Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp oss| 1 |

Blixten
Faddrar:
   Mjau Kenneth Nilsson
Mjau Inga Stråle
   Mjau LEIF SVAN & EVA NORDGREN
Mjau MIZZIE & TOTTE
Född 2011-06-09

OM BLIXTEN

Blixten är en social och gosig hankatt som gärna vill ligga i knät när man sitter i soffan och givetvis sover han i sängen på nätterna. Han gosar gärna på sina villkor men säger ifrån, mer eller mindre hårdhänt, när han tycker att det räcker. Därför passar han inte i en barnfamilj. Att åka bil är inget han gillar så det är bra om han slipper det i den mån det går. Han fungerar alldeles utmärkt tillsammans med andra katter. Blixten är van att vara utekatt och vill fortsätta kunna vara det.

Är du intresserad av att adoptera Blixten? Skicka mail till adoption@samvetet.com och berätta om dig själv, hur ditt liv ser ut och hur du bor. Skriv även din adress så att vi kan se om det är rätt miljö för Blixten.

BAKGRUND

Blixten är en omplacering pga att han var för oberäknelig mot familjens barn

Tuff
Faddrar:
   Mjau Nike & Christel Törnros och Lowe Ytterman
Mjau Birgitta Lång
   Mjau Tom Morrisson
Mjau Iréne Andersson
   Mjau Kenneth Nilsson
Mjau Lars Håkansson
Född 2014-01-01

OM TUFF

Tuff är en kille som verkligen har rätt till sitt namn. Han har haft ett tufft liv i flera år som hemlös. När han kom till oss var han smutsig och hade en infekterad talgkörtel på ovansidan av svansen men efter behandling mår han nu bra. Han är en lite försiktig katt ännu och fräser lite när man kommer nära honom men mer än så är det inte. Han visar dock framsteg varje dag och med tid och kärlek tror vi att han kommer bli en riktigt mysig kille. Tuff vill vara innekatt och ha en trygg kompis.

BAKGRUND

Tuff har gått omkring i Enköpingstrakten i flera år.

Krumelur
Faddrar:
   Mjau Marie Jansson
Mjau Görel Eriksson
   Mjau Tine Karlsson
Mjau Dan Pettersson
Född 2016-01-01

OM KRUMELUR

Krumelur är en försiktig dam som inte riktigt har förstått vad vi människor har för nytta, förutom att vi kommer med mat. Tid och kärlek är vad hon behöver. Krumelur vill vara innekatt och ha en kompis i nya hemmet.

BAKGRUND

Krumelur är upphittad tillsammans med 5 andra katter i Rasbokil där de matats av en kvinna under ett bra tag.

Krusidull
Faddrar:
   Mjau Anita Ekman Lundell
Mjau Angelica Klang
   Mjau Camilla Ling
Mjau Lars Tegelberg & Margareta Karlström
   Mjau Rebecka Wennberg
Född 2017-01-01

OM KRUSIDULL

Krusidull är en enögd honkatt som ännu inte riktigt litar på att vi människor vill henne väl. Hon behöver komma till ett hem där man är van med försiktiga katter. Ögonskadan är antingen medfödd eller en gammal skada. Krusidull vill vara innekatt och ha en kattkompis i nya hemmet.

BAKGRUND

Krusidull är upphittas tillsammans med dottern Lurifax och 4 andra katter i Rasbokil där de matats av en kvinna under ett bra tag.

Hoppe
Faddrar:
   Mjau Celina Jakobsson
Mjau Angela Lundström
   Mjau Mathias Olsen Norgren
Mjau Marianne Tyvander
Född 2015-11-20

OM HOPPE

Hoppe är en ståtlig, social och tillgiven hankatt med mycket energi. Han måste få vara ute i trygg miljö annars börjar han klättra på väggarna och visar sitt missnöje på alla sätt. Som utekatt blir han lugnare och trivs med livet. De stunder han är inne ligger han gärna i soffan eller sängen och vill ha en riktig mysstund. Går människan iväg följer han efter och söker närhet.
Hoppes ögon rinner lite så man måste torka dem ibland. Detta har med hans anatomi att göra och är inget farligt.
Hoppe måste vara utekatt och behöver en riktigt stor kattlåda för de gånger han är inne. Hoppe behöver vara ensamkatt då han är väldigt dominant mot andra katter. Däremot älskar han barn och hundar ser han som en rolig lekkompis.

Är du intresserad av att adoptera Hoppe? Skicka mail till adoption@samvetet.com och berätta om dig själv, hur ditt liv ser ut och hur du bor. Skriv även din adress så att vi kan se om det är rätt miljö för Hoppe.

BAKGRUND

Hoppe är en omplacering

Passoa
Faddrar:
   Mjau Allan & Ulla Östlund
Mjau Marianne Tyvander
   Mjau Catarina Thun
Mjau Lisa Johansson
   Mjau Ing-Mari Dohlk
Mjau Beathe Nordenskjöld
Född 2011-07-07

OM PASSOA

Passoa är en fantastiskt söt liten honkatt med en smal liten nos och en smäcker kropp. Hon ligger gärna nära dig och spinner. Klappa henne försiktigt, så får du henne att älska dig. Hon är väldigt nyfiken och även om hon blir skraj ibland kommer hon snabbt tillbaka till en. Hon är modig som Jeanne D’arc, strategisk som Sun Tzu, atletisk som Bruce Lee. Ska något undersökas så ska det göras med elegant försiktighet. Hon älskar att leka med små saker som klädnypor, påsklämmor och leksaksmös. Passoa har gått ifrån att vara rätt skeptisk till oss människor till att nu på eget initiativ komma fram och gosa. Jourfamiljen intygar att Passoa egentligen är en riktig myskisse, bara man har lite tålamod. Passoa söker en trygg och busig kompis att få dela tillvaron med. Hon vill vara innekatt.

Här finns en film med Passoa!

Här finns en till film med Passoa!

Är du intresserad av att adoptera Passoa? Skicka mail till adoption@samvetet.com och berätta om dig själv, hur ditt liv ser ut och hur du bor.

BAKGRUND
Passoa kom in i föreningen med mamma Amarula och syskonen Sambuca, Baileys och Midori.

Freia

Tingad


Vill du bli fadder till Freia?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2016-01-01

OM FREIA

Vackra lilla Freia är en honkatt med stor personlighet. Hon är lekfull och social men är inte den som tränger sig på. När hon tittar på dig med sina vackra gula ögon är det precis som att hon ser rakt in i din själ. Freia hjälper gärna till och bidrar till hushållet genom att erbjuda byten hon själv fångat, om det så endast är en liten tygmus. Freia vill väldigt gärna vara utekatt i trygg, lantlig miljö. Hon fungerar bra med andra katter, små hundar och vuxna höns och vill ha en kompis i nya hemmet.

BAKGRUND

Freia är en omplacering tillsammans med sina ungar Loke, Hugin och Munin.

| 1 |Annonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694