Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp oss| 1 | 2 | 3 | Nästa

Svea
Faddrar:
   Mjau Celina Jakobsson
Mjau Susanne Winberg
   Mjau Linnéa Olsson
Mjau Susanne Karlsson
   Mjau Jan-Åke Karlsson
Född 2010-05-23

OM SVEA

Svea är en honkatt. Hon kom till katthemmet tillsammans med sin dotter Tea och dottersonen Pelle. De tre katterna är väldigt tajta med varandra och sover ihop och tvättar varandra. Svea kommer gärna fram och vill bli klappad och spinner och gillar att umgås. Hon ligger antingen och myser ihop med Pelle eller så ligger alla tre katterna och sover tillsammans. Svea, Tea och Pelle har varit vana vid att vara både ute och inne i sitt tidigare hem.

Vi söker i första hand ett gemensamt för-alltid-hem till dessa tre katter.

BAKGRUND

Svea kommer från ett dödsbo tillsammans med sin dotter Tea och dottersonen Pelle.

Pelle
Faddrar:
   Mjau Familjen Eriksson
Mjau Cecilia Frändén
   Mjau Mizzie & Totte
Mjau Josefin Wallén
   Mjau Eva Wass
Född 2015-07-24

OM PELLE

Pelle är en hankatt. Han kom till katthemmet tillsammans med sin mamma Tea och mormor Svea. De tre katterna är mycket fästa vid varandra. De sover ihop och tvättar varandra. Pelle är än så länge lite mer försiktig än sin mamma och mormor i förhållande till oss två-benta. Han håller sig lite mer i bakgrunden, men är nyfiken och gör framsteg. Han tycker det är mysigt när man klappar honom. Pelle har en alldeles ljuvligt mjuk päls. I sitt tidigare hem var katterna vana vid att vara både ute och inne. Pelle var mycket ute och umgicks i stort sett bara med sin husse.

Vi söker i första hand ett gemensamt för-alltid-hem till dessa tre katter.

BAKGRUND

Pelle kom till oss från ett dödsbo tillsammans med sin mamma Tea och mormor Svea.

Tea
Faddrar:
   Mjau Johan Arthursson
Mjau Jessica Olofsson
   Mjau Eva Wass
Mjau Maha Jetengines AB / Tony Hartman
   Mjau Cornelia Lundell
Född 2014-09-12

OM TEA

Tea är en honkatt. Hon kom till katthemmet tillsammans med sin mamma Svea och sonen Pelle. De tre katterna är väldigt fästa vid varandra och sover ihop och tvättar varandra. Tea kan dock även sova för sig själv. Tea är den som är mest framåt. Hon kommer gärna fram och spinner och vill bli klappad. Katterna hade möjlighet att gå ut i sitt tidigare hem.

Vi söker i första hand ett gemensamt för-alltid-hem till dessa tre katter.

BAKGRUND

Tea kom till oss från ett dödsbo tillsammans med sin mamma Svea och sonen Pelle.

Rauta-Snoddas
Faddrar:
   Mjau Hittekatten Lennart
Mjau Marianne Tyvander
   Mjau Mathilda Strand
Mjau Inger Ahlund
   Mjau Christina Allard
Mjau Lars Tegelberg & Margareta Karlström
Född 2016-05-01

OM RAUTA-SNODDAS

Rauta-Snoddas är en hankatt. Han är social, energisk och väldigt kelig. Vill gärna sitta i famnen och vara riktigt nära intill. Kan ibland dela ut små s k "kärleksbett". Rauta-Snoddas behöver mycket aktivitet och stimulans och vill kunna få gå ut under trygga former i sitt blivande hem.

BAKGRUND

Rauta-Snoddas kom till oss för omplacering då han inte verkade trivas med den andra katten som han bodde med där hemma. På katthemmet har han trivts bra tillsammans med bl a Milton (som redan har fått ett eget för-alltid-hem).

Skuggan
Faddrar:
   Mjau Christina Lundin
Mjau Eva Fredlund+?Katten Isa
   Mjau Kristina Frändèn
Född 2014-06-01

OM SKUGGAN

Skuggan är en grå hankatt. Han var rädd när han kom till oss men har gjort stora framsteg. Han sitter nu vid dörren och väntar på att få mat, och visar sig allt mer i rummet. Skuggan söker ett lugnt för-alltid-hem hos någon som har tid, tålamod och tidigare kattvana. Vi tror att Skuggan skulle uppskatta en lugn och trygg kattkompis i sitt blivande hem.

