ALLIS

Allis är en söt semilånghårig honkatt. Hon är enormt kelig och kan knappt få nog av gos och klappar. Sällskap är något som står högt på önskelistan. Hon behöver hjälp med pälsvård eftersom hon lätt får tovor. Allis vill vara utekatt i trygg miljö då hon har visat att hon inte trivs som innekatt.

BAKGRUND

Allis har gått omkring i Tobo och blivit matad på en altan.

Blixten
Faddrar:
   Mjau Kenneth Nilsson
Mjau Inga Stråle
   Mjau LEIF SVAN & EVA NORDGREN
Född 2011-06-09

OM BLIXTEN

Blixten är en social hankatt så länge han får välja när han ska vara social. Försöker man tvinga sig på honom med klappar och gos säger han ifrån och det ordentligt. Samma sak om man gosar med honom och han tycker att det räcker. Då kan det komma ett nafs som är mer eller mindre hårt. Han passar inte i en barnfamilj så den/de som ska adoptera Blixten kan inte skaffa barn så länge han bor kvar. Att åka bil är närmast ett trauma för honom så han behöver komma till ett hem där han får vara hemma om människorna åker bort. Blixten är van att vara utekatt och vill fortsätta kunna vara det.

BAKGRUND

Blixten är en omplacering pga att han var för oberäknelig mot familjens barn

Tuff
Faddrar:
   Mjau Nike & Christel Törnros och Lowe Ytterman
Mjau Birgitta Lång
   Mjau Tom Morrisson
Mjau Iréne Andersson
   Mjau Kenneth Nilsson
Född 2014-01-01

OM TUFF

Tuff är en kille som verkligen har rätt till sitt namn. Han har haft ett tufft liv i flera år som hemlös. När han kom till oss var han smutsig och hade en infekterad talgkörtel på ovansidan av svansen men efter behandling mår han nu bra. Han är en lite försiktig katt ännu och fräser lite när man kommer nära honom men mer än så är det inte. Han visar dock framsteg varje dag och med tid och kärlek tror vi att han kommer bli en riktigt mysig kille. Tuff vill vara innekatt och ha en trygg kompis.

BAKGRUND

Tuff har gått omkring i Enköpingstrakten i flera år.

Katitzi
Faddrar:
   Mjau Rex & Bixa
Mjau Görel Eriksson
   Mjau Daniel och Carolina Edwartz
Mjau Eva Fredlund
   Mjau Laila Andersson
Mjau Maud Trolle
Född 2016-07-05

OM KATITZI

Katitzi är, liksom systern Maritza, en trevlig honkatt som busar, gosar och myser beroende på vilket hon för tillfället är mest sugen på. Katitzi är van att vara utekatt och vill fortsätta vara det. Hon vill flytta tillsammans med syrran Maritza då de är väldigt fästa vid varandra.

BAKGRUND

Katitzi och Maritza är omplaceringar.

| 1 | 2 | 3 | 4 | NästaAnnonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694