Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp oss


Observera att Uppsala katthem inte adopterar ut kattungar som ensamkatter. Ensamma kattungar får inte den stimulans och utlopp för sin energi som de så väl behöver, de kan utveckla oönskade beteenden som felkissningar samt att de klöser på väggar och möbler. Vi värnar om våra katter, och vill därför att de skall få de bästa av möjligheter att utvecklas till de fantastiska katter de är tillsammans med en likasinnad kompis.


| 1 |

Maestro
Faddrar:
   Mjau Kerstin Hoving
Mjau Jenny Jarnhamn
   Mjau Rebecka Wennberg
Mjau Gunilla Åhlén
Född 2017-07-06

OM MAESTRO

Maestro är en grå och vit hankatt. Precis som sina syskon så är han orädd, lekfull, framåt och busig, men kanske verkar han lite mer "eftertänksam" än syskonen. Maestro är van vid jourhemmets hund och vid familjens övriga katter. Han har umgåtts med barn vid några tillfällen och det har fungerat bra. Han har varit ute i kattrastgården flera gånger och har så småningom börjat komma underfund med hur kattluckan fungerar.

BAKGRUND

Maestro är upphittad tillsammans med mamma Ofelia och fyra syskon (Silla, Ditta, Cherie och Saxon).

Ditta
Faddrar:
   Mjau Familjen Sandell
Mjau Marianne Tyvander
   Mjau Totti & Vida
Mjau Kenneth Nilsson
   Mjau Eva Fredlund
Född 2017-07-06

OM DITTA

Ditta är en svart och vit honkatt.Hon är den i kullen som är mest envis och som inte ger sig. Ett riktigt energiknippe. Hon är social, lekfull och nyfiken! Ditta är van vid jourhemmets hund och vid familjens övriga katter. Hon har umgåtts med barn vid några tillfällen och det har fungerat bra. Hon har varit ute i kattrastgården vid flera tillfällen och lekt med höstlöv och annat spännande.

BAKGRUND

Ditta är upphittad tillsammans med mamma Ofelia och fyra syskon (Silla, Cherie, Maestro och Saxon).

Bill
Faddrar:
   Mjau Totti & Vida
Mjau Susanna Eriksson
   Mjau Meg Egeland
Mjau Lena Sahlström
   Mjau Ulf Andersson
Född 2017-08-02

OM BILL

Bill är en svart-vit hankatt. Han är otroligt lik sin bror Bull, både i sitt sätt och i sitt utseende! De är två lekfulla busungar som spinner högt vid minsta lilla gos. De gillar att sova nära intill i sängen om nätterna. De tycker också om att slicka, nafsa och tassa i håret på en. Tvättar ofta både sina syskon och oss två-benta.

Bill bor just nu på katthemmet.

BAKGRUND

Bill och hans syskon (Bull, Bagheera, Baloo och Blunder) föddes två dagar efter att mamma Fia hade fångats in. Hon hade bosatt sig på en altan i södra Uppsala och varit där över en längre tid.

Bull
Faddrar:
   Mjau Jan Hellberg
Mjau Katten Isa
   Mjau Marianne Tyvander
Mjau Karin Bennemo
Född 2017-08-02

OM BULL

Bull är en svart-vit hankatt. Han är otroligt lik sin bror Bill, både i sitt sätt och i sitt utseende! De är två lekfulla busungar som spinner högt vid minsta lilla gos. De gillar att sova nära intill i sängen om nätterna. De tycker också om att slicka, nafsa och tassa i håret på en. Tvättar ofta både sina syskon och oss två-benta.

Bull bor just nu på katthemmet.

BAKGRUND

Bull och hans syskon (Bill, Bagheera, Baloo och Blunder) föddes två dagar efter att mamma Fia hade fångats in. Hon hade bosatt sig på en altan i södra Uppsala och varit där över en längre tid.

Triss
Faddrar:
   Mjau Annika Lundwall
Mjau Celina Englöf
   Mjau Inga-Lill Agneros
Mjau Christina Lundborg
Född 2017-09-01

OM TRISS

Triss är en röd hankatt med vitt. Han är busig och lekfull och jagar gärna omkring tillsammans med Tio. Båda kattungarna går att ha i famnen och spinner när man klappar dem, men de är ännu inte helt trygga med oss två-benta och kommer därför att behöva mycket lek och närhet och gos i sitt blivande hem. Triss vill gärna få fortsätta bo tillsammans med sin bror Tio.

Triss bor just nu på katthemmet.

BAKGRUND

Triss är upphittad i Uppsala tillsammans med mamma Gräddnos och syskonet Tio.

Tio
Faddrar:
   Mjau Marianne Tyvander
Mjau Rex & Bixa
   Mjau Lagge & Eva
Mjau Inger Ahlund
   Mjau Birgitta Carlsson
Född 2017-09-01

OM TIO

Tio är en röd hankatt med vitt. Han är busig och lekfull och jagar gärna omkring tillsammans med sin bror Triss. Båda kattungarna går att ha i famnen och spinner när man klappar dem, men de är ännu inte helt trygga med oss två-benta och kommer därför att behöva mycket lek, närhet och gos i sitt blivande hem. Tio vill gärna få fortsätta bo tillsammans med sin bror Triss.

Tio bor just nu på katthemmet.

BAKGRUND

Tio är upphittad i Uppsala tillsammans med mamma Gräddnos och brorsan Triss.

| 1 |Annonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694