BAKGRUND

Skuggan är upphittad i Alunda.

Gräddnos

Ej adoptionsklar


Faddrar:
   Mjau Ann-Britt Vikström
Mjau Susanne Lindén
   Mjau Linnea Fröberg
Mjau Christian Plogfors
Född 2015-01-01

OM GRÄDDNOS

Gräddnos är en sköldpaddsfärgad honkatt. Hon är lugn, snäll och gosig, och lätt att ha att göra med. Hon tycker mycket om att bli klappad och spinner då och rullar sig. Gräddnos verkar tycka om att befinna sig "en bit upp" t ex på hyllor och klösmöbler.

BAKGRUND

Gräddnos är upphittad i Uppsala.

Stickis
Faddrar:
   Mjau Christina Lundin
Mjau Frida Karlsson
   Mjau Henrik Sundberg
Mjau Skrållan
Född 2014-10-01

OM STICKIS

Stickis är en svart honkatt med vita stickelhår. Hon är social, gosig och trevlig och vill gärna vara med. Gillar att ligga i en stol eller på ett bord och "bara kolla läget". Men hon kan också ha lite humör och säga ifrån om hon inte vill.

BAKGRUND

Stickis kom till oss efter att hon hade bosatt sig på en altan och inte ville gå därifrån.

Minus
Faddrar:
   Mjau Evelina Skagerlind
Mjau Susanne Olsson
   Mjau Ragnhild Larner
Mjau Catarina Thun
Född 2017-01-01

OM MINUS

Minus är en liten vacker svart honkatt. Hon är fortfarande blyg, men har gjort stora framsteg sedan hon kom till oss. Minus är mycket kattsocial, nyfiken och verkar sugen på att leka med oss två-benta, men än så länge leker hon mest med sina kattkompisar. Minus söker ett kattvant hem där hon kan få den tid hon behöver för att "landa" och bli trygg. Minus vill gärna ha en eller flera kattkompisar i sitt blivande hem, som hon kan lära av och ta efter.

BAKGRUND

Minus kommer från ett hem som hade för många katter.

Patricia
Faddrar:
   Mjau Marie Öhman & Mikael Öhgren
Mjau Gunilla Åhlén
   Mjau Till minne av Svea
Mjau Eva Fredlund
   Mjau Eva Viberg
Född 2016-02-01

OM PATRICIA

Patricia är en grå-vit honkatt. Hon är än så länge försiktig men låter sig klappas t ex när hon äter. Hon söker ett lugnt och kattvant för-alltid-hem, utan små barn, där man med tid, tålamod och träning kan hjälpa henne att bli en trygg katt igen. På katthemmet bor hon tillsammans med Saga som hon är väldigt fäst vid.

BAKGRUND

Patricia hittades i Älglösa.

Saga
Faddrar:
   Mjau Lagge & Eva
Mjau Eva Sandhammar
   Mjau Johan Arthursson
Mjau Ing-Mari Dohlk
   Mjau Jorijntje Henderiks
Född 2015-05-01

OM SAGA

Saga är en bruntigré och vit honkatt. Hon är en självständig och försiktig tjej, som samtidigt är påhittig och nyfiken. Hon gillar att ha sällskap och följer dig nyfiket med blicken när du är i närheten. Hon älskar att bli kliad försiktigt i nacken. Då spinner hon högt. Saga har gjort stora framsteg sedan hon togs in i föreningen och njuter allt mer av att umgås med oss tvåbenta. På katthemmet bor hon tillsammans med Patricia och de båda tjejerna har blivit väldigt fästa vid varandra.

BAKGRUND
Saga är upphittad på en ödegård där flera katter hade sökt skydd. Hon fick bo i ett jourhem i närheten, men petade upp hakarna på ett fönster och smet ut igen. På så sätt kom hon att tillbringa ytterligare en tid ute. När hon återigen fångades in hade hon blivit mamma till Svante (som nu har fått ett eget för-alltid-hem tillsammans med Frankie Boy). Saga är en vacker liten överlevare.

| 1 | 2 | 3 | NästaAnnonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694